MENIU

eMAG Black Friday - Vanatoarea continua toata ziua! Uite ce oferte bune de tot am prins

eMAG Black Friday a inceput in aceasta dimineata, la ora 6:50. Dupa o noapte intreaga de stat la panda, a venit in sfarsit vremea sa vanam cele mai bune oferte.

UPDATE: Black Friday 2016 a luat sfârșit la eMAG vineri seară, la ora 23:59. Însă, de sâmbătă magazinul are o mare campanie de reduceri, numită Crazy Days. Puteți afla mai multe despre ea AICI. Lista magazinelor care continuă Black Friday și astăzi o găsiți AICI

eMAG Black Friday - Lista cu toate ofertele poate fi consultata la URMATORUL LINK.

eMAG Black Friday a inceput in aceasta dimineata la ora 6:50. Am stat si noi sa pandim aparitia celor mai tari oferte din tot anul si nu am regretat nicio secunda.  Am selectat cele mai interesante oferte si vi le prezentam si voua mai jos:

eMAG Black Friday - Telefon mobil Apple iPhone 7

Cu siguranta cea mai cautata oferta este pentru Apple iPhone 7. eMAG a venit cu o oferta speciala si un pret bun pentru varianta de telefon iPhone 7 care are memoria cea mai mare de 128gb si culoarea neagra. oferta v-o recomandam si o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Ceas smartwatch Vector Luna

Am gasit printre ofertele de Black Friday de la eMAG o promotie speciala pentru ceasul inteligent Vector Luna ce are aspectul unui ceas normal, foarte elegant, cu curea de piele neagra. Pretul la reducere de Black Friday poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday - Ochelari realitate virtuala

Ochelarii de realitate virtuala 3D  de la Approx are un pret absolut incredibil. Cu doar 60 de lei poti experimenta realitatea virtuala, multumita promotiei de Black Friday la eMAG. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Apple iPad mini 2

Reducere de 19% pentru tableta foarte performanta de la Apple. iPad Mini 2 este cea mai ieftina din categoria ei, are o memorie de 32gb si poate fi conectata la internet prin wifi, iar culoarea este space grey. Pretul tabletei la reducere poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday - Acumulator extern

Nu ai fi crezut vreodata ca poti cumpara un acumulator extern A+ de 10.000mAh cu doar 40 de lei. Pretul este redus cu 63% si il gasesti AICI.

eMAG Black Friday - Casti Avantree Audition

Castile prin Bluetooth de la Avantree Audition au o reducere foarte importanta de 28% si sunt mai accesibile ca niciodata. Aceste casti beneficiaza de un pret promotional si sunt in stoc limitat. Le gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Boxa portabila JBL GO

Oferta buna de tot cu 40% reducere de Black Friday pentru boxa portabila de la JBL GO. Tehnologia bluetooth ofera muzica de calitate de pe dispozitive audio mobile. Alimentata de un acumulator reincarcabil, boxa portabila reda muzica pana la 5 ore, indiferent daca sursa de sunet este un telefon mobil, tableta sau laptop. Oferta pentru boxa portabila ce costa mult sub 100 de lei poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday - Laptop 2 in 1 de la Allview

Produs chiar in Romania, laptopul de tip 2 in 1 de la Allvie este dotat cu procesor Intel Atom Quad Core de 1.33 Ghz, are display cu diagonala de 8.9 inch de tip IPS si dotat cu touchscreen si se poate transforma foarte usor in tableta. Memoria laptopului este de 2GB si spatiul de stocare de 32GB, iar sistemul de operare preinstalat este Windows 10. Pretul dupa reducerea de 28% ajunge sa fie sub 500 de lei. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Sistem Desktop Serioux Classic

Daca vreti sa cumparati un desktop pentru un elev sau un incepator in calculatoare, sistemul desktop Serious Classic C5 are un pret cu 27% discount de Black Friday. Sistemul e dotat cu procesor Intel Celeron Dual Core N3050, frecventa sa este de 1.6 Ghz, 2GB memorie si 500 gb spatiu de stocare HDD. Oferta cu pret putin peste 500 de lei poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday - Monitor LED  TN AOC

