MENIU

eMAG – Weekend de foc – Resigilatele au reduceri nebune

eMAG resigilate – Astazi are loc o promotie uimitoare a celui mai mare retailer online din Romania, pentru produsele resigilate. 

eMAG – Lista cu toate produsele resigilate ce au reduceri de pana la 60% poate fi consultata AICI.

eMAG are un weekend de foc pentru produsele resigilate care se ieftinesc chiar si mai mult. Promotia este foarte cautata de clientii eMAG si stocurile se epuizeaza destul de rapid.

eMAG – Laptop Asus

Laptopul Asus este unul foarte performant iar reducerea este o adevarata oportunitate. Laptopul are procesor Intel Core i7 cu frecventa de 2.6 Ghz Haswell, display de 15.6 inch si 1 TB spatiu de stocare. In plus, laptopul e dotat cu unitate optica si o placa video foarte performanta nVidia GeForce de 2GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Televizor LED Smart Samsung

O alta oferta foarte avantajoasa pentru un aparat electronic de mare performanta este cea pentru televizorul Smart Samsung cu diagonala de 138cm. Televizorul are display de tip LED care reda imagini de cea mai buna calitate la rezolutia 4K ULTRA HD. Oferta completa cu reducere poate fi gasita AICI.

eMAG – Telefon mobil Samsung Galaxy Alpha

Daca sunteti in cautarea unui telefon mobil performant dar cu pret accesibil si care este produs de un brand de incredere, Samsung Galaxy Alpha este ideal. Telefonul are memorie de 32GB si un pret foarte avantajos pe care il gasiti AICI.

eMAG – Laptop Toshiba Satellite Click 2

Un alt laptop foarte performant este acest Toshiba atellite Click 2 care vine cu tot sistemul de operare wINDOWS 8.1 preinstalat. Laptopul are procesor Intel CORE i3 de 1.5 Ghz Haswell. Laptopul are memorie de 4GB si spatiu de stocare de 500 GB. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Indesit

Ultima oferta de resigilate pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru o masina de spalat rufe foarte avantajoasa. Masina de la Indesit este un model slim cu capacitate de incarcare de 6kg, 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Pretul cu reducere de 24% poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Laptop 2 in 1 Acer One

Prima oferta si cea mai avantajoasa pe care v-o recomandam de la eMAG este pentru laptopul resigilat produs de Acer. Modelul Acer One este un laptop de tip 2 in 1 ce e dotat cu procesor Intel Atom cu frecventa de 1.83Ghz, display-ul este de 10.1 inch si este foarte usor de transportat, ecranul e de tip IPS. Configuratia este una foarte buna, 2GB memorie si 32GB eMMC spatiu de stocare, iar placa video este Intel HD Graphics. In plus, laptopul vine dotat si cu sistemul de operare Windows 10 Home. Pretul il gasiti AICI.

eMAG resigilate – Laptop 2 in 1 Lenovo Miix

Modelul Lenovo Miix 300-10 este la promotie, este un laptop de tip 2 in 1 care se transforma cu usurinta si in tableta, ecranul fiind detasabil. Laptopul are in dotare un procesor Intel Atom cu frecventa de 1.33 ghz, display de 10.1 inch, 2gb memorie si spatiu de stocare de 64GB eMMC. Laptopul vine cu sistemul de operare Windows 10 Home preinstalat si inclus in pret. Oferta o gasiti AICI.

eMAG resigilate – Laptop HP 250 G3

Tot un model ieftin de laptop ce costa chiar sub 1.000 de lei si beneficiaza de un discount consistent ca si produs resigilat este si modelul 250 G3 de la HP. Acest laptop e dotat cu procesor Intel Celeron Dual Core de 2.16Ghz, 15.6 inch display, 4GB memorie si un spatiu de stocare foarte generos de 500GB. Laptopul e dotat cu unitate optica DVD-RW si placa video Intel HD Graphics iar sistemul de operare cu care vine dotat este Windows 8.1. Pretul il gasiti AICI.

