MENIU

eMAG – Top 5 cele mai ieftine televizoare cu diagonala de peste 125cm. Preturi de la 1399

eMAG are preturi excelente pentru o multime de televizoare cu ecran foarte mare. Noi le-am gasit pe cele mai ieftine.

eMAG – Lista tuturor televizoarelor cu diagonala de peste 125cm poate fi consultata AICI.

eMAG are preturi tot mai bune pentru televizoarele cu ecran mare. Am rasfoit si noi ofertele si ne-au atras atentia modelele cu cele mai mici preturi care au devenit foarte accesibile. Daca si voi sunteti fani ai display-urilor cu diagonala imensa, va invitam sa aruncati o privire peste modelele de mai jos:

eMAG – Televizor Vision Touch

Chiar daca e un brand mai putin cunoscut, televizorul de la Vision Touch este unul de calitate, are o diagonala impresionanta de 127cm pe care reda imagini impecabile la o rezolutie Full HD. Pretul sau este cel mai mic de pe piata si poate fi gasit AICI.

eMAG – Smart Tech

Continuam cu un televizor de foarte buna calitate produs de Smart Tech. Acest model beneficiaza de o reducere de 18% din pret de la eMAG si se regaseste in numar limitat in oferta. Televizorul are diagonala de 127cm si rezolutie Full HD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Horizon

Un producator renumit in materie de televizoare, de multa vreme, este Horizon. De la acest producator va recomandam un model  cu display de tip LED ce are o diagonala de 127cm si rezolutie FUll HD. Oferta completa cu reducere de 11% poate fi gasita la URMATORUL LINK.

eMAG – Televizor LED Star Light

Reducere de 18% si pentru televizorul de foarte buna calitate de la Star Light. Acest televizor are si el o diagonala impresionanta de 127cm, ecranul fiind de tip LED. Televizorul reda imagini impecabile la rezolutia full HD si gasiti pretul sau AICI.

eMAG – Televizor LED Hyundai

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru un televizor de la Hyundai ce are diagonala de 140 cm, are functii smart si se poate conecta la internet prin wifi integrat. Televizorul are rezolutie FULL HD si o reducere de pret de 20%. Oferta completa o gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
televizoare emag