MENIU

eMAG Saptamana electrocasnicelor - Ultimele ore cu reduceri de 40%

eMAG Saptamana electrocasnicelor are reduceri de pana la 40% pentru cele mai bune frigidere, masini de spalat rufe si multe alte produse.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Lista cu toate frigiderele aflate la promotie poate fi consultata AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor este o promotie foarte importanta care scade chiar si preturile frigiderelor performante din oferta celui mai mare retailer online din Romania cu pana la 40%. 

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Frigider cu doua usi Star Light

Prima oferta este pentru unul dintre cele mai avantajoase frigidere din promotie care are o reducere de 20% la eMAG. Frigiderul Star Light e dotat cu doua usi, are un volum de depozitare in cele doua compartimente de 207l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 142cm si e dotat cu congelator. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Frigider Arctic

Continuam prezentarea ofertelor foarte avantajoase cu promotia eMAG pentru frigiderul Arctic produs chiar in Romania. Acest frigider are reducere de 23%, volumul celor doua compartimente este de 228l, e dotat si cu congelator si face parte din clasa energetica A+. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Frigider Whirlpool

Un alt frigider cu doua usi foarte avantajos este produs de Whirlpool, are volum de 218l, face parte din clasa energetica A+, are inaltime de 143cm si e dotat cu congelator iar stratul exterior este din inox foarte usor de intretinut si curatat. Pretul cu reducere poate fi consultat AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Frigider Liebherr

Un brand mai putin cunoscut in Romania este Liebherr, dar care produce electrocasnice de cea mai inalta calitate. Frigiderul pe care vi-l propunem are o reducere de 19% la eMAG, e dotat cu doua usi si congelator, are volum de depozitare de 272l si face parte din clasa energetica A++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat rufe Slim Beko

Prima masina de spalat rufe pe care v-o prezentam are un pret foarte avantajos, beneficiaza de un discount de 450 de lei, este un model slim care va salveaza foarte mult spatiu mai ales daca aveti o locuinta mica. Masina de spalat rufe de la Beko are capacitate de incarcare de 6kg, 1000 RPm si face parte din clasa energetica A++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Hansa

Masina de spalat rufe produsa de Hansa are un pret foarte avantajos si la reducere de la eMAG doar in aceasta perioada. Masina are capacitate de incarcare de 6kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+. Oferta completa si pretul le gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat rufe slim Indesit

22% discount in cadrul promotiei eMAG Saptamana electrocasnicelor pentru aceasta masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 6kg, produsa de Indesit. Masina este un model SLIM cu dimensiuni reduse, are 1000 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+. Mai multe detalii gasiti AICI.

eMAG – Combina frigorifica Arctic

Combina frigorifica Arctic e dotata cu doua usi, are un volum total de depozitare de 291l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 182cm. Pretul este redus in acest moment cu 410lei si oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Masina de spalat vase Bosch

Masina de spalat vase ar trebui sa nu lipseasca din nicio bucatarie, este extrem de utila si preturile pentru un asemenea produs electrocasnic au ajuns foarte accesibile. Este si cazul masinii de spalat vase produse de Bosch care este incorporabila in mobilierul de bucatarie. Masina poate spala pana la 12 seturi de vase simultan, are 5 programe disponibile si 3 functii speciale. In plus, masina este foarte economicoasa din punct de vedere al consumului de energie si apa, facand parte din clasa energetica A++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Plita incorporabila Whirlpool

Plita incorporabila Whirlpool are si ea un pret foarte avantajos, functioneaza pe gaz si are 4 arzatoare. Aprinderea ochiurilor plitei se face electric iar la exterior este acoperita de un strat de inox foarte usor de intretinut si curatat. Oferta completa si pretul le gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat rufe Indesit Innex

Indesit este un brand foarte renumit pentru calitatea produselor sale electrocasnice si este si cazul aceste masini de spalat rufe din gama Innex. Masina are capacitate de incarcare de 7kg, 1000 rotatii pe minut, display LED si face parte din clasa energetica A+, iar pretul este redus cu 36% si poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Heinner

Masina de la Heinner costa mult sub 1.000 de lei si are capacitate de incarcare generoasa de 7kg. Masina are 1200 RPM, un consum mic de energie electrica, facand parte din clasa A+, si e dotata si cu display de tip LED. Pretul masinii de spalat rufe poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spala Beko

Reducere importanta de pret si pentru masina de spalat rufe foarte performanta de la Beko. Aceasta masina de spalat rufe are urmatoarele caracteristici: capacitate de incarcare de 7kg, 1000 RPM, clasa energetica A+. Oferta completa cu toate detaliile poate fi consultata AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Frigider Hotpoint

Un frigider deosebit de la Hotpoint este printre cele mai vandute modele de la eMAG, la promotie. Frigiderul este dotat cu o singura usa, are volum generos de depozitare de 346l si face parte din clasa energetica A+. In plus, frigiderul e acoperit de un strat de inox foarte usor de curatat si are inaltime de 175cm. Oferta completa cu reducere poate fi consultata AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Frigider Beko

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol de la promotia eMAG Saptamana electrocasnicelor este pentru un frigider produs de Beko. Acest frigider are o reducere semnificativa de 20%, e dotat cu doua usi si congelator, volumul compartimentelor este de 278l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de doar 162cm. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Albastros

Desi un brand mai rar intalnit in ziua de astaz, insa cu mare vechime in Romania, Albatros produce o masina de spalat rufe foarte avantajoasa si de mare calitate. Masina de spalat rufe Albatros are capacitate de incarcare cu rufe murdare de 6kg, 1000 RPM si beneficiaza de un discount de 11%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat rufe Slim Arctic

Ultimul model de masina de spalat rufe pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol este produs chiar de Arctic, un producator romanesc. Calitatea produselor Arctic este una renumita, iar pretul in cadrul promotiei de la eMAG pentru aceasta masina de spalat rufe este redus cu 21% fiind una dintre cele mai mari reduceri ale promotiei. Masina este un model SLIM cu dimensiuni reduse insa are o capacitate de incarcare generoasa de 6kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble

Continuam prezentarea ofertelor cu masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble, o masina de spalat renumita care insa are in general un pret destul de mare, insa in cadrul promotiei de la eMAG oferta include un discount de 820 de lei. Masina de spalat face parte din clasa energetica A+++, are capacitate de incarcare foarte mare de 8kg si are 1400 rpm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Hota traditionala Star Light

Producatorul Star Light este renumit pentru electrocasnicele foarte avantajoase pe care le produce, dar si de foarte mare calitate. Hota traditionala de la Star Light care are discount de 27% de la eMAG are o putere de absorbtie de 180mc pe ora, e dotata cu un singur motor si are 60cm latime. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat rufe Star Light

Star Light este un brand renumit pentru electrocasnicele foarte avantajoase pe care le fabrica, dar si calitatea lor care este la nivel inalt. Masina de spalat rufe Star Light are o capacitate de incarcare de 7kg, 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Arctic

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru o masina de spalat rufe produsa chiar in Romania de catre Arctic. Masina este foarte economicoasa atat din punct de vedere al energiei electrice cat si al consumului de apa si detergent, facand parte din clasa A+++, are 1000 rotatii pe minut si capacitate de incarcare de 7kg. Pretul cu reducere poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
emag saptamana electrocasnicelor