Acest monitor LED TN AOC are o reducere record de 42% si ajunge sa coste sub 200 de lei. Monitorul are o diagonala de 21.5 inch, este wide, rezolutie FHD, VGA si are culoarea neagra. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday - Laptop Acer Aspire

26% reducere pentru laptopul Acer Aspure care e dotat cu procesor foarte performant de la Intel Core i5. Acest procesor are o frecventa de 2.5 Ghz cu o arhitectura Kaby Lake. Display-ul laptopului este de 15.6 inch, la o rezolutie Full HD ce are memorie de 4GB. Spatiul de stocare este generos de 256GB SSD pentru transfer de date de mare viteza si in plus, laptopul are si unitate optica de tip DVD-RW. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday - Sistem Desktop Serioux Gamer

Sistemul desktop Serioux Gamer C6 este, dupa cum ii spune si numele, special pentru gameri. Sistemul are procesor Intel Core i5 cu o frecventa de 2.8 Ghz, 8GB RAM, 1TB HDD dar si SSD 240GB, iar ce este cel mai important pentru un calculator de gamer: placa video nVidia GeForce GTX 750 de 2GB. In plus, desktopul are si wifi. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Imprimanta Laser sub 100 de lei

Este cea mai ieftina imprimanta pe care o gasiti in orice promotie de Black Friday.  Costa sub 100 de lei si functioneaza pe laser Monocrom Ricoh. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Rucsac Wenger Ibex

Rucsacul pentru laptop de la Wenger Ibex este foarte rezistent, are un discount de 30% la Black Friday si suporta laptopuri ce au latimea display-ului de pana la 17 inch. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Televisoz Star Light

Este cea mai buna oferta de Black Friday de la eMAG pentru un televizor. Particularitatea acestui televizor si punctul forte este diagonala foarte mare de 127cm. Rezolutia televizorului este Full HD si beneficiaza de 44% discount, constant sub 1.000 de lei. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Videoproiector Optoma

Este singurul videoproiector de talia sa care costa sub 1.000 de lei dupa reducerea de 39%. Videoproiectorul este produs de Optoma S331 SVGA si are o putere de 3200lumeni. Pretul exact il gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung

Mult sub 1.000 de lei costa sistemul Home Cinema 5.1 care are o reducere de30%. Sistemul este produs de Samsung deci aveti garantia calitatii sale. Toate detaliile tehnice dar si pretul exact pentru aceasta oferta le gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Consola Playstation 4

Pentru pasionatii de gaming avem o mare surpriza: consola Playstation 4 are o reducere de 30% si a ajuns sa coste sub 1.000 de lei. Consola are o memorie de 500GB si e dotata cu controller PS4 DUALSHOC V2. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - eBook Reader New Kindle

Oferta cu o reducere importanta de 31% pentru eBook-ul Reader New Kindle Glare 6 care e dotata cu touch screen, 8th generation, si are si functie de wifi pentru a va putea conecta la internet. Oferta pentru acest eBook o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Drona

Cea mai ieftina drona pe care o gasiti in oferta de Black Friday de la eMAG este modelul Parrot Airorne Cargo Mars. Drona beneficiaza de un discount de 40% si oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday - Aparat foto DSLR Canon EOS 1200D

Aparatul foto DSLR care costa sub 1.000 de lei este modelul EOS 1200D. Acest aparat foto de la Canon are un senzor de imagine de 18mp si vine dotat si cu obiectiv EF-S standard de 18-55mm DC III. Oferta pentru acest aparat este AICI.

 

eMAG Black Friday 2016 - reduceri de-a dreptul uriașe la saltele

Reducerile-record continuă la subcategoria de saltele, unde avem modele reduse cu 55%. eMAG are, de Black Friday, și super-reduceri la perne și pilote, dar și la lenjerii de pat, covoare și halate de baie.

Desfășurare de forță și la articole pentru gătit, unde eMAG vine cu reduceri de cel puțin 30%, dar care ajung deseori la 60% față de prețul dinainte de Black Friday 2016.

eMAG Black Friday 2016 - servicii de masă rafinate, la preț special de Vinerea Neagră

Serviciile de masă au reduceri de până la 60% de Black Friday la eMAG, după cum vedem aici.

Decorațiunile de Crăciun (printre care și brazii artificiali și instalațiile) se vând mai toate la jumătate de preț de Black Friday 2016 la eMAG.