eMAG resigilate – Dell Inspirion 3531

Dell este un brand renumit pentru producerea de laptopuri si calculatoare, iar aceasta oferta este una excelenta din punctul de vedere al raportului calitate/pret. Laptopul Dell Inspirion 3531 vine dotat si cu sistem de operare Windows 8.1 cu licenta, procesorul este un Intel Celeron Dual Core de 2.16Ghz, 4GB memorie si 500Gb spatiu de stocare. Oferta o gasiti AICI.

eMAG resigilate – Toshiba Satellite

Laptop foarte bun si cu un pret uimitor este Toshiba Satellite cu procesor Intel Pentium Quad Core de 1.6 Ghz, 15.6 inch display, 4gb memorie si 500gb spatiu de stocare. Pretul laptopului il gasiti AICI.

eMAG resigilate – Asus

Am selectat din oferta celor de la eMAG un laptop foarte bun produs si de Asus care are reducere mare ca produs resigilat si poate fi cumparata in pana la 36 de rate fara dobanda. Laptopul are procesor Intel Pentium Quad Core de 1.6 Ghz, 15.6 inch display foarte generos, 4GB memorie si spatiu de stocare de 500Gb, iar in plus e dotat si cu unitate optica si placa video. Toate detaliile oferte le gasiti AICI.

eMAG resigilate – HP 250 G4

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru laptopul HP 250 G4 ce are un procesor Intel Core i3 de 2Ghz pe o arhitectura Broadwell. Ecranul are o diagonala de 15.6 inch, 4GB memorie si spatiu de stocare de 500GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Telefon mobil Asus ZenFone 2

Incepem cu un telefon mobil foarte performant dar si foarte ieftin. Reducerea pentru acest telefon este generoasa, iar gadgetul are o multime de functii, printre care cea de 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza, dar si administrarea simultana a doua cartele SIM. Spatiul de stocare al telefonului este de 32GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Televizor LED UTOK

Asemenea pret avantajos pentru un televizor atat de performant gasiti foarte rar. Televizorul de la UTOK are un display cu diagonala de 102cm si rezolutie FUll HD, fiind un display de tip LED. Pretul la promotie poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Sistem desktop PC Lenovo Idea Center

Sistemele desktop sunt mult mai avantajoase fata de laptopuri, puteti cumpara cu acelasi buget  o configuratie mult mai puternica. Va recomandam o configuratie uluitor de buna pentru doar putin peste 1.000 de lei. Sistemul Deskstop PC Lenovo IdeaCenter are un procesor Intel Pentium de 1.6Ghz, 4 GB memorie si 500GB spatiu de stocare, dar e dotat si cu unitate optica si placa video Intel HD Graphics. Toate detaliile le gasiti AICI.

eMAG resigilate – Scuter electric FreeWheel Monster

Scurterul electric de la FreeWheel Monster are rotile de 6.5 inch, o autonomie de 20 km si suprafata sa este foarte rezistenta fiind din carbon. Toate detaliile ofertei si pretul pot fi gasite AICI.

eMAG resigilate – Laptop Apple MacBook Air 11

Laptopurile produse de Apple sunt in general destul de costisitoare, tocmai din acest motiv merita vanate toate ofertele importante precum cea pe care v-o recomandam. Apple MacBook Air 11 are procesor Intel Dual Core i5 de frecventa 1.6 Ghz pe o arhitectura Broadwell. Laptopul e de dimensiuni mici si poate fi transportat usor, are doar 11.6 inch, 4GB memorie si 256gb SSD si o placa video Intel HD Graphics 6000. Toate informatiile le gasiti AICI.

eMAG resigilate – Apple iPad Pro

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru o tableta produsa tot de Apple care are un pret foarte bune: Apple iPad Pro. Tableta e dotata cu display generos cu diagonala de 9.7 inch, are spatiu de stocare de 256GB si foloseste tehnologia 4G pentru conectare la internet de mare viteza. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Combina frigorifica Liebherr COnfort

