MENIU

eMAG Black Friday - Care sunt cele mai bune oferte de electrocasnice

eMAG Black Friday - Astazi este ziua cea maire, ziua celor mai mari reduceri. Poti prinde si tu oferte foarte bune.

UPDATE: Black Friday 2016 a luat sfârșit la eMAG vineri seară, la ora 23:59. Însă, de sâmbătă magazinul are o mare campanie de reduceri, numită Crazy Days. Puteți afla mai multe despre ea AICI. Lista magazinelor care continuă Black Friday și astăzi o găsiți AICI

eMAG Black Friday - Lista cu cu toate ofertele poate fi consultata AICI.

eMAG Black Friday - Electrocasnicele au printre cele mai mari discounturi in aceasta perioada, tocmai de aceea am ales si noi sa le cautam pe cele mai interesante si sa vi le aratam in cadrul acestui articol.

eMAG Black Friday - Combina frigorifica Samsung

Combina frigorifica de la Samsung este dotata cu dozator de lichide reci pe usa, display, are doua usi, volum de depozitare de 310l si face parte din clasa energetica A+. Combina face parte din clasa energetica A+, foloseste functia Full No Frost si are inaltime de 185cm. Culoarea frigiderului este argintie. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday - Combina frigorifica Whirlpool

O alta combina frigorifica foarte avantajoasa este cea de la Whirlpool care are reducere de 28% in cadrul acestui Black Friday la eMAG. Combina are volum in cele doua compartimente disponibile de 339l si face parte din clasa energetica A+. Combina e acoperita cu un strat de inox la suprafata si are inaltimea de 188.5cm. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday - Masina de spalat rufe SLIM Indesit

Continuam prezentarea ofertelor de Black Friday de la eMAG cu o masina de spalat rufe foarte avantajoasa. Masina este un mode SLIM adica are dimensiuni restranse si poate fi strecurata cu usurinta intr-o locuinta cu spatiu restrans. Masina produsa de Indesit are 1200 RPM, cuva are capacitate de incarcare cu 6kg de rufe murdare si face parte din clasa energetica A+. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Masina de spalat rufe Bosch

Masina de spalat rufe de la Bosch are o reducere de 14% din pret de Black Friday la eMAG, capacitatea de incarcare a cuvei este de 7kg, una dintre cele mai mari pentru o masina de acest tip. Masina are 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday - Cuptor incorporabil Indesit

Incorporabilele va pot ajuta foarte usor sa salvati o multime de spatiu in bucataria dumneavoastra. Un bun exemplu este cuptorul de la Indesit care se incorporeaza in mobilierul de bucatarie, este electric si are 50 functii. Volumul sau este de 60l, face parte din clasa energetica A si are suprafata acoperita de un strat de inox usor de curatat si intretinut. Pretul il gasesti AICI.

eMAG Black Friday - Plita incorporabila Beko

Reducere de 20% pentru plita incorporabila de la Bkeo. Plita functioneaza prin inductie si are 4 zone de gatit. Plita e dotata cu functie de touch control si are latime de 60cm. Pretul de Black Friday de la eMAG il gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Masina de spalat vase incorporabila Electrolux

Masina de spalat vase de la Electrolux ar trebui sa fie nelipsita din orice bucatarie. Masina este produsa in Romania, are capacitatea de incarcare cu 9 seturi de vase, 5 programe disponibile, face parte din clasa energetica A si are latimea de 45cm. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Masina de spalat vase Hotpoint

Va recomandam din promotia eMAG de Black Friday si o masina de spalat vase care nu este incorporabila dar este la fel de performanta si e produsa de Hotpoint. Masina are capacitatea de a spala pana la 14 seturi de vase, e dotata cu 8 programe diferite, face parte din clasa energetica A+ si are latimea de 60cm. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Aragaz Arctic

O alta oferta buna de Black Friday de la eMAG este cea pentru aragazul Arctic dotat cu 4 arzatoare pe gaz. Aragazul are in dotarea sa si dispozitiv de siguranta iar latimea este de 50cm. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Aspirator Zelmer

Ultima oferta din categoria de electrocasnice pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol din oferta de Black Friday de la eMAG este pentru aspiratorul filtrare prin apa Zelmer ce are o putere de 1500W, 4l volum al recipientului de mizerie, tub telescopic in dotare si filtru HEPA. Oferta o gasiti 

 

 

Mai multe articole despre:
emag black friday