MENIU

eMAG, surpriza de proportii: Reduceri de pana la 80% pentru o anumita categorie de produse

eMAG vine cu o reducere fabuloasa pentru o categorie speciala de produse. Discounturile ating chiar si pragul de 80%, in anumite cazuri.

eMAG – Lista cu toate produsele sport care au reduceri de pana la 80% poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie speciala, sub titulatura „continua sa faci sport, de reduceri ne ocupam noi”, mai multe produse si articole necesare pentru sporturile de iarna au reduceri ce ating chiar si pragul fabulos de 80%. Va prezentam si noi principalele produse cu reduceri, mai jos:

eMAG – Preturile electrocasnicelor o iau razna la Stock Busters – Reduceri de peste 50% - 10 oferte

eMAG – Echipament Ski

Chiar daca vremea s-a mai incalzit in ultimele zile, la munte a nins abundent si este perfect pentru ski. Tocmai din acest motiv, echipamentul corespunzator poate fi achizitionat acum la eMAG cu reduceri de pana la 70%, fie ca vorbim de clapari, geaca, pantaloni de ski sau chiar mai multe modele de ski-uri de foarte buna calitate dintre care poti alege. Consulta ofertele AICI.

eMAG – Snowboard

Daca tot vorbim de sporturile de iarna, nu putem ignora snowboard-ul care a devenit tot mai popular, poate si tocmai pentru ca este mult mai ieftin decat ski-ul. Echipamentele le poti cumpara de la eMAG si cu reducere de 25%, iar placile de snowboard sunt mai ieftine ca niciodata. Vezi modelele disponibile in oferta AICI.

eMAG – Imbracaminte si incaltaminte

80% reducere pentru categoria cea mai populara de cumparaturi din aceasta iarna: imbracamintea si incaltamintea sport. Poate nu esti fanul sporturilor de iarna si preferi o drumetie scurta pe minute: echipamentul este esential pentru a avea confortul de care ai nevoie. Preturi excelente pentru geci, bocanci, pantaloni si tot ce mai ai nevoie. Le gasesti pe toate AICI.

eMAG – Articole drumetii

65% reducere pentru articolele necesare drumetiilor. Ai mai mult confort, mai multa mobilitate si mai multe reduceri pentru aceasta categorie de produse. Ofertele complete le gasesti AICI.

eMAG – Patine Maxtar

Reduceri de 25% pentru multe tipuri de patine Maxtar. Patinajul este placut si distractiv si trebuie sa poti profita de aceasta placere din plin si fara sa te afecteze in buzunar prea mult. Tocmai din acest motiv eMAG are reduceri foarte bune pentru patine. Lista cu toate modelele si preturile lor la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG – Accesorii de iarna

Ultima categorie de produse care vine cu reduceri mari in aceasta perioada este cea a accesoriilor de iarna: de la manusi, caciuli, fulare, pana la seturi complete, toate au mari discounturi. Iata ofertele AICI.

eMAG Stock Busters – Reduceri de 50%, timp de 3 zile. Cele mai bune oferte

 

 

Mai multe articole despre:
emag