Vă reamintim că eMAG organizează Black Friday 2016 o singură zi pe an, iar anul acesta data este 18 noiembrie. Așadar, puteți consulta întreaga listă de produse la reducere AICI.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

eMAG - Lista cu toate frigiderele la reducere poate fi consultata AICI.

Black Friday - Surpriza mare de la eMAG! Astazi au anuntat ce produse vor avea reduceri

eMAG a dat startul unei promotii foarte interesante, chiar inainte de Black Friday, cu reduceri mari pentru frigidere foarte performante. Am selectat si noi 6 oferte din surprinzatoarea oferta si vi le prezentam detaliat in cadrul acestui articol.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

eMAG - Side by side Samsung

Primul frigider pe care vi-l prezentam este unul de tip Side by side, este si singurul din promotie de acest fel, care are o reducere de 1.000 de lei si un pret foarte accesibil. Frigiderul, pe langa aspectul sau foarte interesant, e dotat cu display pe usa, are un volum de depozitare de 569l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 179cm. Pretul poate fi gasit AICi.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

eMAG - Combina frigorifica Sharp

Trecem la o a doua oferta foarte avantajoasa tot pentru un frigider de mare calitate, de aceasta data produs de Sharp. Cei de la eMAG au un pret foarte bun pentru acest frigider ce e are volum in cele doua compartimente disponibile de 324l, functie de Advanced no frost pentru a nu produce gheata si prelungirea vietii alimentelor. Frigiderul e dotat cu display pe usa, face parte din clasa energetica A++ si este acoperit cu un strat de inox foarte usor de curatat si intretinut. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Combina LG

Combina frigorifica de la LG are functie FULL No Frost, volum de 314l si e dotata pe usa atat cu display cat si cu un dozator care ofera acces rapid la lichide racite. Combina face parte din clasa energetica A++, e dotata cu doua usi si are 190cm inaltime. Pretul beneficiaza de un discount de 650 de lei si oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG - Combina frigorifica Hotpoint

Continuam cu oferte tot ai avantajoase, urmatoarea este o combina produsa chiar de Hotpoint, brand renumit pentru preturile sale foarte avantajoase. Aceasta combina frigorifica are functie Full No Frost, 340l volum, face parte din clasa energetica A++ si are inaltime de 189cm. Pretul combine de la Hotpoint are o reducere de 700 de lei si poate fi gasit AICI.

eMAG - Combina Daewoo

Frigiderul produs de Daewoo are un pret putin peste 1.500 de lei si e dotat cu dispenser de apa. Culoarea frigiderului este Silver, are inaltime de 187cm, e foarte incapator avand volum de 305l in cele doua incaperi ale sale si in plus e dotat si cu display. Oferta o gasiti AICI.

eMAG - Combina frigorifica Bosch

Ultima oferta pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol de la eMAG este pentru o combina frigorifica simpla, insa foarte eficienta de la Bosch. Combina are functie de low frost, volum 309l, face parte din clasa energetica A++ si are inaltime de 186cm. Oferta poate fi gasita AICI.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

Am ales să facem un ghid de Black Friday 2016 pe pași, astfel încât să aveți parte de cel mai scurt drum spre reducerile eMAG.

Începem prin a vă spune că toate reducerile de Black Friday 2016 la eMAG vor fi disponibile AICI.

ora 15:50 - vești bune de la eMAG, care ne arată că putem cumpăra produse de Black Friday în rate fără dobândă. Toate condițiile sunt explicate  AICI. 

ora 09:15 - mai sunt, aşadar, mai puţin de 24 de ore până când eMAG va prezenta pe site ofertele de Black Friday. Vor fi reduceri mari la toate categoriile de produse, dar lupta cea mare de dimineaţă va fi cu siguranţă la telefoane, televizoare şi electrocasnice. 

Actualizare: Ne bucuram sa va prezentam din timp trei produse-vedeta din oferta de Black Friday 2016 a celor de la eMAG. Reducerile sunt uriaşe, după cum aflăm de aici

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

6 pași pentru a prinde cele mai bune reduceri eMAG de Black Friday 2016 

1. Vineri dimineață, ne așteptăm ca eMAG să dea drumul reducerilor până în 8. Ora exactă nu a fost dezvăluită și nici nu va fi dezvăluită, pentru ca serverul să fie protejat de ”avalanșa” de clienți din ziua de Black Friday 2016. Pariul nostru este că reducerile de Black Friday 2016 eMAG vor începe în jurul orei 7 30 dimineata.

