MENIU

eMAG Saptamana electrocasnielor - Asa ceva n-ai vazut de multa vreme: 45% reducere pe bune

eMAG Saptamana electrocasnicelor este o promotie foarte avantajoasa de la cel mai mare retailer online care se desfasoara in general o data la o luna.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Lista cu toate ofertele poate fi consultata AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor a debutat chiar astazi cu reduceri impresionante ce ajung chiar si la 45%. Am facut si noi o selectie si o prezentare pe scurt a principalelor categorii de produse care au reducerile cele mai apetisante, atragatoare si consistente din ofefrta si v-o detaliem mai jos:

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Aparate frigorifice

Aparatele frigorifice au preturi foarte bune in aceasta perioada, chiar inainte ca cele mai mari calduri din aceasta vara sa inceapa sa isi faca simtita prezenta. Sunt probabil ultimele mari discounturi pentru aparatele frigorifice, combine, frigidere, congelatoare si mai ales vitrine frigorifice. In perioada de vara aceste produse nu beneficiaza in general de mari reduceri, asa ca daca vreti sa faceti o achizitie, acum e momentul sa o realizati din lista de produse de la URMATORUL LINK.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masini de spalat rufe

Masinile de spalat rufe au reduceri medii de 30% la eMAG in cadrul promotiei Saptamana electrocasnicelor. Masinnile de spalat aflate la reducere sunt impartite pe mai multe categorii: masini de spalat cu capacitate de 5-6kg, masini cu capacitate de peste 7kg, masini de spalat rufe cu usa verticala, masini care sunt dotate si cu uscator sau uscatoare simple. In plus, gasiti oferte foarte bune pentru cele mai cautate masini de spalat rufe, cele incorporabile in mobilier. Acestea sunt foarte cautate pentru a fi incluse in mobilierul de bucatarie si a salva o multime de spatiu intr-o locuinta mica. Ofertele le gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Incorporabile, aragazuri si aparate de gatit

Trecem la o alta categorie de electrocasnice, de aceasta data necesare doar in bucatarie. O multime de oferte interesante sunt disponibile in pachete cuptor+plita sau plite incorporabile. Gasiti foarte multe preturi scazute chiar si cu peste 45% pentru hote, aragazuri, cuptoare cu microunde si bineinteles cuptoare cu microunde incorporabile. Ofertele pot fi consultate AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masini de spalat vase

Este un lucru confirmat de statistici si foarte trist ca in locuintele din Romania masinile de spalat vase se regasesc foarte rar. Tocmai din acest motiv este prilej de bucurie ca preturile lor devin chiar si mai avantajoase in perioada promotiei eMAG Saptamana electrocasnicelor. Gasiti atat masini de spalat vase independente cat si incorporabile in mobilierul de bucatarie. Ofertele care incep de la preturi sub 1.000 de lei pot fi consultate AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Ingrijire locuinta

O noua categorie interesanta apare in promotia eMAG Saptamana electrocasnicelor: Ingrijire locuinta si tesaturi. Aceasta categorie de produse cu preturi reduse cu 45% cuprinde aspiratoare cu sac si fara, aspiratoare cu spalare si filtrare prin apa, aspiratoare verticale, multifunctionale si roboti de aspirare, dar si statii si fiare de calcat cat si, o mare surpriza, masini de cusut. Puteti consulta ofertele AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Aparate de bucatarie

Gama extrem de diversificata de electrocasnice mici necesare in bucatarie, care au preturi mici la eMAG. De la blendere si tocatoare, la mixere, roboti de bucatarie, masinin de tocat, storcatoare, espressoare automate si manuale, dar si cu capsule, pana la prajitoare de paine sau aparate de facut sandwich-uri pentru micul dejun, dar si alte aparate de gatit. Pe toate le puteti vedea AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Aparate de ingrijire personala

Tot din categoria electrocasnicelor mici, in promotia eMAG Saptamana electrocasnicelor sunt prinse si o serie de produse de ingrijire personala. Epilatoare, aparate de ras si tuns, placi de par si ondulatoare, perii si uscatoare de par dar si articole de sanatate si wellness, toate au reduceri de pana la 45%. Ofertele le gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Articole de menaj

Iata ca eMAG Saptaman electrocasnicelor nu cuprinde doar electrocasnice ci si o serie foarte buna de produse de menaj. Tigai, oale si cratite dar si vesela, pahare si tacamuri, toate au reduceri impresionante ce depasesc in foarte multe cazuri 50%. Mai gasiti in oferta ustensile pentru gatit, mobilier pentru bucatarie si textile pentru bucatarie, mese de calcat, uscatoare, seturi de curatenie si detergenti. Ofertele sunt AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Climatizare