In general, electrocasnicele de la Liebherr, un brand mai putin cunoscut in Romania, sunt destul de costisitoare, insa si de o calitate iesita din comun. De aceasta data insa, cu ajutorul promotiei eMAG de resigilate, pretul combinei frigorifice pe care v-o recomandam este unul foarte avantajos si poate fi achizitionata in 36 de rate fara dobanda. Combina face parte din clasa energetica A+, are doua usi si un volum de depozitare de 372l, inaltimea ei este de 201cm si suprafata e din inox. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Combina frigorifica Hotpoint

Particularitatea acestei combine frigorifice este functia speciala No Frost care pastreaza alimentele proaspete o perioada indelungata de timp. Combina este produsa de Hotpoint, are doua usi si 331l volum. Produsul resigilat poate fi achizitionat cu o reducere de aproape 50%, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 200cm. Oferta o gasiti AICI.

eMAG resigilate – Espressor automat Saeco PicoBaristo

Va recomandam si un espressor profesional automat Saeco PicoBaristo ce are reducere de 49% de la eMAG ca produs resigilat, puterea sa este de 1850W, lucreaza la o presiune de 15bar si volumul recipientului de apa este de 1.8l. Oferta o gasiti AICI.

eMAG resigilate – Side by side Daewoo

Frigiderele de tip Side by Side sunt foarte populare in ziua de astazi, dar si destul de costisitoare, insa nu este si cazul modelului de la Daewoo care se regaseste in oferta de resigilate. Frigiderul are 509l volum, pe usa are dispozitiv de acces la lichide reci, face parte din clasa energetica A+, e dotat cu functie No frost si are inaltimea de 177cm. Oferta completa cu 49% reducere o gasiti AICI.

eMAG resigilate – Hota incorporabila decorativa Hansa

Hota decorativa Hansa este incorporabila in mobilierul de bucatarie, are o putere de absorbtie de 370mc pe ora, are un singur motor in dotare si latimea ei este de 60cm. Suprafata hotei este din inox si poate fi foarte usor curatata si intretinuta. Pretul il gasiti AICI.

eMAG resigilate – Masina de spalat rufe Bosch

Masina de spalat rufe de la Bosch are una dintre cele mai mari capacitat de incarcare a cuvei, de pana la 8kg. Masina are 100 RPM si face parte din clasa energetica A+++, iar pretul cu 48% discount de la eMAG pentru produsul resigilat poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Masina de spalat Sharp

O alta masina de spalat rufe foarte avantajoasa este cea de la Sharp. Modelul Lady de masina de spalat rufe are capacitate de incarcare a cuvei cu pana la 6kg de rufe murdare, 1200 rotatii pe minut la centrifugare si este economicoasa, facand parte din clasa energetica A++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Masina de spalat rufe Candy

Un brand mai putin cunoscut este Candy, care insa produce electrocasnice cu preturi foarte bune, iar in cadrul promotiei de resigilate de la eMAG beneficiaza si de un discount aproape de 50%. In plus, masina poate fi achizitionata in pana la 36 de rate fara dobanda. Masina Candy are urmatoarele caracteristici: 8kg capacitate de incarcare, 1400 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+++. Oferta completa poate fi studiata AICI.

eMAG resigilate – Plita incorporabila Whirlpool Estetica Ambient

Aceasta plita are o latime de 60cm, ete incorporabila si functioneaza pe gaz, avand 4 arzatoare in dotare. Gratarele sunt de fonta iar suprafata este din inox usor de curatat si intretinut. Toate detaliile ofertei le gasiti AICI.

eMAG resigilate – Cuptor incorporabil Hotpoint

Incheiem scurta noastra prezentare a catorva dintre cele mai interesante oferte cu o reducere de 41% pentru un cuptor incorporabil de la Hotpoint. CUptorul, model Luce este electric si are functie de grill. El face parte din clasa energetica A si suprafata sa este din inox antiamprenta. Pretul cu reducere poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
weekend emag resigilate