UPDATE: Găsiţi o mulţime de detalii despre Black Friday 2016 - produse la reduceri, noutăţi, ştiri - în acest articol

2. Stocurile se epuizează rapid de Black Friday, iar recomandarea ar fi sa intri in magazin inca de pe acum, sa iti faci cont si sa completezi o lista de produse dorite (whishlist). Apoi, de Black Friday 2016, va trebui doar să te loghezi în cont si sa deschizi lista de favorite. Vei vedea preturile reduse si vei hotari, in functie de nivelul de reducere, ce produse sa pui in cosul final.

3. Black Friday 2016 - eMAG obișnuiește să vină și cu un val 2 de reduceri, după amiază. Așa s-a întâmplat anul trecut, dar și în urmă cu doi ani. După prânz, la o oră aleasă de eMAG, apăreau vești despre valul doi de reduceri. Este momentul în care se suplimentează stocurile multor dintre produsele care au fost epuizate la comenzile de dimineață.

Black Friday 2016 eMAG - toate produsele ajung până pe 28 noiembrie

4. E posibil ca siteul să aibă probleme de funcționare din cauza numărului prea mare de clienți de pe site, în ziua de Black Friday (chiar dacă eMAG a investit masiv in servere in ultima vreme). De aceea e de preferat sa adaugati in cos inca de acum produsele de care credeti ca aveti nevoie.

5. eMAG promite că va livra toate comenzile de Black Friday până pe 28 noiembrie. Pare misiune imposibilă, însă eMAG a investit mult în organizare.

6. eMAG a oferit și câteva detalii legate de stocurile disponibile de Black Friday 2016. Peste 100.000 de electrocasnice, 50.000 de telefoane mobile, 40.000 de televizoare și 20.000 de laptopuri vor fi la reducere de Black Friday la eMAG.

Reducerile de Black Friday 2016 eMAG pot fi consultate AICI.

eMAG Black Friday 2016 - Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG Black Friday 2016 este cel mai asteptat moment al anului pentru pasionatii de cumparaturi. Peste un milion de produse au reduceri mari in acest moment. Noi le-am selectat pe cele mai interesante dintre ele si vi le prezentam si voua, in amanunt.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

eMAG Black Friday 2016 - iPhone 5S

Una dintre cele mai puternice oferte din acest an de la eMAG este chiar pentru un telefon mobil produs de Apple si atat de apreciat de fani. iPhone 5S nu este invechit nici acum, tehnologia este foarte actuala si pretul are o reducere de 36%. Telefonul costa doar 900 de lei pentru varianta cu memorie de 16GB. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday 2016 - Samsung Galaxy S6 Edge

Daca vorbim insa de telefoane mobile foarte actuale ce au reduceri mari la eMAG de Black Friday, cea mai tare oferta este cea pentru Samsung Galaxy S6 Edge. Telefonl are un design deosebit, marginile rotunjite si acces usor la meniu, memorie de 32GB si dispune de functia 4G. Pretul telefonului este de doar 1700 de lei de Black Friday. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday 2016 - Laptop Lenovo IdeaPad 100

Si laptopurile de la eMAG au reduceri mari de Black Friday. Prima oferta care ne-a atras atentia este cea pentru Lenovo IdeaPad 100 care e dotat cu procesor de ultima generatie Intel Core i3 cu o frecventa de 2 Ghz pe o arhitectura Broadwell. Display-ul laptopului este de 1.56 inch, are 4gb memorie si 500gb spatiu de stocare. Placa video este Intel HD Graphics. Laptopul costa sub 1.000 de lei. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday 2016 - Combina Arctic

Electrocasnicele mari au mari reduceri de Black Friday la eMAG. Combina frigorifica produsa chiar in Romania, la Arctic are un pret special de doar 700 de lei. Combina are doua usi, volum de 291l si o inaltime de 181.5 cm. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday 2016 - Televizor LED Star Light

