MENIU

eMAG – Saltele ortopedice cu reducere de 65%. Ce sa alegi pentru un somn odihnitor

eMAG are reduceri mari de tot pentru saltelele ortopedice. Daca ati avut chiar si o singura data dureri de spate in viata, stiti cat de importanta e sa faceti tot ce e posibil pentru a va pastra sanatatea spatelui.

eMAG – Lista tuturor modelelor de saltele ortopedice la promotie poate fi consultata AICI.

eMAG are pentru cateva zile o promotie cu saltele ortopedice de foarte buna calitate, dar care au pretul scazut cu 65%. Pare ireal ca sa fie adevarat, insa urmariti cu atentie explicatiile din articol, mai jos, pentru a vedea ca aceste reduceri sunt reale si sunt chiar la niste produse care merita cumparate. Sanatatea spatelui vostru e foarte importanta pentru o viata normala, un somn linistit si odihnitor.

eMAG – Cea mai populara saltea ortopedica: Medical Bio Memory Aquagel

Salteaua Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air Fresh Material Aloe Vera are dimensiunile 160x200cm si este modelul care a inregistrat la eMAG cele mai mari vanzari.

Salteaua AquaGel are proprietatea de a scadea temperatura cu 3-4 grade C datorita stratului de Memory Foam cu insertie de gel. Disipa caldura uniform imprastiata pe toata suprafata saltelei si mentine o temperatura placuta si de lunga durata. Salteaua are un efect de fresh si o senzatie de prospetime.

Spuma vasco-elastica memory reactioneaza la greutatea si caldura corpului oferind suport pe toata perioada somnului. Spuma din interior se adapteaza formei corpului in timp ce stai intins pe ea, ajutind la reducerea tensiunii articulatiilor.

Structura saltelei de memorie are caracteristici excelente si face salteaua ortopedica. In acelasi timp are beneficii anatomice excelente pentru circulatie si pentru coloana vertebrala.

De fapt acest material reduce punctele de presiune, imbunatateste fluxul de caldura si permite coloanei vertebrale si a articulatiilor sa se odihneasca intr-un mod natural, fara stres si tensiune musculara.

Ofera un sentiment total de bunastare si luminozitate.

Coloana are intotdeauna o pozitie corecta si prin urmare sunt saltele excelente pentru cei care sufera de scolioza, hernie si sciatica.

eMAG – Cea mai ieftina saltea ortopedica – Aquagel Air Fresh

Cel mai ieftin model de saltea din promotia de la eMAG are o reducere de pret de 60% si este accesibila pentru un buget restrans. Chiar daca este foarte ieftina, impresionant de ieftina, calitatea ei e la standarde inalte, ba mai mult, are garantie pentru 36 de luni.

Structura saltelei:

Strat Superior: Memory Aquagel-AirFresh 2 cm (densitatea 50 kg/mc)

Strat Inferior: Spuma poliuretanica 14 cm HD-High Resilience (densitatea 30 kg/mc)

Banda tridimensionala are rolul de a permite o aerisire interna constanta dar si de a proteja salteaua de bacterii si mucegai. Aerul trece prin banda iar salteaua ramane uscata. Astfel umezeala acumulata in timpul somnului va fi redusa rapid si eficient.

Fixarea componentelor se face prin matlasare pe intreaga suprafata

Poliuretan indeformabil +fibra analergica antipraf

Strat de material termoregulator, antitranspirant si antialergic de 300 gr/mp pe ambele parti ale saltelei

Strat TNT de 30 gr pe ambele parti ale saltelei

Inaltime saltea: 18 cm (+/- 1 cm)

Grosime Memory: 2 cm

Grad Fermitate: Ferma

Greutate recomandata: 110 kg/persoana

eMAG – Salteaua SuperOrtopedica Lavanda – cea mai mare reducere de pret

Ultimul model de saltea pe care vi-l recomandam are reducerea de pret cea mai mare: 65%.

Inaltime saltea: 18 cm (+/- 1 cm).

Stratul de memory-foam de 2 cm este imbogatit cu Uleiuri Esentiale De Lavanda care ajuta la eliminarea stresului si a starilor de anxietate .
Salteaua are la baza aromaterapia si materiale ecologice cu aroma de Lavanda cu un miros extraordinar de placut si linistitor, o aroma care se elibereaza treptat din stratul de memory foam.

Material suprafata Lavanda Fresh

Tesatura de acoperire de tip lavanda este din material textil, matlasat cu vatelina acrilic pe fiecare parte,cu efect antibacterian, antistatic si antialergic care contribuie la mentinerea unei suprafete curate datorita materialelor moderne pentru invelisul de protectie impotriva acarienilor , ciupercilor si a prafului .

 
 

Saltea Green Future, Lavanda Therapy 
Prima noastră alegere este salteaua cu memorie, ortopedică și cu o frumoasă reducere de 50%. Detalii AICI.

Saltea Previ Novo 14+5, Memory Aquagel AirFresh
Acest model are dimensiune de 90x200, are memorie și o bandă tridimensională ce permite aerisirea și protejarea de bacterii și mucegai. Oferta o găsiți pe site-ul eMAG AICI.

Saltea ortopedică Ted Memory Sky Dreams
45% reducere pentru salteaua ortopedică Ted Memory Sky Dreams, ce are dimenisunea de 140x200. Vizualizați oferta AICI.

Saltea Argentum Therapy
56%reducere pentru o super saltea cu ioni de argint pentru a vă proteja de alergii. Dimensiunea pentru acest model este de 160x200, iar pentru a vedea prețul accesați link-ul AICI.

Saltea superortopedică GREEN FUTURE Viva 
Durerile de spate vor fi o amintire dacă veți dormi pe salteaua superortopedică Green Future. Suprafața sa va crea un micro-masaj și are un preț de neratat. Produsul îl găsiți AICI.

Saltea SOFIA Super Ortopedica 
La acest model cei de la eMAG vă fac cadou o husă. Are dimensiunea de 160x200 și este ortopedică. Oferta poate fi consultată AICI.

Saltea Previ Silver memory 14+8
Cei de la Previ au îmbogățit acest model cu ioni de argint, spumă de memorie și acest model are o reducere de 43%. Oferta doar AICI.

 

Mai multe articole despre:
emag saltele