MENIU

eMAG – Cu o floare nu faci primavara, dar cu ofertele astea parca-ti mai incalzesti putin sufletul

eMAG are o saptamana foarte buna. Reducerile au aparut ca ciupercile dupa ploaie, pe site-ul celui mai mare retailer online din Romania.

eMAG – Toate detaliile despre toate ofertele importante de la eMAG, din aceasta saptamana pot fi consultate accesand URMATORUL LINK.

eMAG are o saptamana in care promoveaza o multime de promotii foarte interesante si avantajoase. Sunt disponibile o gramada de reduceri pentru cele mai interesante produse. Facem o trecere in revista si noi in cadrul acestui articol:

eMAG – Telefoane mobile Samsung

Probabil e prima cautare pe care o fac toti cei care intra pe site-ul eMAG: Cat au ajuns sa mai coste telefoanele Samsung si cele de la Apple. De data asta vorbim despre reduceri importante pentru toate modelele de Samsung, chiar si pentru cele din gama Galaxy care sunt mult mai populare si inregistreaza vanzari record. Telefoanele au reduceri de pana la 35%. Puteti afla toate detaliile de AICI.

eMAG – Laptopuri Lenovo

O alta categorie foarte interesanta este cea a laptopurilor de la Lenovo. Aceste laptopuri au configuratii bune, prezinta garantii de 24 de luni care pot fi si extinse contra unei sume extra care nu e foarte mare. In plus, puteti cumpara cu card-ul emag in 24 de rate fara dobanda. Laptopurile Lenovo au doar in aceasta perioada reduceri importante ce ating cota de 25%. Toate detaliile ofertelor le gasiti AICI.

eMAG – Console de gaming

Da, stim ca toata lumea e innebunita dupa console si jocuri video, insa preturile sunt de cele mai multe ori destul de greu accesibile, e nevoie de o investitie serioasa. eMAG vine in ajutorul pasionatilor de gaming pe consola si are reduceri de 20% pentru ambele cele doua mari console: Playstation de la Sony, Xbox de la Microsoft. In plus aveti disponibile si jocuri la preturi foarte bune. Toate detaliile si ofertele eMAG pentru aceasta categorie le gasiti AICI.

eMAG – Frigidere si combine frigorifice

Desigur, electrocasnicele au si ele reducerile lor in aceasta saptamana la eMAG, chiar foarte mari, ajung pana la discounturi de 35%. Noi alegem insa sa va prezentam doar subcategoria de frigidere si combine frigorifice pentru ca aici par sa fie cele mai mari avantaje de care puteti beneficia daca sunteti adevarati vanatori de oferte. Lista de modele cu reduceri de 35% o gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
promoţii emag