MENIU

eMAG se implica in fotbal! Ce echipa sustine

eMAG are o surpriza pentru iubitorii fotbalului care nu sunt deoc putini. Cel mai mare retailer online comercializeaza echipament sportiv cu inscriptiile unei echipe de fotbal foarte iubite la noi in tara.

eMAG – Oferte pentru echipamente de fotbal complete pot fi gasite accesand URMATORUL LINK.

eMAG se ‘implica’ in fotbal, mai nou, si comercializeaza mai multe echipamente sportive cu inscriptiile echipei nationale, cu siguranta cea mai iubita echipa de fotbal din Romania. Chiar daca rezultatele lor poate nu au fost pe masura asteptarilor in ultimii ani, orice copil, tanar sau suporter adevarat se mandreste sa imbrace echipamentele si tricourile echipei nationale. Preturile sunt accesibile in noua oferta ce aduce reduceri la jumatate de pret.

Echipament de echipa nationala

Daca vreti un echipament de echipa nationala, la eMAG puteti cumpara cu reducere de 50% o jacheta impermeabila JomaTricou de culoare rosie tot al echipei nationale, dar si varianta pe albastru cu tricolorul pe piept, dar si bluza de trening oficiala. Pe toate le gasiti la oferta AICI.

Pantofi de fotbal

La eMAG aveti o gama larga de pantofi de sport care sunt foarte buni pentru fotbal, preturile sunt in medie 100 de lei dupa reducerile mari din aceasta perioada. Puteti alege branduri precum Nike, ghete atat cu crampoane pentru teren de iarba cat si fara crampoane, modelele Nike Mercurial X Victory care sunt foarte populare, dar si Puma sau chiar Lotto. Pe toate le gasiti listate AICI.

eMAG - Mingea de fotbal

Poate cea mai importanta parte a echipamentului sportiv de fotbalist ar trebui sa fie mingea. Calitatea mingii se resimte in jocul de fotbal, in antrenamente si in executii. Va recomandam sa aruncati o privire peste mingile profesionale de la Nike ce se afla in ofera cu reduceri la jumatate de pret, dar si Kondition, Slazenger Envira White si altele. Pe toate le gasiti accesand URMATORUL LINK.

Ceasuri

In oferta eMAG cu echipament sportiv mai gasim foarte multe oferte bune de ceasuri. Orice sport ai face, e important sa te cronometrezi, sa ai mereu cunostinta despre timpul petrecut la antrenamente si toate astea sunt posibile doar cu un ceas rezistent, care sa faca fata socurilor la care e supus un sportiv in timpul miscarilor bruste, caderilor, spriturilor, prafului si umezelii. Gama de ceasuri sportive la reducere e una foarte larga si gasiti modelele listate de eMAG AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
null