MENIU

eMAG Stock Busters – 5 televizoare cu reduceri ireale! N-ai mai vazut asa oferte

eMAG Stock Busters are o rubrica speciala dedicata televizoarelor, iar ofertele sunt extrem, extrem de avantajoase.

eMAG Stock Busters – Toate ofertele de televizoare aflate la lichidare de stoc pot fi consultate accesand URMATORUL LINK.

eMAG Stock Busters este o promotie de lichidare de stocuri a celui mai mare retailer online din Romania. Ofertele de lichidare de stoc au reduceri de pana la 50%, iar noi am selectat 5 televizoare foarte avantajoase pe care le gasiti inca printre oferte.

eMAG Stock Busters – Televizor LED Samsung

Prima oferta pe care v-o recomandam este pentru un televizor de dimensiuni reduse, dar cu tehnologie foarte performanta si cu o calitate desavarsita de la eMAG. Televizorul Samsung are diagonala ecranului de 80 cm, reda imagini HD si pretul sau beneficiaza la lichidarea de stoc de la eMAG de reducere de 38%. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Televizor Curbat Smart Samsung

Ramanem in zona producatorului Samsung care este unul de exceptie, insa trecem la un alt nivel, un alt display. Vorbim despre o diagonala mare de 123cm care reda imagini impecabile de rezolutie 4K ULTRA HD, cea mai buna rezolutie de pe piata. Televizorul are ecran de tip LED care este curbat pentru o experienta de vizionare exceptionala. In plus, televizorul are toate functiile smart disponibile si o reducere de pret de 123cm. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Televizor LED Horizon la lichidare de stoc eMAG

Una dintre cele mai mari reduceri de pret pentru televizoare este pentru modelul Horizon ce are rezolutie 4K si o diagonala de 108cm. Televizorul beneficiaza doar la lichidare de stoc de o reducere impresionatna de 47%. Oferta completa si detaliata poate fi gasita AICI.

eMAG – Smart Panasonic

In ziua de astazi, poate cea mai importanta functie a unui televizor este disponibilitatea de conectare la internet. Motivul e unul foarte simplu, in ziua de azi serviciile de tip Netflix sau HBO Go sunt foarte importante pentru consumul de continut si incep sa depaseasca chiar posturile TV. Ei bine, acest televizor de la Panasonic poate fi conectat la internet si ofera si o experienta de vizionare foarte placuta pe ecranul cu diagonala de 101cm si rezolutie 4K. Detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG Stock Busters – Samsung Curbat

Revenim la televizoarele Samsung si va prezentam un ultim model ce are ecranul curbat, cea mai noua tehnologie care imbunatateste experienta de vizionare si o transforma in ceva unic. Televizorul de la Samsung pe care vi-l recomandam in incheiere are de departe cel mai bun raport calitate/pret. Vorbim despre un ecran curbat, toate functiile smart disponibile, 138 diagonala ecranului si desigur cea mai buna rezolutie de pe piata: 4k ultra hd. Oferta detaliata poate fi gasita AICI.

Mai multe articole despre:
null