MENIU

eMAG – Televizoarele LG au reduceri chiar si de 3.000 de lei. Uite cele mai tari oferte

eMAG are o promotie deosebita pentru televizoarele LG. Preturile sunt reduse chiar si cu 35% pentru o multime de oferte.

eMAG – Lista tuturor televizoarelor LG aflate la oferta poate fi consultata AICI.

eMAG a dat startul unei promotii foarte interesante dar si foarte avantajoase pentru televizoarele produse de LG. Ofertele au 35% discount pentru o multime de televizoare. Am selectat si noi 5 dintre cele mai bune oferte si vi le prezentam mai jos:

eMAG – Televizor OLED Smart LG

Prima oferta pentru un televizor LG care noua ne-a atras atentia este una destul de costisitoare dar foarte rentabila pentru cine e dispus sa investeasca in cea mai buna tehnologie a momentului. Televizorul are rezolutia cea mai buna de pe piata 4K ULTRA HD, diagonala este una de-a dreptul uriasa de 164cm, are toate functiile smart si poate fi conectat la internet. Pretul televizorului are o reducere de peste 10.000 de lei si il gasiti AICI.

eMAG – Televizor LG

Continuam prezentarea ofertelor de la televizoare LG prin eMAG cu un televizor mult mai accesibil pentru toata lumea si care are un discount de 2.450 de lei. Televizorul are ecran de tip LED  de cea mai buna calitate, rezolutie 4K ULTRA HD si o diagonala de 139cm. Desigur, televizorul are toate functiile smart disponibile. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – LG Super UHD

Oferta excelenta pentru televizorul LG Super UHD cu rezolutie performanta Ultra HD 4K. Televizorul poate fi conectat la internet, are toate aplicatiile smart disponibile si conectivitate pentru dispozitivele mobile din locuinta. Televizorul are diagonala de 151cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – LED LG

Pentru cei care vaneaza oferte foarte bune, avem o promotie excelenta pentru televizorul LED LG cu pret mult sub 1.000 de lei. Diagonala acestuia este de 80cm si rezolutia HD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Televizor Game TV LG

Ultima oferta pe care v-o recomandam din aceasta promotie de exceptie pentru televizoarele LG de la eMAG este pentru modelul LED Game TV cu diagonala de 108cm. Televizorul poate fi conectat la internet, foloseste sistemul de operare Android si reda imagini impecabile la o rezolutie FULL HD. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Mai multe articole despre:
televizoare LG emag