MENIU

Emma Răducanu s-a calificat în finala US Open - Performanță uluitoare pentru adolescenta cu origini române

Emma Răducanu

Jucătoarea britanică, cu origini românești, s-a calificat în finala US Open, la vârsta de doar 18 ani. Performanța ei este cu atât mai impresionantă cu cât ea vine direct din primele faze ale competiției, din calificări.

Emma Răducanu s-a calificat în finala US Open. Sportiva din Marea Britanie, cu origini româneşti, a trecut în semifinale de Maria Sakkari în două seturi şi va juca într-o finală istorică.

Emma Răducanu, sportivă venită din calificări la US Open, a ajuns până în marea finală. Răducanu, în vârstă de 18 ani, va lupta pentru trofeu cu o altă tânără senzaţie a tenisului feminin: Leylah Fernandez, în vârstă de 19 ani. Este prima finală a US Open, din 1999 încoace, când doi sportivi adolescenţi se întâlnesc în ultimul act.

Emma Răducanu a trecut în semifinale de Maria Sakkari în două seturi, scor 6-1, 6-4. "Sinceră să fiu, astăzi m-am gândit la o singură persoană: la mine. Există vreo aşteptare de la mine? Sunt venită din calificări, deci presiunea nu e pe mine", a declarat Emma Răducanu la finalul partidei cu Sakkari, potrivit BBC.

Mai multe articole despre:
emma raducanu us open finala