MENIU

eMAG – Televizoarele 4K ULTRA HD, mult ieftinite. Cele mai bune oferte de azi

eMAG are in oferta sa multe televizoare cu rezolutie 4K ULTRA HD si pret incredibil de avantajos. 

eMAG – Lista tuturor televizoarelor cu rezolutie 4K ULTRA HD din oferta poate fi consultata AICI.

eMAG are la promotie o multime de televizoare ce folosesc cea mai puternica rezolutie de pe piata: 4K ULTRA HD. Am selectat si noi 7 dintre aceste televizoare, cele mai ieftine si accesibile modele, dar care prezinta un raport calitate/pret foarte bun. Iata ce modele de televizoare va recomandam:

eMAG – Televizor LED Smart Wellington

Primul model pe care vi-l recomandam este si cel mai ieftin televizor cu rezolutie 4K ULTRA HD. Desi are doar 101cm diagonala, televizorul Smart Wellington are toate functiile smart, dupa cum ii spune si numele, poate fi conectat la internet si dispozitive mobile din casa si reda, desigur cea mai clara imagine. Pretul beneficiaza si de o reducere de la eMAG si poate fi gasit AICI.

eMAG – Star Light

Continuam cu un televizor ceva mai mare, insa deloc scump. Smart LED Star Light are o diagonala a ecranului de 124 cm pe care reda imagini impecabile la rezolutie 4K ULTRA HD. Televizorul are o reducere de 780 de lei chiar in acest moment. Oferta este AICI.

eMAG – Televizor Philips

Philips este un producator de electronice si electrocasnice renumit mai ales pentru televizoarele de mare calitate pe care le fabrica. Modelul pe care noi vi-l recomandam costa sub 1.800 de lei dupa o reducere de peste 30% de la eMAG. Televizorul poate fi conectat la internet si are toate functiile smart disponibile, iar diagonala sa este de 108cm. Consultat oferta completa AICI.

eMAG – Smart LG

Unul dintre secretele din spatele performantei HD ale televizoarelor LG este panoul TV special realizat. IPS 4K ofera culori naturale din orice unghi, la o rezolutie de 4 ori mai mare decat Full HD. Te poti bucura de intregul spectru de culori plin de tente si nuante coloristice despre care nici nu ai stiut ca exista. Diagonala display-ului este de 100cm si are toate functiile smart. Oferta cu reducere de 500 de lei o gasiti AICI. 

eMAG – Samsung

Brandul Samsung nu are nevoie de nicio prezentare, este pur si simplu un producator ce domina piata de electronice si electrocasnice cu produse impecabile din punct de vedere tehnic. Este si cazul acestui televizor LED Smart Samsung ce are diagonala de 101cm si rezolutie 4K ULTRA HD dar si un pret cu reducere de la eMAG de 1.100 de lei. Toate detaliile dar si pretul exact le gasiti AICI.

eMAG – Televizor Curbat Samsung

Trecem la un alt nivel, tot cu un telefon Samsung, insa de data aceasta unul cu un ecran curbat ce va permite o experienta de vizionare de neuitat. Televizorul are ecran LED, conectivitate la internet si o multime de functii smart disponibile, rezolutia cea mai puternica de pe piata 4K ULTRA HD si diagonala de 101cm. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Panasonic

Incheiem prezentarea noastra pentru cele mai ieftine televizoare cu rezolutie 4K ULTRA HD cu televizorul de la Panasonic care desi are o diagonala de doar 100cm, prezinta toate functiile smart, acces rapid si intuitiv la continutul dorit, un ecran principal bazat pe firefox OS care va permite sa accesati cu usurinta continutul si multe alte functii. Pretul este unul extrem de avantajos si poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
televizoare emag