MENIU

eMAG - supriză după Black Friday 2018. 10 oferte nebune de-a dreptul

17 noiembrie este ziua în care ne așteptam ca eMAG să ia o ușoară pauză în vânzări, însă nebunia de Black Friday 2018 continuă cu promoțiile nebune din Crazy Sale. Toate ofertele sunt listate AICI.

17 noiembrie este ziua în care ne așteptam ca eMAG să ia o ușoară pauză în vânzări, însă nebunia de Black Friday 2018 continuă cu promoțiile nebune din Crazy Sale. Toate ofertele sunt listate AICI.

Black Friday 2018 a adus vânzări de aproape jumătate de miliard de lei pentru cei de la eMAG, o creștere mare față de 2017. Iar nebunia reducerilor continuă și astăzi, în prima zi după Black Friday 2018. Oferta poate fi consultată AICI.

Reducerile din campania ”Crazy Sale - After Black Friday” ajung la 50% la o mulțime de produse.

Prima zi după Black Friday 2018 pe eMAG. 10 oferte excelente

Mai jos, am ales cele mai interesante reduceri disponibile astăzi pe eMAG. Multe dintre ele rivalizează serios cu cele din ziua de ieri, 16 noiembrie.

1. Telefon mobil Samsung Galaxy S9, Dual SIM, 64 GB, Black. Prețul after Black Friday 2018, redus cu 31%, poate fi aflat AICI.

2. Telefon mobil Apple iPhone 6s, 32 GB. Atenție! Aici vorbim de o reducere de 53%, așa că ar fi bine să vă grăbiți. Produsul e disponibil AICI.

3. La laptopuri, sunt reduceri foarte mari, dar noi vă sfătuim să investiți în ceva de calitate, la preț cu adevărat bun de tot. Mai exact, vorbim de un laptop Lenovo IdeaPad cu un procesor foarte bun - Intel Core i7-7500U, 2,70 GHz. Are și 4 GB RAM și o capacitate de stocare de 1 TB. Prețul special poate fi văzut AICI.

4. La televizoare, chiar că e încă Black Friday. Și asta pentru că există un televizor LED cu diagonală de 81 cm, plus funcție SMART care costă doar 700 de lei. Îl găsiți AICI.

5. Dintre frigiderele din campania After Black Friday 2018 pe eMAG, ne-au căzut ochii pe o combină frigorifică Arctic de 331 l, clasa A+, cu 4 sertare de congelare, redusă cu 38%. Aflați prețul final AICI.

6. E drept, la capitolul mașini de spălat rufe e greu să egalezi oferta de Black Friday 2018, când o mașină bună de la Arctic a fost doar 500 de lei. Însă, și reducerile Aftel Black Friday 2018 la eMAG sunt mari, cum este scăderea de 36% la o mașină Arctic Slim, cu capacitate de 5 kilograme și viteza de până la 1000 RPM, clasa A++. Găsiți prețul AICI.

7. La incorporabile, vedeta post Black Friday 2018 la eMAG este un pachet de la Hansa, plită și cuptor, care costă cu 41% mai puțin decât de obicei. Găsiți pachetul AICI.

8. Sunt reduceri și la centrale termice, iar noi mergem din nou pe calitate și vă recomandăm o centrală termică în condensare Motan Green 24, cu tiraj forțat, 24 KW. Prețul de după Black Friday 2018 pe eMAG este mai mic cu aproape o cincime, un procent foarte mare pentru această categorie de produse. Găsiți centrala despre care v-am povestit AICI.

9. Am stat să analizăm și ofertele de turism de pe eMAG și am ajuns la concluzia că nu sunt deloc rele, atât pentru vacanțe în România, cât și în străinătate. Găsiți toate pachetele turistice AICI.

10. Sunt mari reduceri și în categoria Bricolaj și Grădinărit, iar atenția ni s-a îndreptate spre drujbele la promoție. Le găsiți pe toate AICI.

Mai multe articole despre:
emag emag black friday black friday 2018