MENIU

eMAG electronic days – Lichidarile de stoc continua intr-un ritm electrizant! Vindem tot

eMAG electronic days este o promotie inedita si noua de la cel mai mare retailer online din Romania. Reducerile de pret pentru ofertele aflate la lichidare de stoc ajung la 70%.

eMAG Electronic days – Ofertele din aceasta promotie pot fi gasite accesand URMATORUL LINK.

eMAG a dat startul chiar azi promotiei Electronic Days. Pentru a va informa cat mai corect, am aruncat o scurta privire peste ofertele disponibile la eMAG, care au reduceri ce ating chiar si pragul de 70%, am facut o mica analiza a preturilor si va prezentam, mai jos, toate informatiile de vare aveti nevoie pentru a face o achizitie bine informat. Iata ce categorii de produse sunt vizate de scaderile de preturi.

eMAG – Televizoare

Preturile televizoarelor sunt in cadere libera, la fel ca temperaturile din termometre, in aceste zile. Diversitatea modelelor disponibile, functiilor pe care le indeplinesc dar si preturile pe care le gasiti, va ofera o libertate foarte mare in a alege ce buget sa investiti. Televizorul este practic punctul central in orice locuinta, in jurul sau se aduna intreaga familie la stiri, filme sau evenimente importante, asa ca va recomandam sa cantariti bine decizia de achizitionare si sa alegeti un model performant. In ofertele eMAG sunt dsponibile cu reduceri de pana la 70% televizore HD, Full HD, 4k ultra hf, qled, oled dar si multe accesorii TV. Ca o scurta trecere in revista, marcile din ofertele eMAG sunt de la UTOK, la Star Light, Horizon, Toshiba, dar si Samsung, LG, Philips. Preturile le gasiti listate accesand URMATORUL LINK.

Electronic Days la eMAG – AV si Hi Fi

O categorie de produse ce sunt ciudat dupa denumire, poate. Este vorba de o gama larga de produse audio, sisteme audio, dar si videoproiectoare si multe accesorii prin care iti poti transforma livingul intr-un veritabil cinematograf. E un moment bun de achizitionare de astfel de produse de la eMAG pentru ca preturile lor inregistreaza discounturi mai mari fata de alte categorii de produse. Vorbim despre Soundbar si Home Cinema, dar si DVD si BluRay Playere, sisteme audio performante, sisteme audio HoFi, multimedia Playere, video proiectoare si accesorii. Pe toate le gasiti accesand URMATORUL LINK.

Produse audio la eMAG Electronic Days

Abia a inceput promotia Electronic Days ca am si gasit cateva produse ce s-au epuizat din aceasta categorie de produse audio, tocmai pentru ca preturile si reducerile sunt excelente. Este vorba despre casti audio cu fir, casti audio Wireless, casti audio sport dar si mp3 playere, ipod-uri, boxe portabile si eBook-uri si accesorii. Preturile si modelele sunt listate AICI.

eMAG – Console

Sa trecem si la latura copilaroasa a fiecaruia dintre noi. Desi suntem oameni in toata firea, simtim nevoia sa ne juca, si nu oricum, ci pe consolele cele mai performante. Din pacate jocurile adultilor sunt ceva mai costisitoare, tocmai din acest motiv eMAG ne ia in serios si vine cu reduceri de pana la 70% pentru console, accesorii dar si jocuri. Toate ofertele eMAG din aceasta categorie pot fi gasite AICI.

Electronic Days – Foto si Video

Electronic Days de la eMAG vine si cu reduceri foarte frumoase pentru aparatele foto DSLR si nu numari, dar si pentru un numar mare de camere video si alte accesorii importante cum sunt cardurile de memorie, obiectivele, gentile si multe altele. Asadar, va recomandam sa profitati de discounturile eMAG de 70% pentru urmatoarele produse din categoria Foto Video: Aparate foto DSLR, Mirrorless, Ultrazoom dar si compacte, camerele video si sport, accesoriile pentru camere video si sport, dar si camere video clasice, carduri de memorie generoase, obiective si blituri, rame foto digitale, genti, rucsacuri si trepiede. Toate detaliile ofertelor sunt AICI.

eMAG Electronic Days – Auto

Super reduceri in ultima categorie de produse pe care v-o recomanda, cea Auto. Camere video DVR, sisteme de navigatie GPS, Radio CD USB auto, difuzoare auto, vehicule electrice si alte electronice auto, toate au reduceri la eMAG ce ajung adesea pana la 70%, iar voi le puteti vedea listate pe toate AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag electronic days