MENIU

eMAG – Top 5 cele mai ieftine frigidere de tip Side by side

eMAG are preturi tot mai bune in aceasta toamna pentru electrocasnice. Am gasit si noi cateva oferte pentru frigiderele de tip Side by side ce inregistreaza recorduri de discount.

eMAG – Lista completa cu toate ofertele de frigidere Side by Side poate fi consultata la URMATORUL LINK.

eMAG are multe preturi bune pentru electrocasnice in aceasta perioada. Noi am cautat frigidere de tip side by side, care sunt printre cele mai populare si moderne, oferte cat mai bune. Preturile inregistreaza discounturi mari si exista modele ce pot fi achizitionate chiar si cu un buget restrans.

eMAG – Haier

Primul model si cel mai ieftin de frigider de tip Side by side pe care vi-l prezentam este produs de Haier. Frigiderul e unul simplist, minimalist, cu un spatiu de depozitare foarte generos de 512l, face parte din clasa energetica A+ si foloseste functia No Frost. In plus, frigiderul are inaltime de 180cm si culoare argintie. Pretul sau poate fi gasit AICI.

eMAG – Samus

Continuam tot cu modele de frigidere Side by side pentru o bucatarie cat mai moderna si ajungem la oferta pentru frigiderul Samus ce are 517l volum de depozitare pentru alimente, e dotat cu un display LCD pe una dintre usi si face parte din clasa energetica A+. Frigiderul foloseste si functia Full No Frost pentrua nu produce gheata si pentru a pastra alimentele proaspete o perioada mai indelungata. Pretul sau poate fi gasit AICI.

eMAG – Side by side Heinner

Oferta pe terminate pentru frigiderul foarte avantajos de la Heinner. Acest frigider are 516l volum de depozitare, face parte din clasa energetica A+ si e dotat chiar si cu un dozator pentru apa rece. Desigur, frigiderul are pe usa si un display si are culoare inox painted. Mai multe detalii si pretul miraculos le gasiti AICI.

eMAG – Frigider Samsung

Incheiem cu cea mai tare oferta pentru un frigider Side by side produs de Samsung, un producator renumit si care s-a impus pe piata electrocasnicelor si electronicelor atat din Romania cat si in lume. Frigiderul are o garantie de 24 de luni, 569l volum, clasa energetica A+ si inaltime de doar 178cm. Mai multe informatii si pretul cu 29% reducere pot fi gasite AICI.

Mai multe articole despre:
null