MENIU

eMAG.ro – Lichidări de stoc – 10 oferte incredibile

eMAG.ro are o serie de lichidări de stoc la mai multe produse de excepție. 

Lista completă eMAG.ro cu produsele la lichidare de stoc poate fi consultată AICI.

eMAG.ro are constant produse foarte avantajoase cu reduceri mari la lichidare de stoc. Am selectat 10 dintre aceste produse și vi le prezentăm în oferta de mai jos.

eMAG – Preturile electrocasnicelor o iau razna la Stock Busters – Reduceri de peste 50% - 10 oferte

eMAG.ro – Lichidări de stoc – Cuptor incorporabil Whirlpool

Un alt produs la lichidare de stoc de la eMAG.ro ce beneficiază de discount 10% în acest moment este Whirlpool, cuptor incorporabil dotat cu rotisor și grill. Cuptorul incorporabil face parte din clasa energetică A și funcționează pe electricitate. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Lichidări de stoc – Laptop Acer Aspire

Laptopul Acer Aspire e dotat cu un procesor puternic Intel Core i3 de 1.7 Ghz, are dimensiunea de 15.6 inch și e dotat cu unitate optică. În plus, laptopul are 4 Gb memorie internă și 1 TB spațiu de stocare. Placa video este nVidia GeForce 920M. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Lichidări de stoc – cuptor incorporabil Whirlpool

Un alt cuptor incorporabil de la Whirlpool are o ofertă excelentă la eMAG.ro. Cuptorul are 10% reducere de preț, este electric, folosește funcția 6th Sense, e dotat cu autocurățare pirolitică și face parte din clasa energetică A. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – Lichidări de stoc – Lenovo IdeaPad

Un laptop foarte puternic de la eMAG.ro care este la lichidare de stoc și are reducere de preț de 14% este acest model Lenovo IdeaPad Y50-70 cu procesor Intel Core i5 de 2.9 Ghz și display de 15.6 inch. Laptopul folosește rezoluția UHD, are display IPS și spațiu de stocare de 1 Tb + 8 GB SSHD. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Lichidări de stoc – Apple iPhone 6

Mult râvnitul telefon mobil Apple iPhone 6 se găsește la un preț avantajos la eMAG.ro printre produsele la lichidare de stoc. Acest telefon are memorie de 128 Gb și beneficiază de discount de 13%, oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – Lichidări de stoc – Laptop 2 în 1 HP EliteBook Revolve 810 G3

Acest laptop se poate transforma într-o tabletă, este dotat cu procesor Intel Core i5 de 2.3 Ghz, display-ul are o diagonală de 11.6 inch și e dotat cu touch screen. În plus, laptopul are o memorie de 256 Gb SSD. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – lichidări de stoc – Combină frigorifică Samsung

Combina frigorifică Samsung are un volum de 290l, face parte din clasa energetică A+ și folosește tehnologia de ultimă oră Full No Frost care face ca zăpada specifică frigiderelor să nu apară. Combina are două încăperi și înălțimea totală este de 178cm. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – lichidări de stoc – Laptop Dell Inspirion 3542

Acest laptop are o reducere de la eMAG.ro de 15% și e dotat cu procesor Intel Core i3 de 1.7 Ghz. Laptopul are sistem de operare Ubuntu și placă video Intel HD Graphics. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – lichidări de stoc – Laptop Acer Aspire

Un alt laptop pe care vi-l recomandăm și care se află în oferta de lichidări de stoc de la eMAG.ro este acest Acer Aspire dotat cu procesor Intel Core i5 de 2.2 Ghz. Laptopul are 15.6 inch, 4 Gb memorie și spațiu de stocare de 1TB. Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – Lichidări de stoc – Laptop 2 în 1 Asus Transformer Book Flip

eMAG.ro are o ofertă de excepție cu o reducere importantă de preț pentru laptopul foarte puternic 2 în 1 Asus Transformer Book Flip. Acest laptop are un procesor Intel Core i5 cu o frecvență de 2.2 Ghz. Laptopul are dimensiunea de 13.3 inch, rezoluție Full HD și Touch Screen. În plus, memoria este una foarte generoasă de 1 Tb, iar placa video este nVidia GeForce. Prețul poate fi găsit AICI.

Mai multe articole despre:
lichidari de stoc emag.ro