Ultima categorie de produse electrocasnice pe care v-o prezentam si care e disponibila in promotia eMAG Saptamana electrocasnicelor este cea pentru aparate de climatizare. Pe langa aparatele de aer conditionat care au oferte foarte bune ce se epuizeaza rapid, pentru ca temperaturile au inceput deja sa creasca foarte mult, mai avem o gama larga de aparate de filtrare aer, centrale termice, boilere dar si ventilatoare. Preturile lor sunt listate AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Combina frigorifica Arctic

O prima oferta pe care o supunem atentiei voastre este pentru combina frigorifica de la Arctic, producatorul romanesc de foarte buna calitate. Combina are o capacitate de depozitare de 262l, e dotata cu doua usi si face parte din clasa energetica A+. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat rufe Arctic

Tot de la Arctic va recomandam si o alta oferta din Saptamana Electrocasnicelor de la eMAG. Este vorba de masina de spalat rufe ce are capacitate de incarcare a cuvei de pana la 5kg, forta de centrifugare atinge 1000 RPM si face parte din clasa energetica A++, avand un consum slab de curent. Oferta completa cu 35% reducere o gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat vase Beko

Masina de spalat vase de la Beko nu doar ca este foarte utila, dar poate fi si incorporata in mobilierul de bucatarie pentru a ocupa cat mai putin spatiu posibil. Masina are o latime de doar 45cm, fiind un model mic, insa cu capacitate de spalare pentru 10 seturi de vase simultan si 5 programe diferite. Masina face parte din clasa energetica A+ si pretul ei cu reducere de 35% poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Aspirator fara sac Samsung

Continuam cu o oferta excelenta pentru un aspirator fara sac de la Samsung. Avantajul aspiratorului fara sac este ca poate fi curatat cu multa usurinta de mizerie si praful din interior. In plus, aspiratorul are 1.5l volum al recipientului pentru praf, putere de 700w si un tub telescopic pentru a putea curata foarte bune si cele mai indepartate colturi ale camerei. Oferta are 30% reducere si o gasiti la URMATORUL LINK.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Espressor automat Krups

Espressoarele sunt destul de scumpe atunci cand sunt de foarte buna calitate, insa in Saptamana Electrocasnicelor aveti ocazia de achizitiona unul produs de Krups ce beneficiaza de 32% reducere de pret. Espressorul are 1450w putere, lucreaza la presiune de 15bar si are rezervor de apa de 1.8l. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Combina frigorifica Arctic

Combina frigorifica de la Arctic care este inclusa in clasamentul Best Seller al promotiei este prevazuta cu doua usi, are capacitate de depozitare pentru alimente de 291l, face parte din clasa energetica A+ avand un consum redus de energie si inaltimea ei este de 181cm. Pretul cu reducere de 35% in cadrul promotiei eMAG Saptamana Electrocasnicelor poate fi consultat AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat rufe Arctic

Continuam tot cu o oferta de masina de spalat de la Arctic, produsa chiar la noi in tara. Masina de spalat are o capacitate de umplere a cuvei cu rufe murdare de pana la 5 kg. Forta de centrifugare a masinii de spalat este de 1000 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+. Promotia include o reducere de pret de 39% de care puteti profita accesand URMATORUL LINK.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Hota incorporabila telescopica Gorenje

Inclusa tot intre ofertele Best Seller este si hota incorporabila telescopica produsa de Gorenje, un brand de foarte buna calitate ce are preturi accesibile si acum beneficiaza si de reduceri mari de la eMAG in cadrul Saptamanii electrocasnicelor. Hota incorporabila de la Gorenje are o putere de absorbtie de 390mc pe ora, e dotata cu doua motoare si are latime de 60cm. Exteriorul hotei telescopice este din inox usor de curatat si intretinut. Pretul cu 33% reducere il gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Aragaz Arctic

Revenim la brandul romanesc de foarte buna calitate Arctic. Un alt produs electrocasnic de la Arctic este printre cele mai vandute ale promotiei eMAG Saptamana electrocasnicelor: este vorba de aragazul Arctic cu 4 arzatoare. Aragazul e prevazut cu dispozitiv de siguranta si are o latime standard de 50cm. Pretul beneficiaza de 31% discount si poate fi gasit la URMATORUL LINK.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Combina frigorifica Beko

Ultima oferta Best Seller din cadrul promotiei Saptamana electrocasnicelor este combina frigorifica de la Beko. Aceasta este o combina frigorifica de dimensiuni mari, foarte eleganta si moderna. Inaltimea ei este de 201cm, are doua usi, iar pe usa superioara este amplasat atat un display cat si un dispenser pentru acces facil la apa rece. Combina are un volum de depozitare in cele doua compartimente de 325l, face parte din clasa energetica A+ si pretul cu 36% reducere poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
emag saptamana electrocasnicelor