MENIU

eMAG Stock Busters - Ce masini de spalat rufe merita sa cumperi la promotie

eMAG are oferte foarte bune pentru mai multe modele de masini de spalat rufe ce fac parte din clasa energetica A+++. 

eMAG Stock Busters - Lista cu toate oferte poate fi consultata la URMATORUL LINK.

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Beko

Prima oferta pe care v-o prezentam este si cea mai ieftina: masina de spalat rufe SLIM Beko. Aceasta masina de spalat rufe are o capacitate de incarcare a cuvei cu pana la 7kg, in ciuda faptului ca este un model SLIM cu dimensiuni reduse. Masina are 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+++, iar pretul cu 28% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Hopoint

Hotpoint este un brand renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica pentru electrocasnicele pe care le produce, inclusiv acest model de masina de spalat rufe. Masina este SLIM si are dimensiuni reduse, insa capacitatile sale sunt foarte performante: 1200 RPM forta de centrifugare, 6kg capacitate de incarcare a cuvei si face parte din clasa energetica A+++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat Daewoo

Continuam prezentarea celor mai bune modele de masini de spalat rufe cu masina de la Daewoo care are capacitate de incarcare de 7kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+++. In plus, masina este dotata si cu un display pe care afiseaza programele. Pretul are o reducere de 18% si poate fi gasit AICI.

eMAG – SLIM Whirlpool

Unul dintre cele mai renumite branduri sub care se produc masini de spalat rufe foarte performante este Whirlpool. Modelul SLIM pe care noi vi-l recomandam beneficiaza de 40% reducere, un record pentru oferta de la eMAG. Masina are functie 6th Sense Colours, capacitate de incarcare de 7kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Masina de spalat SLIM Candy

Continuam prezentarea ofertelor cu o masina de spalat rufe produsa de un brand mai putin cunoscut: Candy. Modelul de masina de spalat rufe de la Candy este un model SLIM cu dimensiuni reduse, are capacitate de incarcare de pana la 7kg, 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Particularitatea acestei masini de spalat rufe este functia de Voice Control. Pretul cu 22% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – Heinner

Ultima masina de spalat rufe pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este de la Heinner, are 7kg capacitate de incarcare, 1200 RPM si este foarte economicoasa atat din punct de vedere energetic cat si al consumului de apa si detergent, facand parte din clasa A+++. Toate detaliile ofertei le gasiti AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Beko

Primul model de masina de spalat rufe pe care vi-l prezentam este si cel mai avantajos din aceasta categorie de masini, costa sub 900 de lei si face parte din clasa energetica A+++, consumand putin curent. Masina este produsa de Beko si este un model SLIM, adica ce are dimensiuni mult reduse. Capacitatea sa de incarcare este de 7kg. Puteti consulta oferta AICI.

eMAG – Masina de spalat Star Light

Cei dela Star Light sunt renumiti pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica pentru masinile de spalat rufe dar si pentru alte electronice si electrocasnice pe care le produc. Este si cazul acestui model de masina de spalat de la Star Light care beneficiaza si de o reducere consistenta de la eMAG. Masina e dotata cu display LED pe care afiseaza programele si durata lor, face parte din clasa energetica A+++, are 1200 rotatii pe minut la centrifugare si o capacitate de incarcare a cuvei de pana la 7kg. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG – Indesit

Indesit este un brand de incredere, cu mare vechime in producerea de electrocasnice mari si mai ales masini de spalat rufe, fapt ce va asigura o calitate a acestei masini de spalat rufe, plus o garantie de 24 de luni de la eMAG. Masina Indesit are 6kg capacitate de incarcare, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Arctic

Iata ca ajungem si la o masina de spalat rufe produsa chiar in Romania, una dintre masinile care beneficiaza de unul dintre cele mai mari discounturi de la eMAG: 29% reducere de pret. Masina face parte din clasa energetica A+++, are o latime de 60cm, capacitate de incarcare impresionanta de pana la7kg si 1200 RPM. Oferta pentru aceasta masina de spalat rufe poate fi consultata AICI.

eMAG – Masina de spalat Dewoo

Ultimul model de masina de spalat rufe pe care vi-l prezentam este de la Daewoo, masina se gaseste in stoc limitat la eMAG si are o reducere de pret de 16%. Aceasta masina de spalat rufe are capacitate de incarcare a cuvei de 7kg, 1000 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+++. Toate detaliile le gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
emag masini de spalat rufe stock busters