MENIU

Emil Boc, scrisoare de condoleanțe pentru Franţa. Ce se va întâmpla duminică la Cluj-Napoca

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a trimis, sâmbătă, Ambasadei Franței la București, o scrisoare de condoleanțe în urma atentatelor din Paris.

Totodată, Boc a transmis condoleanțe și primarilor din Nantes și Dijon, orașe înfrățite cu municipiul Cluj-Napoca.

''Primarul Emil Boc a trimis astăzi, 14 noiembrie 2015, o scrisoare de condoleanțe și compasiune Ambasadei Franței în România și primarilor celor două orașe înfrățite cu municipiul Cluj-Napoca, Nantes și Dijon. În scrisoare, primarul și-a exprimat regretul față de tragedia care a avut noaptea trecută la Paris și solidaritatea cu poporul prieten francez. De asemenea, primarul Emil Boc a transmis condoleanțe și familiilor române îndoliate în urma evenimentelor de aseară'', se arată într-o informare transmisă de Primăria Cluj-Napoca.

Totodată, Primăria Cluj-Napoca anunță că duminică va fi ținut un moment de reculegere în memoria victimelor atentatelor din Paris.

''Pe această cale, informăm clujenii interesați că duminică, 15 noiembrie 2015, între orele 14,00 — 15,00, se va ține un moment de reculegere organizat de comunitatea francofonă din Cluj-Napoca la sediul Institutului Francez (str. I.C. Brătianu nr. 22), unde va fi deschisă și o carte de condoleanțe, care va rămâne la dispoziția celor interesați pe tot parcursul orelor de program ale Institutului în săptămâna 16 — 21 noiembrie'', mai informează sursa citată.