MENIU

eMAG – Sunt ultimele ore de promotie! Totul se sfarseste in curand

eMAG se afla pe ultima suta de metri cu promotia Zilele Casei Tale. Reducerile sunt inca de pana la 50% pentru o multime de articole necesare in locuinta.

eMAG – Toate ofertele promotiei Zilele casei tale pot fi vazute accesand URMATORUL LINK.

eMAG a avut in aceasta saptamana o promotie foarte interesanta pentru multe articole de care ai nevoie in casa sau pe langa casa. De la mobilier si saltele, pana la electrocasnice, textile, decoratiuni, electronice si electrocasnice mici, dar si produse de iluminat, sanitare sau scule electrice. Cum promotia de la eMAG se apropie de sfarsit, ne-am gandist sa facem o scurta trecere in revista a ofertelor foarte bune care inca au ramas in picioare si mai rezista chiar si pe final.

eMAG – Masina de spalat rufe Whirlpool

Prima oferta importanta pe care v-o recomandam si pe care o puteti vana chiar si in ultimele ore de promotie de la eMAG este masina de spalat rufe de la Whirlpool. Despre producator nu are rost sa va dam detalii, deoarece e un nume renumit, care s-a impus pe piata electrocasnicelor mari de multa vreme. Masina de spalat are functie 6th Sense Colours pentru a proteja rufele colorate, are capacitate de incarcare de pana la 6kg si are 1200 RPM. POate cel mai important aspect este cel al consumului foarte scazut de electricitate, masina facand parte din clasa energetica A+++. Oferta completa cu 24% reducere de la eMAG poate fi gasita AICI.

eMAG – Combina frigorifica Beko

O alta oferta impresionanta este cea pentru combina frigorifica de la Beko. Aceasta combina din promotia de la eMAG are o garantie de 5 ani de zile, lucru care va poate convinge cat de siguri sunt producatorii de calitatea si durabilitatea produsului lor. COmbina Beko are volum de depozitare pentru alimente de 377l in cele doua compartimente, prezinta un dozator de apa pe usa superioara si are inaltime de 201cm. Combina face parte din clasa energetica A+ si pretul sau cu reducere de 31% de la eMAG poate fi gasit AICI.

eMAG – Side by Side Beko

Frigiderele de tip Side by side sunt cele mai cautate, mai nou, pentru ca sunt modele foarte chic, cu design deosebit, spatiu de depozitare mai mare fata de frigiderele obisnuite si se potrivesc in orice bucatarie moderna. Frigiderul de la Beko ce are modelul SIde by side si e cel mai avantajos din promotia eMAG beneficiaza de o garantie de 5 ani de zile, are volum de depozitare pentru alimente de 558l, face parte din clasa energetica A+ si e dotat cu functia speciala Neo Frost. Oferta cu 25% reducere de la eMAG o gasiti AICI.

eMAG – Aragaz electric Hansa

Daca sunteti in cautarea unei solutii de aragaz electric, oferta pentru aragazul Hansa de la eMAG e cea mai avantajoasa si expira in doar cateva ore. Aragazul are 4 zone de gatit, e dotat si cu cuptor electric ce face parte din clasa energetica A si are latime de 50cm. Oferta include un discount de 18% de care puteti beneficia AICI.

eMAG – Aspirator fara sac Rowenta

Aspiratoarele moderne sunt prevazute fara sac, pentru ca e mult mai usor le curatati, nu intampinati dificultati la eliminarea prafului, sunt mult mai practice. Un astfel de aspirator este si modelul fara sac de la Rowenta, Compact Power 3A ce are un recipient pentru mizerie si praf de 1.5l. Puterea aspiratorului este de 750W, e dotat cu filtru de inalta eficienta si are un cablu ce va permite deplasarea pe 8.8m distanta. Oferta cu 40% reducere de la eMAG poate fi gasita AICI.

eMAG – Statie de calcat Heinner

Un simplu fier de calcat nu mai este suficient in ziua de astazi daca vreti sa aveti o tinuta impecabila. Va recomandam o statie de calcat ce prezinta diverse beneficii, dar costa exact la fel cat un fier normal, dupa reducerea din cadrul promotiei eMAG. Statia de calcat de la Heinner are putere de 2200W, boiler inox, presiune de 4bar, 1.6l rezervor, cartus anticalcar, 100g/min si multe alte calitati. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Espressor manual DeLonghi

Este cunoscut faptul ca in materie de espressoare si cafea buna, cei de la DeLonghi sunt lideri mondiali, insa produsele lor sunt destul de scumpe, de cele maimulte ori. Rar e dat sa gasesti o reducere de 45% asa cum este cea de la eMAG, din acest moment, pentru un espressor manual DeLonghi. Acest model e dotat cu dispozitiv de spumare, sistem cappuccino, lucreaza sub presiune de 15bar si are rezervor de apa de 1l. In plus, are si functie de oprire automata. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Robot de bucatarie Heinner

Robotul de bucatarie de la Heinner are una dintre cele mai mari reduceri de pret de pe tot site-ul retailerului eMAG. Este vorba de o scaredere reala cu 63% a pretului. E clar ca in doar cateva ore se vor epuiza oferta atat de avantajoasa. Vorbim despre un robot de bucatarie ce are o putere de 550w, 2 viteze + pulse, discuri din inox si o garantie de 36 de luni inclusa in pret. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Masina de gaurit si insurubat Heinner

Nu exista casa in Romania care sa nu aiba o masina de gaurit buna in dotare. Daca esti printre ghinionistii care nu si-a cumparat inca una, ar cam fi timpul, mai ales ca ai o oferta atat de buna la eMAG. Masina de gaurit si insurubat de la Heinner este dotata cu acumulator si e destul de silentioasa, insa nu recomandam sa o folositi duminica dimineata, la prima ora. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Set Scule Steinhaus

Incheiem cu o oferta foarte buna, o reducere de 25% pentru un set complet de scule ce include surubelntie cu diferite capete, ciocan, clesti, cheie franceza si multe alte unelte pe care e tare bine sa le ai in casa pentru ca nu se stie niciodata cand ai de mesterit si de rezolvat vreo problema. Oferta pentru acest set poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag