MENIU

eMAG - Promotie mare pentru electrocasnicele Whirlpool

eMAG are o promotie foarte interesanta cu reduceri mari pentru mai multe electrocasnicele produse de brandul Whirlpool.

eMAG - Lista completa cu toate electrocasnicele la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG a dat drumul unei promotii ce aduce reducer importante pentru electrocasnicele produse de Whirlpool. Brandul Whirlpool este unul de traditie in producerea de electrocasnice de cea mai mare calitate si acum acestea au si preturi foarte accesibile.

eMAG - Masina de spalat rufe Whirlpool

Prima oferta pe care v-o recomandam este o masina de spalat de la Whirlpool care costa putin peste 1.000 de lei si are o capacitate de incarcare foarte generoasa de 7kg. Masina de spalat are 1000 RPM si face parte din clasa energetica A++. Oferta cuprinde o reducere de 24% pe care o puteti gasi AICI.

eMAG - Plita incorporabila Whirlpool

Aceasta plita incorporabila este foarte utila, salveaza spatiu in bucataria dumneavoastra, functioneaza pe gaz si are 4 arzatoare disponibile. Aprinderea plitei este electrica si stratul cu care e acoperita este din inox. Pretul poate fi gasitAICI.

eMAG - Combina frigorifica

Aceasta combina frigorifica pe care v-o recomandam este produsa de Whirlpool si are doua usi. Volumul celor doua compartimente ale combinei frigorifice au in total un volum de 339l, combina face parte din clasa A+ energetica si are inaltime de 189cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Masina de spalat vase

Masina de spalat vase de la Whirlpool este incorporabila si poate spala pana la 10 seturi de vase simultan. Aceasta masina are disponibile 6 programe, poate fi incorporata in mobilierul de bucatarie, lucru care salveaza foarte mult spatiu in bucatarie si are doar 45 cm. Masina face parte din clasa energetica A+ si are display LED dar si optiune de programare intarziata. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG - Pachet cuptor si plita incorporabile

Cuptorul incorporabil de la Whirlpool impreuna cu o plita au un pret foarte avantajos ca pachet promotional de la eMAG. Cuptorul este electric si are functia de Grill, face parte din clasa energetica A si are strat exterior de inox. In plus, plita incorporabila de la Whirlpool functioneaza pe gaz si are 4 arzatoare, dar si aprindere electrica. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Combina frigorifica Whirlpool Supreme

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru o combina frigorifica Whirlpool Supreme care are functia No Frost si functia 6th Sense. Volumul frigiderului este de 319l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 189cm. Frigiderul e dotat cu doua usi si la exterior are un strat de inox. Pretul cu reducere de 21% poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
emag whirlpool