MENIU

eMAG face mari reduceri la telefoane, tablete și laptopuri. Cele mai bune oferte

eMAG mobile MANIA este o promoție în care găsești telefoane cu reduceri de până la 35%. Află care sunt cele mai bune oferte disponibile în cadrul promoției.

Între 25 și 27 martie are loc eMAG mobile MANIA, o promoție ce vine cu prețuri reduse cu până la 35%. Toată oferta poate fi consultată AICI.

Am făcut o selecție a celor mai interesante promoții pentru cele mai bune telefoane mobile disponibile în cadrul eMAG mobile MANIA.

În cadrul eMAG mobile MANIA sunt disponibile reduceri de până la 50% și pentru tablete și laptopuri. Vedeți în continuare care sunt cele mai bune oferte.

eMAG mobile MANIA: iPhone 5S

Cu ocazia eMAG mobile Mania poți profita de o reducere de 17% pentru telefonul iPhone 5S, care astfel devine foarte accesibil pentru toată lumea. Telefonul are o memorie internă de 16GB, spațiu suficient să stochezi toate pozele și filmulețele pe care le realizezi.

Camera foto principală a telefonului are 8Mp, iar cea secundară 1.2. Cipul A7 cu care este dotat smartphone-ul îți oferă o viteză CPU și grafică de 2 ori mai mare decât precedentul cip A6.

Întreaga ofertă pentru acest telefon din cadrul eMAG mobile MANIA o găsești AICI.

eMAG mobile MANIA: Samsung Galaxy S4

La acest telefon mobil, în cadrul eMAG mobile Mania găsești o reducere de aproape 200 de lei. Cu toate că nu este cel mai nou telefon din gama sa, configurația cu care este dotat e una dintre cele mai performante de pe piață.

Telefonul e dotat cu 4G, are o memorie internă de 16Gb și o cameră principală foarte performantă de 13Mp, iar una secundară de 2Mp. Telefonul poate fi folosit pe post de Wi-Fi hotspot și are un procesor cu o frecvențp de 1900 MHz.

Întreaga ofertă pentru acest telefon în cadrul eMAG mobile MANIA o găsești AICI.

eMAG mobile MANIA: Lenovo S660

Dacă vreți un smartphone care să poată administra cu succes două cartele SIM și să aibă o configurație bună dar și un preț rezonabil, Lenovo S660 are cea mai mare reducere de preț în cadrul eMAG mobile MANIA.

Bateria este foarte rezistentă, 3000 mAh care îți permit să faci ce vrei pentru aproape 36 de ore în 2G sau 20 de ore în 3G, iar în standby rezistă și până la 35 de zile.

Lenovo S660 este dotat cu un procesor ce îți permite un multitasking eficient.

Întreaga ofertă pentru Lenovo S660 în cadrul eMAG mobile MANIA o găsești AICI.

eMAG mobile MANIA: tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite

Cu o reducere de 26% din prețul inițial, tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite este una dintre cele mai atractive pentru clienți. Folosește sistemul de operare Android 4.2 JellyBean și este dotată cu un procesor performant Dual Core cu o frecvență de 1.2 GHz.

Pentru o utilizare fără sacadare tableta este dotată cu 1GB DDR2, iar pentru stocarea de jocuri și poze are disponibilă o memorie internă de 8GB. În plus, tableta poate fi conectată la internet prin Wi-Fi.

Întreaga ofertă pentru tableta Samsung în cadrul eMAG mobile MANIA o găsiți AICI.

eMAG mobile MANIA: tableta AllView Ax4Nano

Pentru cei care vor o tabletă ieftină și de calitate, capabilă să se conecteze la internet atât prin Wi-Fi cât și prin 3G, acum este disponibilă AllView Ax4 Nano în cadrul eMAG mobile MANIA, cu o reducere de 50%.

Tableta este dotată cu un procesor Cortex A7 Dual Core cu o frecvență de 1.3 GHz. Tableta are 7 inch, suficient pentru a vedea clar toate filmulețele și poze pe care le vrei și pe care le poți stoca în cei 4GB de memorie internă.

Întreaga ofertă pentru tableta de la AllView în cadrul eMAG mobile MANIA o găsiți AICI.

eMAG mobile MANIA: laptopul Asus

Laptopul Asus X451MAV este la o reducere de preț de 25% în cadrul eMAG mobile MANIA. Acest laptop este dotat cu un procesor foarte performant Intel Celero Dual Core de 2.16 GHz și are 14 inch.

În plus, laptopul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 instalat cu licență și are disponibilă o memorie de 500 GB.

Întreaga ofertă pentru laptopul de la Asus în cadrul eMAG mobile MANIA o găsiți AICI.

eMAG mobile MANIA: laptopul Acer Aspire V3

Seria Aspure V3 este surprinzător de subțire, măsoară doar 19,5 mm în grosime și cântărește 1,5 kg. Este la o reducere de aproape 25% în cadrul eMAG mobile MANIA.

Este dotat cu procesorul i3 de la Intel, cu o frecvență de 1900 MHz, și are un procesor grafic integrat. Sistemul de operare preinstalat pe acest laptop este Linux, ceea ce îl face foarte stabil și atractiv. Laptopul are un monitor de 13,3 inch și o memorie internă de 1 TB.

Întreaga ofertă pentru acest laptop din cadrul eMAG mobile MANIA o găsiți AICI.

Mai multe articole despre:
null