MENIU

eMAG.ro a făcut publice cele mai haioase căutări ale clienților pe site: ‘aifon6, gipies, leptopuri’

eMAG a făcut publice mai multe căutări haioase ale clienților magazinului online, chiar înainte de Black Friday.

Toată lumea se pregătește de Black Friday și la fel fac și cei de la eMAG. În munca lor, cei de la eMAG au aruncat o privire și asupra căutărilor pe care le fac cei care intră pe magazinul online. Nu mică le-a fost surpriza când au văzut că multe dintre căutări au greșeli sau sunt scrise precum se aud. Mai jos aveți câteva exemple de căutări haioase de pe eMAG ale clienților care se pregătesc de Black Friday.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

eMAG se pregătește de Black Friday

Cei de la eMAG au lansat câteva dintre informațiile despre pregătirile pe care le fac pentru Black Friday și așteptările pe care le au în această perioadă. Din cele 500 de mii de produse disponibile la eMAG, jumătate din ele vor avea reduceri la Black Friday.

În plus, au anunțat oficial că reducerile de Black Friday vor începe în ziua de 20 noiembrie, vineri, cu toate că ora nu este precizată, reducerile vor putea fi disponibile de dimineață.

Cei de la eMAG au așteptări mari de la ediția din acest an a Black Friday deoarece consideră că au acumulat experiență din anii trecuți și lucrurile vor funcționa chiar mai bine, cu toate că firmele de curierat vor face față cu greu. Black Friday la eMAG va avea loc în Bulgaria și Ungaria în data de 27 noiembrie.

Toate ofertele eMAG.ro vor putea fi găsite AICI.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

eMAG și tragedia din Colectiv

După tragedia din Colectiv, cei de la eMAG au resimțit o scădere de 25% a vânzărilor, semn că întreaga populație a României a fost profund preocupată de tragedie și a dat mai puțină importantă cumpărăturilor. În plus, cei de la eMAG au oprit pe durata perioade de după accidentul nefericit din Colectiv a promovării de orice fel, scrie arielu.ro.

Mai multe articole despre:
emag emag.ro black friday 2015