MENIU

eMAG – Monitorizarea completa a tuturor promotiilor ce se desfasoara saptamana asta

eMAG impresioneaza puternic in acest inceput de toamna cu promotiile pe care le deruleaza pe site. Noi le-am monitorizat si facem un scurt rezumat.

eMAG – Lista tuturor promotiilor celui mai mare retailer online din Romania poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG are la fiecare inceput de sezon o serie de promotii foarte puternice cu care incearca sa atraga un numar cat mai mare de clienti si vizitatori pe siteul propriu. Noi am monitorizat preturile si categoriile de produse si va rezumam concluziile.

eMAG – Back to school

eMAG scoate reducerile la tabla inca din prima zi de scoala. Promotia pentru elevi ramane disponibila si dupa inceperea scolii si aduce discounturi de pana la 40% pentru mai multe produse, cum ar fi articolele si rechizitele scolare, cartile si manualele, laptopuri, telefoane, tablete, gadgeturi, dar si mobilier pentru clasa si camera copilului, dulapioare, produse pentru camera, fashion, sport, jucarii si articole pentru copii. Pe toate le gasiti AICI.

eMAG – Totul pentru copii

Cele mai tari oferte pentru cei mai iubiti! Sub aceasta titulatura, cei de la eMAG au o alta promotie care nu mai e destinata exclusiv elevilor, ci copilasilor ceva mai mici. Reducerile sunt chiar mai mari, preturi aduse la jumatate pentru scutece si produse de ingrijire, hrana si accesorii de hranire, carucioare si articole de transport, articole pentru camera copilului, jucarii si jocuri, jucarii de exterior, articole sportive, carti si articole creativ educative, dar si imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Pe toate le vedeti AICI.

eMAG – Saltele Green Future

Saltelele Green Future sunt concepute pentru un somn de calitate si iti asigura suportul de care ai nevoie. Pe langa asta, preturile lor in cadrul unei promotii speciale de la eMAG ajuns sa fie mai mici cu pana la 60%. Dupa cum observati, la eMAG, cu fiecare promotie, discounturile tind sa fie din ce in ce mai mari. Ofertele de saletele le gasiti AICI.

eMAG – Cumparaturi pentru acasa, fara sa treci pe la casa

Tot ce ai nevoie, din cateva click-uri si cu pana la 45% reducere. Vorbim de o promotie mai putin expusa a celor de la eMAG, dar care e foarte avantajoasa. Articolele vizate de eMAG in aceasta campanie de reduceri fac parte din categoriile detergenti, intretinere rufe, solutii de curatenie, numai bune in aceasta perioada de inceput de toamna cand toata lumea face curatenie generala, produse pentru bebelusi, igiena si cosmetice, articole de pet shop si alte articole bune la casa ta. Ofertele pot fi gasite AICI.

 

Mai multe articole despre:
emag