MENIU

eMAG Black Friday. A apărut catalogul eMAG de Black Friday!

Catalogul eMAG Black Friday

eMAG Black Friday 2014. Catalogul eMAG Black Friday este cel mai aşteptat "preview" al reducerilor de Black Friday din mediul online românesc. Catalogul eMAG conţine doar o parte din reducerile pe care eMAG le aplică de vineri, 21 noiembrie. REALITATEA.NET îţi prezintă mai jos o parte preţurile pe care le poţi găsi de mâine pe site-ul emag.ro.

CATALOGUL eMAG Black Friday. Cel mai aşteptat catalog a fost obţinut în urmă cu scurt timp de blogger-ul Zoso şi publicat pe blogul acestuia (click aici).  

VEZI AICI CATALOGUL eMAG

Black Friday eMAG. "Şi asta nu e tot! Te aşteptăm cu oferta completă dimineaţă", se spune în header-ul catalogului eMAG.

....

Îţi recomandăm articolul:

Black Friday 2014 - 28 noiembrie. LISTĂ cu 144 de magazine care participă la runda 2 de Black Friday

....

Black Friday eMAG. "Avem între 500 şi 700 de bucăţi iPhone 6 la Black Friday, reduse cu circa 25%. Vor fi reduceri mari şi la modelul iPhone 5S, care poate fi comandat la preţul de 1.500 de lei faţă de 2.500 de lei, preţul standard", au declarat oficialii companiei.

Black Friday eMAG. Alte preţuri la eMAG: iPadMini - 699 lei, iPhone - 1449 lei, Televizor 4K - 1.999 lei, Consola PS4 - 999 lei și Samsung Gear Fit - 299 lei.

FLANCO BLACK FRIDAY 2014. FLANCO va începe reducerile de BLACK FRIDAY vineri 21, noiembrie, iar ofertele vor continua şi în celelalte două zile de week-end, 22 şi 23 noiembrie. Cea mai mare reducere, de 50.000 de lei, va fi aplicată unui televizor care costă 149 lei.

CATALOGUL FLANCO poate fi văzut AICI

CATALOGUL FLANCO de Black Friday conţine reducerile pe care retailerul le aplică începând de vineri 21 noiembrie.

Black Friday 2014 DOMO şi-a făcut publice reducerilepe care le va aplica începând de vineri, 21 noiembrie timp de o săptămână

CATALOGUL DOMO conţine 8 pagini de REDUCERI. Pentru a vedea toate ofertele din catalog, trebuie să accesezi butonul "Next din documentul de mai jos.

DOMO BLACK FRIDAY 2014. CATALOGUL DOMO poate fi văzut AICI

UPDATE MEDIA GALAXY. Black Friday 2014. Media Galaxy, brandul de magazine de electronce şi produse IT din grupul Altex, a publicat CATALOGUL cu reducerile de Black Friday.

Black Friday 2014. Reducerile de Black Friday la Media Galaxy au început de câteva zile şi vor ţine până în data de 23 noiembrie. Media Galaxy are în prezent 16 magazine de mare suprafaţă, de peste 2.500 metri pătraţi pe magazin.

CATALOGUL Media Galaxy poate fi văzut AICI

  Black Friday 2014. Altex şi Flanco au dat startul la publicarea CATALOAGELOR de Black Friday 2014. REALITATEA.NET îţi prezintă aici în timp real TOATE CATALOAGELE cu reduceri, pe măsură ce acestea apar - de la eMAG, evoMAG, DOMO, Cel.ro şi celelalte.

UPDATE ALTEX BLACK FRIDAY 2014. ALTEX a publicat un CATALOG cu 16 pagini de reduceri de Black Friady.

CATALOGUL ALTEX poate fi văzut AICI

BLACK FRIDAY 2014. REALITATEA.NET îţi prezintă în timp real toate OFERTELE marilor reţele de magazine ALTEX, FLACO, DOMO, eMAG, Media Galaxy şi celelalte, pe măsură ce acestea îşi vor face publice CATALOAGELE de BLACK FRIDAY 2014.

Numărul de magazine participante la Black Friday 2014 îl va depăşi cu siguranţă pe cel de la Black Friday 2013. eMag, cel care a câştigat detaşat la capitolul vânzări la precedentele ediţii ale Black Friday, va incepe reducerile în 21 noiembrie. Este o regulă stabilită chiar de acest magazin, deoarece, în mod tradiţional, Black Friday ar trebui să aibă loc în ultima vinere din noiembrie (28 noiembrie).