Televizorul Star Light are una dintre cele mai mari reduceri disponibile in promotia de Black Friday 2016:44% mai ieftin doar astazi. Televizorul are o diagonala impresionanta de 127cm si costa chiar sub 1.000 de lei. Oferta pentru acest televizor exceptional o gasiti AICI.

eMAG Black Friday 2016 - Anvelopa de iarna

Mai multe anvelope de iarna au preturi de Black Friday la eMAG si reducerile nu sunt deloc de neglijat. Pentru pneurile produse de Orium aveti o reducere ce ajunge la 41%. Consultati toate ofertele AICI.

eMAG Black Friday 2016 - Telefon mobil Huawei P9

Telefonul Huawei P9 este unul dintre cele mai vandute din oferta eMAG si in timpul anului, iar cu pretul redus este de presupus ca va fi printre cele mai vandute si de Black Friday. Telefonul are dual sim si memorie de 32GB, functie 4G si este modelul Mystic Silver. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday 2016 - iPhone 6S

Telefoanele Apple sunt cele mai vanate la eMAG de Black Friday. Avem o oferta foarte buna si pentru iPhone 6S care insa se epuizeaza foarte rapid deoarece pretul e redus cu 21%. Telefonul mobil Apple iPhone 6S are o memorie redusa de doar 16GB insa e suficient pentru a stoca o multime de fotografii, muzica si aplicatii. Oferta pentru modelul Silver poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday 2016 - Telefon mobil Huawei P9 Lite

V-am prezentat mai devreme modelul simplu P9 de la Huawei care are o reducere speciala de Black Friday, va recomandam cu toata increderea modelul ce are un pret la jumatate. Telefonul are si el functie Dual SIM si memorie de 16GB. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday 2016 - Apple iPhone 7

Varful de gama de la Apple este iPhone 7 care are un pret special de Black Friday la eMAG, desi este un model foarte nou. Telefonul mobil Apple iPhone 7 care are oferta cea mai avantajoasa la Black Friday are 128GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday 2016 - Vonino Xylo X

Un telefon ceva mai putin cunoscut, insa foarte avantajos si rezistent este acest model de la Vonino. Dupa aplicarea unei reduceri de 58% de la eMAG, telefonul ajunge sa coste chiar sub 100 de lei. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday 2016 - Samsung Galaxy A5

Nu doar telefoanele mobile Samsung Galaxy S au reduceri impresionante de Black Friday ci si un model ceva mai putin cunoscut, dar la fel de bun. Samsung Galaxy A5 are o memorie de 16GB, 4G functie si un pret sub 1.000 de lei dupa o reducere de 26%. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday 2016 - Samsung Galaxy S7

Daca v-am prezentat mai devreme varful de gama de la Apple care avea un pret avantajos de Black Friday, iata si varful de gama de la Samsung. Modelul Galaxy S7 este cel mai nou, mai puternic si mai ravnit telefon din portofoliul lor. Pretul special este inregistrat pentru telefonul cu memorie de 32GB. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Black Friday 2016 - Lenovo A6010

Un telefon mult subapreciat este acest model de la Lenovo. Telefonul are capacitatea de a administra doua cartele sim deodata, are memorie de 8gb dar si functie 4g pentru viteza si internet de mare viteza. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Black Friday 2016 - Allview P5 PRO

Produse chiar in Romania, telefoanele Allview sunt produse de mare calitate si cu configuratii destul de puternice. Iata un exemplu foarte bun este chiar Allview P5 Pro care are dual sim, functie 4G si pret de sub 300 de lei.Pare incredibila dar oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday 2016 - Asus ZenFone 3

Este cotat drept unul dintre cele mai rezistente telefoane mobile si acum are si un pret imbatabil la eMAG cu ocazia Black Friday. Telefonul are functie 4G, modelul aflat la reducere este Saphire, iar spatiu de stocare este unul generos, de 32GB. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Black Friday 2016 - Samsung Galaxy J5

Revenim la telefoanele de foarte mare calitate de la Samsung si va prezenta pretul special de la eMAG pentru telefonul Galaxy J5. Acest telefon mobil are si capacitate de dual sim, si 4G dar si 16 gb de memorie care poate fi marita cu ajutorul unui card. Oferta o gasesti AICI.

Black Friday electrocasnice - Lista tuturor electrocasnicelor de la eMAG poate fi consultata AICI.

