MENIU

eMAG – Lichidare de stoc – 6 super oferte la telefoane mobile

eMAG are constant promotii foarte bune pentru telefoanele mobile aflate la lichidare de stoc.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

eMAG – Lichidare de stoc – Toate modelele de telefoane cu reduceri semnificative pot fi gasite AICI.

eMAG are o rubrica permanenta prin care prezinta telefoanele mobile ce se afla la lichidare de stoc si pentru care preturile sunt scazute foarte mult. Am selectat si noi pentru acest articol 6 telefoane mobile foarte performante ce au reduceri mari de preturi la lichidare de stoc.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

eMAG – Huawei P8

Primul telefon mobil pe care vi-l prezentam este unul foarte cunoscut, renumit pentru calitatea sa, stocul este limitat iar pretul are un discount generos. Telefonul mobil Huawei P8 are capacitatea de a functiona cu doua cartele SIM deodata, memoria este de 64GB si foloseste functia 4G. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

eMAG – Telefon mobil Allview P8 Energy Pro

Brandul Allview este romanesc si de foarte buna calitate, iar preturile concureaza serios cu cele mai bune de pe piata. Modelul Allview P8 este acum la reducere la lichidare de stoc de la eMAG, are dual sim, 64GB si 4G. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Telefon Sony Xperia X

Un alt telefon de exceptie si pe care il gasiti in stoc limitat la eMAG, dar si cu un discount mare este Xperia, modelul X. Telefonul mobil de la Sony are o memorie de 32GB si functia 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

eMAG – LG

Brandul LG este foarte apreciat pentru calitatea produselor sale electronice si electrocasnice, dar si telefoanele lor mobile sunt foarte performante. Modelul LG G3 este cel mai bun exemplu de un telefon mobil puternic si la un pret excelent. Gadgetul are functie Dual SIM, 4G si memorie de 16GB. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Telefon mobil Philips V787

Unul dintre cele maiieftine modele pe care vi le prezentam de la promotia de lichidare de stocuri este acest Philips, brand care chiar daca nu are o traditie in producerea de telefoane mobile, asigura calitatea acestui model foarte avantajos. Telefonul are dual sim si 16GB memorie. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Telefonul mobil Lenovo

Ultimul telefon mobil pe care vi-l prezentam de la lichidare de stoc este Lenovo A7010 Pro X3 Lite cu Dual SIM, 4G si 16 gb memorie. Oferta o puteti consulta AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag lichidare de stoc