UPDATE: Black Friday 2014 a început deja la Altex, unul dintre cei mai mari retaileri de electronice şi electrocasnice de pe piaţă. Altex a anunţat că reducerile încep de joi, 13 noiembrie. Altex a anunţat reduceri la 1.000 de produse, de până la 70%.

Black Friday 2014 va avea loc, după ciudatul obicei românesc, în două zile de vineri, 21 noiembrie 2014 şi 28 noiembrie 2014. În acest articol, îţi prezentăm lista magazinelor participante la Black Friday, pe categorii:

Black Friday 2014. Lista cu magazine de electronice şi electrocasnice

eMag, Altex, Flanco, Domo, MediaGalaxy, F64, clickshop.ro, evomag.ro, Okazii.ro, marketonline, LaptopGarage, Azerty, MediaDot, Conrad, Oktal, Avstore, Orange, Telekom, Vodafone, PCGarage, LikeIt, QuickMobile

Black Friday 2014. Lista cu magazine de haine şi accesorii

My Closet, TinaR, Originals, Fashion Days, StarShinerS, dEpurtat, Zorile Store, AllBoutique, Miniprix, Fashion Days, deClub.ro, KurtMann, Boutique Mall, Jadu, Military Shop, Matar, Ama Fashion, Store Fashion, Zega, LaFemme, Sevensins, Wild Fashion

Black Friday 2014. Lista cu magazine de haine, încălţăminte şi accesorii

Originals, Otter, Ecco Shoes, Prive Boutique, Zorile Store, Shoes.ro

Black Friday 2014. Lista cu magazine de cărţi şi birotică

Elefant, Nemira, Adevărul Shop, Okian, Curtea Veche, Libris, bookcity, deScris

Black Friday 2014. Lista cu magazine pentru copii

Noriel, Edu Class, Nichiduţă, Strollers, Bebe Bliss, 3 Pitici

Black Friday 2014. Lista cu magazine de articole pentru casă şi grădină, decoraţiuni:

Vivre, HappyMax, SomProduct, Homeycomb

Black Friday 2014. Lista cu magazine de cadouri

E-Cadou, USBMania, FunGift, Cadouri De Top

Black Friday 2014. Lista cu magazine de produse cosmetice, bijuterii

Divisima, Cheri Bijou, Silverzone, Bijuterii Inox, MyLash

Black Friday 2014. Lista cu magazine de ceasuri, parfumuri şi accesorii pentru femei

WatchShop, TopCeas, Jadu, Dasha, ChicBags

Desigur, mari magazine ca eMag sau Okazii propun reduceri la o mulţime de categorii de produse, nu numai la electronice. eMag a anunţat şi câteva zeci ce automobile care vor fi la ofertă de Black Friday 2014. 


Lista cu magazine participante la Black Friday 2014 este în curs de actualizare. Dacă sunteţi proprietarul unui magazin online care participă la reducerile de Black Friday 2014, va rugam sa mentionati siteul la rubrica de comentarii.

Dacă tot am prezentat lista cu magazine participante la Black Friday 2014, este timpul şi pentru câteva sfaturi:

- cu minimum o săptămână înainte de Black Friday 2014, stabiliţi ce obiecte aţi dori să cumpăraţi în ziua reducerilor. Scrieţi pe un carneţel preţul de acum al produsului, pentru a putea observa dacă reducerile de Black Friday sunt cu adevărat reduceri, nu strategii de vânzări;

- de Black Friday, siteurile foarte populare se încarcă  destul de greu, din cauza numărului mare de utilizatori. Analizaţi în zilele dinainte de Black Friday modul în care sunt organizate siteurile în care aveţi încredere, pentru a ajunge mai uşor la produsele dorite, în zilele de Black Friday 2014;

- faceţi-vă din timp conturi pe siteurile care oferă reduceri de Black Friday 2014. E posibil ca în ziua reducerilor să dureze foarte mult să îşi creezi un cont, iar un produs să îţi fie chiar luat de sub nas în timp ce tu te chinui cu aceste formalităţi;

- stabiliţi-vă un buget clar de Black Friday 2014 şi încercaţi să păstraţi ceva bani deoparte pentru reducerile de Crăciun, uneori chiar mai generoase decât cele din Vinerea Neagră;

- nu cumpăraţi niciodată obiecte de care nu aveţi nevoie, oricât de mare ar fi reducerea de Black Friday 2014.