MENIU

eMAG Mobile Days – 5 oferte foarte avantajoase pentru smartwatch-uri

eMAG Mobile Days este o promotie care reduce preturile cu pana la 30%, iar in oferta sunt incluse si mai multe ceasuri inteligente Smartwatch.

eMAG Mobile Days – Toate ceasurile inteligente aflate la reducere le puteti vedea AICI.

eMAG Mobile Days este o promotie foarte avantajoasa a celui mai mare retailer din Romania care reduce preturile cu pana la 30% pentru telefoane mobile, tablete dar si ceasuri si bratari inteligente.

Astazi va prezentam 5 oferte extreme de avantajoase pentru ceasurile inteligente:

eMAG Mobile Days – Ceas smartwatch eBoda Smart time 300

Acest ceas are display de tip LCD cu diagonal de 1.54 inch si o rezolutie de 240x240 pixeli. Ceasul este negru si retine si afiseaza o agenda cu 500 de numere, istoricul apelurilor de pe telefon, are slot pentru cartel SIM si slot pentru card micro sd de maximum 32GB. Toate detaliile dar si pretul foarte avantajos cu reducere de 36% pot fi gasite AICI.

eMAG Mobile Days – Ceas smartwatch pentru copii Vonino KidsWatch S2

Acest ceas colorat Blue este ideal pentru cei mici. Ceasul are sim prepay Orange smart junior, tehnologia folosita este GSM si e dotat cu GPS. Toate detaliile tehnice dar si pretul care are reducere pot fi gasite AICI.

eMAG Mobile Days – Ceas Smartwatch Huawei W1

Acest ceas intelligent poate masura numarul de pasi pe care il efectuati intr-o zi si activitatile fizice, iar pe langa faptul ca are toate functiile smart disponibile, ceasul are un aspect de ceas classic cu bratara de piele neagra. Pretul este redus cu 34% si poate fi gasit AICI.

eMAG Mobile Days – Ceas smartwatch pentru copii Vonino KidsWatch S2

Ceasul smartwatch pentru copii de la Vonino KidsWatch S2 are sim prepay orange smart Junior, GSM si tehnologie GSP, are culoarea roz, este ideal pentru fetite. Ceasul are un pret mult redus pe care il puteti consulta AICI.

eMAG Mobile Days – Ceas smartwatch Samsung Gear S2

Incheiem cu un ceas ceva mai performant dar si mai costisitor care are insa o reducere la fel de mare precum celelalte modele prezentate. Ceasul Smartwatch Samsung Gear S2 sport are o multime de functii, poate sa urmareasca nivelul de activitate de zi cu zi, ritmul cardia, afiseaja mesaje motivationale si o multime de alte lucruri. Pretul are 30% reducere si poate fi gasit AICI.

 

 

 

Mai multe articole despre:
smartwatch emag mobile days