MENIU

eMAG Summer Sales – Oferte foarte avantajoase pentru incorporabile

eMAG Summer Sales este o promotie foarte avantajoasa a celui mai mare retailer online din Romania in cadrul careia preturile sunt mult scazute.

eMAG Summer Sales – Toate ofertele pentru incorporabile pot fi consultate AICI.

eMAG Summer Sales a debutat in aceasta saptamana cu o multime de promotii foarte avantajoase pentru mai multe articole. Printre acestea si electrocasnicele incorporabile pe care vi le recomandam mai jos, in cadrul acestui articole.

eMAG – Preturile electrocasnicelor o iau razna la Stock Busters – Reduceri de peste 50% - 10 oferte

eMAG Summer Sales – Masina de spalat rufe Electrolux

Prima oferta de electrocasnice incorporabile pe care v-o prezentam si v-o recomandam cu toata increderea este cea pentru masina de spalat rufe Electrolux, produsa chiar in Romania. Masina de spalat rufe are 1400 RPM, o capacitate de incarcare generoasa de 7kg si face parte din clasa energetica A+++. Oferta cu 13% reducere poate fi gasita AICI.

eMAG Summer Sales – Cuptor cu microunde Whirlpool

Daca vrei sa salvezi spatiu in bucatarie, cuptorul cu microunde de la Whirlpool este o solutie foarte avantajoasa. Cuptorul are functie 6th Sense, design Absolute, 31l volumul interior, 1000 W putere si 8 nivele de putere reglabile. In plus, cuptorul mai are functiile de Grill, Timer, Touch Control si QUARTZ Light. Pretul cu 27% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG Summer Sales – Combina frigorifica

In bucatarie este foarte important sa salvezi si sa repartizezi spatiul cat mai bine. O solutie foarte buna este si combina frigorifica de la Beko care are un volum de 238l, inaltime de 177cm si face parte din clasa energetica A+. Pretul cu 20% redus poate fi gasit AICI.

eMAG Summer Sales – Hota incorporabila Beko

Hota incorporabila de la Beko este telescopica, are o capacitate de absorbtie de 275mc/h si e dotat cu 1 motor. Dimensiunea hotei este standard de 60cm si are la suprafata un strat de inox care se poate curata foarte usor. Pretul beneficiaza de un discount de 18% si poate fi gasit AICI.

eMAG Summer Sales – Plita incorporabila Whirlpool

O alta oferta avantajoasa de produs electrocasnic incorporabila in mobila de bucatarie este pentru plita de la Whirlpool de foarte mare calitate dar si eleganta. Plita functioneaza prin inductie, are 4 zone de gatit si touch control. Suprafata este din sticla neagra ce se potriveste cromatic in orice bucatarie. Oferta are reducere de 27% si poate fi gasita AICI.

eMAG Summer Sales – Pachet promotionatl cuptor + plita

O ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru un pachet promotional foarte avantajos. Cuptorul incorporabil de la Indesit si cu plita incorporabila de la acelasi brand sunt disponibile la un pret extrem de avantajos.

Cuptorul incorporabil este electric, are 5 functii, face parte din clasa energetica A si este din inox, iar plita este pe gaz, are 4 arzatoare si o latime de 60cm. Stratul exterior este tot din inox. Pretul poate fi gasit AICI.

 eMAG Stock Busters – Reduceri de 50%, timp de 3 zile. Cele mai bune oferte

 

Mai multe articole despre:
emag summer sales