MENIU

eMAG Resigilate - Oferta anului - Reduceri de 40% pentru o multime de produse

Resigilate eMAG – o serie de reduceri foarte mari sunt aplicate produselor resigilate de la eMAG. 

eMAG – Lista completa de resigilate poate fi consultata AICI.

Plata in rate fara dobanda la eMAG poate fi efectuata cu cardul Raiffeisen care va aduce pana la 24 de rate fara dobanda si pana la 10% inapoi din suma cheltuita. Pentru detalii si procedura de obtinere a unui asemenea card, aveti toate informatiile ACCESAND URMATORUL LINK.

eMAG are constant produse resigilate la promotie. Preturile unor astfel de produse sunt in general mult scazute fata de pretul original, desi unele dintre produse nu prezinta defecte ci doar desigilarea ambalajului, sau zgarieturi fine.

eMAG – Apple iPhone 6 Plus

Un model cu display foarte generos si cu tehnologie Retina HD, dar si cu un design uniform in care componentele hardware si software functioneaza in completa armonie. Modelul are o reducere de 13% ca produs resigilat ce prezinta usoare zgarieturi ale carcasei. Pretul pentru modelul cu memorie de 64GB poate fi gasit AICI.

eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 6S

Cel mai vandut telefon mobil al momentului este acest model iPhone 6S pe care l-am gasit in oferta eMAG la un pret sensational. Modelul ales de noi dintre produsele resigilate de la eMAG are o memorie de 64 GB si culoarea Space Grey si in plus vine cu un cadou special. Consultati oferta completa AICI.

eMAG – iPhone 6

Modelul clasic, alb, de iPhone 6 cu memorie de 64 GB, adica nu cel mai mic model ci unul pe care puteti stoca foarte multe fotografii, video-uri dar si aplicatii. Telefonul este resigilat la eMAG dar beneficiaza de 24 de luni de garantie. Pretul excelent il gasiti AICI.

eMAG – iPhone 5C

Un model ceva mai vechi de telefon mobil de la Apple dar care resigilat la eMAG are un pret absolut fabulous este acest iPhone 5C. Telefonul are culoarea alba si o memorie de 16 GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Telefon iPhone 5S

Telefonul mobil iPhone 5S are toate calitatile unui telefon produs de Apple si in schimb pretul pentru el resigilat este foarte avantajos. Memoria telefonului este de 16 GB si are culoarea GOLD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 7

Incepem cu o oferta de senzatie inca din start: telefonul mobil Apple iPhone 7. Este fara doar si poate telefonul mobil al momentului, nu este tocmai ieftin, este un model foarte nou si totusi il gasiti cu o reducere semnificativa in lista de resigilate de la eMAG. Telefonul e dotat cu 32GB memorie si puteti vedea pretul AICI.

eMAG – Telefon mobil Samsung Galaxy S6

Continuam cu un S6 ce ajunge sa coste mult sub 2.000 de lei ca produs resigilat. Telefonul este extrem de apreciat in lumea intreaga iar modelul pe care noi vi-l recomandam de la resigilate are un spatiu de stocare de 32GB, suficient pentru multe fotografii, filmari si aplicatii. Pretul sau il puteti consulta AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S7

Oferta speciala pentru un model de culoare Gold de telefon mobil Samsung Galaxy S7. Particularitatea acestui telefon este ca are functie de Dual Sim si poate administra doua cartele cu numar deodata, dar e dotat si cu functie 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza, iar spatiu sau de stocare este de 32GB. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Laptop Asus X541UA

Reducere de peste 30% pentru laptopul Asus resigilat. Acest laptop are in dotare procesorul Intel Core i5 cu frecventa de 2.3 Ghz pe o arhitectura Skylake. Display-ul este de 15.6 inch, 4GB memorie si un spatiu de stocare extra generos de 1TB. In plus, laptopul e dotat si cu unitate optica de tip DVD-rw si placa video Intel HD Graphics. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Lenovo IdeaPad 310

Continuam tot cu un laptop din gama IdeaPad, o gama foarte apreciata de la Lenovo. Modelul 310 are procesorul de ultima generatie Intel Core i7 cu frecventa de 2.5 Ghz pe arhitectura Skylake, display 15.6 inch, 4GB memorie si spatiu de stocare 500GB. Pe langa unitatea optica DVD-RW cu care e dotat, acest laptop are o placa video foarte performanta de la nVidia GeForce 920MX de 2GB. Pretul la reducere pentru produsul resigilat este AICI.

Resigilate – Telefon mobil Asus ZenFone 2

Telefonul mobil Asus ZenFone 2 se gaseste la oferta resigilat cu discount de peste 500 de lei. Este un telefon foarte modern si puternic, are capacitatea de a administra doua cartele SIM deodata, are o memorie de 32 GB si functie 4G. Ofertele pentru acest telefon le gasiti AICI.

Resigilate – Telefon Samsung Galaxy S8 Plus

Oferta foarte buna pentru un telefon pe care nu te-ai astepta sa il vezi la resigilate, fiind un model atat de noi. Samsun Galaxy S8 Plus, modelul Midnight Black, are un spatiu de stocare generos de 64GB, functie 4G si toate tehnologiile moderne pe care ai putea sa ti le doresti. Telefonul are mici urme de folosire si zgarieturi fine, insa este vandut cu garantie de 24 de luni si retur gratuit in 30 de zile. Oferta cu mare discount o gasesti AICI.

Resigilate – iPhone SE

Telefonul mobil iPhone SE a fost special conceput pentru ca tehnologia Apple sa devina accesibila si la un pret mult mai redus, facand rabat la calitatea carcasei dar in favoarea tehnologiei. Acum il puteti lua chiar si mai ieftin ca produs resigilat ce are doar cateva zgarieturi fine si lipsa castilor. Gasiti oferta pentru acest iPhone SE cu memorie de 64GB la URMATORUL LINK.

Resigilate – Samsung Galaxy S7 Edge

Acest telefon are marginile rotunjite pentru a facilita accesul la un meniu special, ecranul mult mai mare fata de modelele precedente, o memorie de 32GB, functie 4G si pret mult redus pentru produsul resigilat. Oferta o gasiti AICI.

Resigilate – Lenovo Moto Z

Ultimul telefon mobil pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol beneficiaza de o reducere de aproape 800 de lei pentru telefonul resigilat care prezinta urme de folosire si are ambalajul original deschis. Telefonul beneficiaza de garantie 24 de luni si poate fi returnat in termen de 30 de zile gratuit. Lenovo Moto Z are capacitatea de a administra doua cartele SIM deodata, are memorie de 32GB si functie 4G pentru transfer de date si internet la viteze mari. Oferta detaliata o gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
emag resigilate