MENIU

eMAG – Telefoanele Samsung sunt mai ieftine cu pana la 25%

eMAG are o promotie foarte avantajoasa disponibila in acest moment, prin care preturile telefoanelor Samsung scad cu pana la 25%.

eMAG – Lista tuturor telefoanelor Samsung aflate la promotie poate fi consultata AICI.

eMAG a dat startul unei promotii foarte interesante prin care scade cu pana la 25% preturile mai multor telefoane mobile produse de Samsung. Am selectat si noi 5 dintre cele mai ravnite modele de telefoane Samsung care au preturile mult scazute.

eMAG – Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Primul telefon mobil de la Samsung din cadrul promotiei eMAG pe care vi-l recomandam este si varful de gama: Galaxy S6 Edge plus care are display-ul mai mare si marginile rotunjite. Telefonul la oferta are memoria de 64GB si functie 4G, iar pretul e redus la emAG cu 27%. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Samsung Galaxy Note 5

Urmatorul telefon pe care vi-l prezentam are un display la fel de generos si in plus, pretul este chiarmai avantajoas. Samsung N920 Galaxy Note are memorie de doar 32GB si 4G insa compenseaza prin calitate, utilitate si alte functii. Pretul beneficiaza de 27% discount de la eMAG si il gasiti AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6 Edge

Ceva mai ieftin si cu un display putin mai restrans fata de Edge plus, telefonul S6 Edge din gama Galaxy are un pret mai avantajos ca niciodata la eMAG pentru varianta de telefon cu 32GB memorie. Pretul este si redus cu 21% si oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S7

Varful de gama al Samsung este Galaxy S7, iar oferta pentru acest telefon este una foarte avantajoasa cu 17% reducere. Telefonul are capacitate de a administra doua cartele simultan, memoria este de 32GB si are functie 4G. Oferta cu 17% reducere de la eMAG poate fi gasita AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S7 Edge

Tot dual sim este si acest model de S7, imbunatatirea pe care o are fiind marginile rotunjite care permit accesarea meniului intr-un mod foarte placut si simplu. Telefonul are 32GB memorie si functia 4G disponibila pentru transfer de date de mare viteza si internet. Pretul cu reducere de 17% poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag Samsung Galaxy