MENIU

eMAG – Telefoane iPhone resigilate. Cat au ajuns sa coste iPhone 7, iPhone 5 si SE

eMAG are promotii speciale la toate modelele de iPhone resigilate si preturile sunt mult scazute, iar telefoanele prezinta doar usoare zgarieturi. 

eMAG – lista completa cu telefoane resigilate poate fi gasita AICI.

Am selectat cele mai interesante promotii de la eMAG pentru telefoanele resigilate produse de Apple care sunt la foarte mare cautare. La fiecare dintre telefoane gasiti explicatia exacta a defectului. Cele mai multe telefoane au doar zgarieturi superficiale pe care oricum si produsului nou o sa le faceti in cel mai scurt timp de utilizare.

In plus, preturile pentru aceste telefoane de la eMAG sunt mult scazute, astfel ca puteti achizitiona cu reduceri fabuloase telefoane de o performanta incredibila.

eMAG – Apple iPhone 6 Plus

Un model cu display foarte generos si cu tehnologie Retina HD, dar si cu un design uniform in care componentele hardware si software functioneaza in completa armonie. Modelul are o reducere de 13% ca produs resigilat ce prezinta usoare zgarieturi ale carcasei. Pretul pentru modelul cu memorie de 64GB poate fi gasit AICI.

eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 6S

Cel mai vandut telefon mobil al momentului este acest model iPhone 6S pe care l-am gasit in oferta eMAG la un pret sensational. Modelul ales de noi dintre produsele resigilate de la eMAG are o memorie de 64 GB si culoarea Space Grey si in plus vine cu un cadou special. Consultati oferta completa AICI.

eMAG – iPhone 6

Modelul clasic, alb, de iPhone 6 cu memorie de 64 GB, adica nu cel mai mic model ci unul pe care puteti stoca foarte multe fotografii, video-uri dar si aplicatii. Telefonul este resigilat la eMAG dar beneficiaza de 24 de luni de garantie. Pretul excelent il gasiti AICI.

eMAG – iPhone 5C

Un model ceva mai vechi de telefon mobil de la Apple dar care resigilat la eMAG are un pret absolut fabulous este acest iPhone 5C. Telefonul are culoarea alba si o memorie de 16 GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Telefon iPhone 5S

Telefonul mobil iPhone 5S are toate calitatile unui telefon produs de Apple si in schimb pretul pentru el resigilat este foarte avantajos. Memoria telefonului este de 16 GB si are culoarea GOLD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG iPhone resigilate – iPhone 5

Ambalajul original este deschis și deteriorat iar telefonul prezintă ușoare zgârieturi și urme de uzură pe ramă, în colțul din dreapta sus. Prețul este redus cu 1.000 de lei, fiind foarte avantajos. Oferta completă este AICI.

Reduceri eMAG la iPhone – iPhone 4S

Modelul iPhone 4S costă mai puțin de 1.000 de lei, este resigilat, ambalajul original prezintă zgârieturi fine, iar memoria sa este de 8 Gb. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG iPhone SE

Noul iPhone SE este cel mai ieftin model produs de Apple si este foarte avantajos, insa nu face rabat nici de la calitate. Telefonul are disponibila functia de 4G pentru transfer de date de mare viteza, are o memorie de 16 GB si multe alte facilitati. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG – Apple iPhone 6S Plus

Telefoanele produse de Apple sunt la mare cautare la eMAG, tocmai de aceea am ales cele mai bune modele si cele mai bune preturi pe care le gasiti pe piata. Pentru cel mai puternic model, Iphone 6S Plus, cel mai bun pret pentru modelul cu 64GB il gasiti la acest model de culoare GOLD de la eMAG. Pretul poate fi consultat AICI.

Mai multe articole despre:
emag resigilate