MENIU

eMAG IT Mobile Days – Telefoane cu reduceri ca la 6 din 49: numai sase-s norocoase cu 49% discount

eMAG are o promotie excelenta care vizeaza preturile telefoanelor mobile. Am facut si noi o selectie a celor mai bune 6 oferte.

eMAG IT Mobile Days – Lista cu toate modelele de telefoane mobile care sunt la reducere poate fi consultata AICI.

Precum la 6 din 49, asa si la eMAG in oferta de telefoane mobile. Doar cele alese au reducerile minunate de care ne putem bucura toti. Noi am selectat, mai jos, 6 dintre cele mai interesante oferte:

eMAG IT Mobile Days – Telefon mobil Apple iPhone 6

Prima oferta care ne-a sarit in ochi este evident cea pentru iPhone deoarece e cel mai ravnit si cautat telefon mobil al momentului, iar pretul sau in general nu e tocmai unul mic. Modelul prezent in oferta are insa un discount de 29% si se afla la cel mai mic pret inregistrat pana acum. E vorba de iPhone 6 cu memorie de 32GB. Toate detaliile promotiei sunt AICI.

eMAG IT Mobile Days – Telefon Nokia 8

Un alt telefon mobil foarte performant din oferta eMAG este cel de la Nokia. Telefonul este un model Polished Blue si are un spatiu de stocare chiar mai mare fata de iPhone-ul prezentat in oferta precedenta: 64GB. Oferta cu reducere de 23% poate fi gasita AICI.

eMAG IT Mobile Days – Samsung Galaxy A8

Oferta foarte buna si pentru telefonul mobil Samsung Galaxy A8 care are o reducere consistenta de pret de la eMAG, dar si un cadou special la achizitionare. Telefonul e un model 2018, are functie Dual sim si poate administra doua cartele cu numar, memorie de 32GB dar si functie 4G. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Telefon mobil Sony Xperia XA1

Trecem la un alt brand si la o alta categorie de telefoane mobile de la eMAG, cele ceva mai ieftine. Prima oferta buna de tot pe care v-o recomandam din aceasta categorie e cea pentru Sony Xperia XA1, un telefon mobil renumit pentru faptul ca e rezistent, are design interesant iar calitatile sale tehnice sunt foarte bune: functie dual sim si 4g dar si un spatiu de stocare de 32GB. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Telefon LG

Coboram cu pretul chiar sub 1.000 de lei pentru un telefon mobil foarte interesant de la LG. Modelul LG Q6 are discount de 18% in acest moment si o memorie de 32GB. Oferta completa de la eMAG poate fi gasita accesand URMATORUL LINK.

eMAG – Allview X4 Soul

Am pastrat pentru final un telefon mobil produs chiar in Romania, de catre cei de la Allview, care este de foarte buna calitate iar pretul e imbatabil, cel mai ieftin de pe piata. Telefonul pe care-l gasiti la eMAG cu reducere de 35% este dotat cu functie Dual Sim, Dual Camera, spatiu de stocare de 16GB dar si functie 4G. Toate detaliile ofertei de la eMAG sunt AICI.

Mai multe articole despre:
emag it mobile days