MENIU

eMAG. Un mare brand de televizoare revine puternic pe piață. Reducerile sunt de vis

eMAG propune în acest început de săptămână o campanie de reduceri absolut spectaculoase la televizoarele dintr-o marcă ce părea să piardă contactul cu liderii de pe această piață.

Dar iată că nu este deloc așa, televizoarele Panasonic având parte de recenzii tot mai bună în presa de specialitate, iar sistemul folosit pentru funcția Smart TV funcționează excelent. La eMAG, aceste zile aduc mari reduceri la televizoarele Panasonic. Așa cum v-am obișnuit, noi am aruncat deja un ochi peste ofertă și am descoperit câteva produse cu preț de-a dreptul excelent.

În primul rând, întreaga ofertă eMAG la televizoare Panasonic poate fi consultată AICI.

eMAG. Ce oferte sunt la televizoarele Panasonic cu diagonală mare

Începem cu un model SMART TV cu diagonala de 101 de centimetri. Televizorul redă imagini chiar și în format 4K Ultra HD, rezoluția în pixeli a ecranului fiind de 3840X2160. Prețul special de la eMAG al acestui model Panasonic poate fi consultat AICI. Tot ce vă putem spune de pe acum este că reducerea este de, atenție, 1200 de lei.

Dacă doriți însă un ecran ceva mai mare, vă puteți îndrepta atenția spre un televizor Panasonic cu diagonala de 125 de centimetri. Modelul este tot Smart, redă 4K / Ultra HD, iar prețul din oferta eMAG poate fi consultat AICI.

Iar, dacă încăperea în care vreți să așezați acest televizor este chiar foarte mare, puteți alegi un Smart TV Panasonic cu diagonala de 146 de centimetri. Găsiți modelul AICI.

eMAG - cât costă un SMART TV Panasonic cu diagonala de 164 cm

Cea mai mare diagonala disponibilă în această ofertă de la eMAG este cea a unui televizor Panasonic de 164 cm. Este un televizor extraordinar, dovadă fiind și recenziile sale, 38 la număr până în acest moment. Aproape toți utilizatorii recomandă cu încredere acest model, al cărui preț de sărbătoare (redus cu 1900 de lei) poate fi consultat AICI.

 

Poți profita și de prețul special al unui model Panasonic resigilat. Produsele resigilate sunt de regulă produse care au fost expuse în showroom și pot avea mici urme de folosire. De exemplu, un televizor cu o diagonală mai mult decât generoasă - 139 cm - cu funcție Smart și redare 4K / Ultra HD poate fi cumpărat cu un preț de 2800 de lei. Televizorul resigilat din oferta eMAG poate fi găsit AICI.