MENIU

eMAG - Lichidare de stoc - 7 oferte de senzatie

eMAG are o promotie de lichidare de stoc foarte avantajoasa. Produsele sunt diverse si au preturi bune.

eMAG - Lista cu toate produsele aflate la lichidare de stoc poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie de lichidare de stocuri foarte avantajoasa in aceasta perioada. Preturile sunt scazute semnificativ, iar ofertele sunt diverse. AM ales si noi 7 dintre acestea si vi le recomandam si prezentam detaliat.

eMAG – Preturile electrocasnicelor o iau razna la Stock Busters – Reduceri de peste 50% - 10 oferte

eMAG - Espressor DeLonghi Dedica

Reducere de 15% la lichidare de stoc pentru espressorul manual DeLonghi Dedica. DeLonghi este cel mai renumit brand care produce espressoare si calitatea este garantata. E dotat cu dispozitiv de spunare, functie cappuccino, lucreaza la o presiune de 15bar si are volumul de 1.4l al recipientului de apa. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Scuter electric Smart Balance

Scuterele electrice au devenit din ce in ce mai accesibile, iar acum gasiti la lichidare de stoc cu reducere de 15% scuterul produs de Smart Balance care e dotat cu roti de 6.5 inch. Scuterul are o putere de 350W x2, e dotat cu bluetooth si functie offroad. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Televizor Smart Android Sony

Televizorul Sony Bravia de la eMAG este unul de exceptie ce are un pret destul de mare, este ideal pentru firme si spatii mari, calitatea insa este indiscutabila. Televizorul poate fi conectat la internet, are toate functiile smart disponibile, reda imagini 3D si are un display de tip LED cu diagonala de 189cm la o rezolutie 4K ULTRA HD. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG - Televizor LED Star Light

Un alt televizor, de data asta foarte accesibil, care se afla la lichidare de stoc de la eMAG este cel produs de Star Light. Televizorul are o diagonala de 140cm, reda imagini la calitate Full HD si display-ul este de tip LED. Pretul beneficiaza de un discount de 15% si poate fi gasit AICI.

eMAG - Laptop HP ProBook 450 G3

Continuam prezentarea ofertelor de la lichidare de stoc cu un laptop foarte performant dar si  cu discount de 15%. Pretul este de-a dreptul incredibil pentru o asemenea configuratie: procesor de ultima generatie Intel Core i3 cu frecventa de 2.3 Ghz pe o arhitectura Skylake, display-ul are o diagonala de 15.6 inch, memorie de 4GB si spatiu de stocare de 500GB si e dotat cu unitate optica DVD-rw. In plus, laptopul e dotat cu placa video Indel HD Graphics si sistem de operare preinstalat Windows 10 Home 64bit. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Sistem Desktop HP ProDesk 400 G2 MT

Daca tot v-am prezentat o configuratie exceptionala de laptop aflat la lichidare de stoc, iata ca un desktop este chiar mai ieftin si mult mai performant. Desktopul HP ProDesk 400 G2 MT are procesor Intel Pentium Dual Core cu frecventa de 3.2 Ghz, Haswell, memorie 4GB si spatiu de stocare 500GB si placa video Intel HD Graphics. Pretul cu 15% discount la lichidare de stoc poate fi gasit AICI.

eMAG - HDD HP

Harddisck-urile s-au ieftinit foarte mult, iar acum la lichidare de stoc de la eMAG va prezentam o oferta pentru HDD produs de HP de 1TB 6g SATA cu reducere de 15%. Pretul exact il gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – Reduceri de 50%, timp de 3 zile. Cele mai bune oferte

Mai multe articole despre:
emag