MENIU

eMAG: Intrebarea pe care si-o pune toata lumea de Ziua eMAG: Ce reduceri au iPhone si Samsung Galaxy

eMAG are o promotie speciala cu ocazia Zilei eMAG, 5 decembrie, data in care cel mai mare retailer online din Romania implineste frumoasa varsta de 16 ani. Cele mai cautate telefoane mobile au si ele reduceri impresionante.

eMAG – Lista completa cu reducerile de Ziua eMAG poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG sarbatoreste in mod deosebit implinirea a 16 ani, asa cum ii sta cel mai bine: cu o promotie deosebita de reduceri. eMAG a dat startul promotiei in zorii zilei si totul va dura pana tarziu in noapte. Reducerile sunt foarte mari si exista chiar si extrareduceri prin care se pot adauga discounturi de pana la 35%.

Desigur, ca la fiecare promotie, cele mai cautate sunt telefoanele mobile de ultima generatie produse de Apple si Samsung. Iphone-urile si Samsung Galaxy au reduceri care va vor face sa le cumparati. Iata cateva detalii, mai jos:

eMAG – Apple iPhone 7

Incepem cu una dintre cele mai avantajoase si interesante oferte pentru telefoane mobile: iPhone 7. Modelul cel mai simplu de iPhone, dar si cel mai avantajos este Black de la iphone, care are o memorie de doar 32GB. Telefonul beneficiaza de 17% discount de Ziua eMAG, dar un mare avantaj este ca poate fi cumparat si in rate fara dobanda. Toate detaliile despre pret si rate le gasiti AICI.

eMAG – Telefon mobil Samsung Galaxy S7

Desi nu mai este varf de gama, telefonul mobil Samsung Galaxy are un pret absolut demential. La reducere a ajuns sa coste chiar sub 2.000 de lei si vorbim despre un telefon ultra performant care este la nivel cu ultimele aparitii in materie. Samsung Galaxy S7 are 32GB si functia 4G, iar discountul de 31% poate fi gasit AICI.

eMAG – iPhone 6

Daca vreti un pret si mai mic pentru o tehnologie de ultima ora, va recomandam Apple iPhone 6 din oferta de Ziua eMAG. Telefonul mobil are 25% reducere, costa mult sub 2.000 de lei (da, chiar ati citit bine), si daca toate astea nu erau de ajuns, puteti sa il cumparati si in rate fara dobanda. Noi va recomandam modelul Space Gray cu 32GB memorie. Toate detaliile aceste oferte foarte populare le puteti gasi accesand URMATORUL LINK.

eMAG – Samsung Galaxy S8 Plus

Daca tot vorbim despre tehnologie de ultima ora, sa va prezentam si varful de gama de la Samsung. E vorba despre telefonul mobil Galaxy S8 Plus ce are memorie generoasa de 64GB pe care puteti stoca muzica, fotografii, filme si aplicatii foarte multe si in plus e dotat si cu 4G pentru viteze de trafic de date foarte mari. Pretul beneficiaza de 15% discount si poate fi gasit AICI.

eMAG – Telefon Apple iPhone SE

Cea mai ieftina varianta de telefon mobil de la Apple este cea pentru modelul iPhone SE care este facut special pentru a avea pretul cat mai scazut si accesibil unui buget mediu si chiar mic. Telefonul are o promotie de Ziua eMAG care este foarte atragatoare: printre avantaje merita sa enumeram posibilitatea de achizitie prin rate fara dobanda, 30% discount dar si un cablu A+ lightining de tip bratara pentru iphone. Telefonul are 32GB memorie. Toate detaliile tehnice dar si pretul le gasiti AICI.

eMAG – Galaxy S8

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru Samsung Galaxy S8, un telefon de exceptie. Noua ne place cel mai mult cum arata in varianta Arctic Silver, configuratia e una foarte buna cu 64GB spatiu de stocare si functie 4G printre altele. Oferta poate fi consultata AICI.

Mai multe articole despre:
emag