MENIU

Este vestea care a ÎNTRISTAT tot INTERNETUL. Sfârșitul unei ERE

După lupte care pentru autorităţile anti-piraterie au părut seculare, în ultimele 24 de ore, serverele The Pirate Bay din Suedia au fost confiscate, iar pagina e offline.

După mai multe schimbări de domenii într-o perioadă de câteva luni, se pare că alegerea Suediei ca destinaţie finală pentru serverele  nu a fost una foarte inspirată. Faptul că www.thepiratebay.org este inaccesibil astăzi se datorează poliţiei suedeze care, printr-un raid realizat în ultimele 24 de ore, a confiscat toate echipamentele din spatele popularului website de torrent.

,,A avut loc o intervenţie asupra unei camere cu servere din Greater Sockholm. Aceasta a fost realizată în conexiune cu încălcarea legii copyright-ului.” Declaraţia directorului departamentului poliţiei naţionale pentru aplicarea legislaţiei pentru protecţia dreptului de autor, Paul Pinter, a fost cât se poate de clară. Mai mulţi martori au confirmat că întreaga procedură a început de dimineaţă la prima oară şi a continuat până după-masă târziu.

În teorie au mai avut loc astfel de evenimente în trecut şi website-ul a fost relocat rapid. De cele mai multe ori însă, ...

Va reveni Pirate Bay vreodată?

Mai multe articole despre:
piraterie Pirate Bay torrente