Black Friday electrocasnice - Ofertele incep sa curga peste doar cateva ore, iar noi v-am ales deja cele mai bune electrocasnice pe care merita sa le cumparati. De la electrocasnicele mici, aspiratoare, espressoare, cafetiere, aparate de aer conditionat, hote, pana la frigidere, masini de spalat rufe si multe altele, toate pot fi gasite in cadrul acestui articol, selectate de noi pentru dumneavoastra.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

Black Friday electrocasnice - Combina frigorifica Sharp

Prima oferta este o combina frigorifica de la Sharp care are un volum de 297l, functie No Frost, face parte din clasa energetica A+ si e dotat cu display pe usa superioara. Frigiderul are o inaltime de 186cm si pretul beneficiaza de 900 de lei reducere. Consultati oferta completa AICI.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

Black Friday electrocasnice - Masina de spalat rufe Sharp

Tot de la Sharp ne-a atras atentia o oferta foarte avantajoasa pentru o masina de spalat rufe puternica. Masina are capacitate de incarcare a cuvei de 8kg, 1000 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+++, fiind foarte economicoasa. Reducerea este de 700 de lei si oferta poate fi gasita AICI.

Black Friday electrocasnice - Combina frigorifica Indesit

Indesit este un brand renumit pentru calitatea produselor sale si asa este si in cazul combinei frigorifice dotate cu doua usi de la oferta. Combina are un volum de depozitare de 368l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 200cm. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Plita incorporabila Hansa

Plita incorporabila este foarte utila si foarte ieftina la eMAG. Plita Hansa poate fi usor incorporata in mobilierul de bucatarie, functioneaza pe gaz, e dotata cu 4 arzatoare, aprinderea este electrica si la suprafata are un strat de inox usor de intretinut si curatat. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Masina de spalat 6th Sense Whirlpool

Aceasta masina de spalat rufe de la Whirlpool face parte din gama de succes 6th Sense Whirlpool, costa sub 1.000 de lei, are 100 RPM si o capacitate de incarcare de 6kg. Masina este una economicoasa din punct de vedere energetic, facand parte din clasa A++ si in plus e dotata si cu display de tip LCD. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Black Friday electrocasnice - Cuptor cu microunde Samsung

Pret foarte avantajos de la eMAG pentru un cuptor cu microunde de calitate produs de Samsung. Cuptorul are volum de 20l, putere de 800W si este actionat mecanic. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru o masina de spalat vase incorporabila de a Hotpoint. Masina poate spala pana la 10 seturi de vase deodata, are 9 programe disponibile, face parte din clasa energetica A+ si latimea sa este de doar 45cm. Pretul cu 710 lei reducere poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Masina de spalat rufe SLIM Arctic

Una dintre cele mai ieftine masini de spalat rufe dar de o calitate desavarsita. Masina e produsa chiar in Romania, este un model SLIM, adica are dimensiuni mult reduse pentru a salva spatiu in locuinta dumneavoastra, insa capacitatea sa de incarcare este una foarte buna, de 5kg, are 800 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+. Pretul masinii poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Plita incorporabila Hansa

Tot din cadrul promotiei face parte si aceasta plita incorporabila de la Hansa. Ea poate fi foarte usor incorporata in mobilierul de bucatarie, e dotata cu 4 arzatoare si functioneaza pe gaz, insa aprinderea este electrica. Stratul exterior al plitei este din inox ce se curata foarte usor. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Aragaz Arctic

Revenim la producatorul local Arctic care este de mare calitate si practica niste preturi foarte avantajoase care beneficiaza in acest moment si de reduceri de la eMAG. Aragazul de la Arctic are 4 arzatoare si functii de grill si rotisor, e dotat cu timer si are aprindere electrica. Pretul este AICI.

Black Friday electrocasnice - Combina frigorifica Beko

Combina frigorifica Beko are un volum de depozitare de 306l, e dotata cu doua usi, iar pe cea superioara se afla amplasat un display electronic si un dozator de apa. Combina dispune de iluminare interioara de tip LED si exteriorul este din inox gri. Pretul la reducere este AICI.

Black Friday electrocasnice - Cuptor cu microunde de la Sharp

Sharp este un brand cu vechime in materie de electrocasnice si electronice, ceea ce va da un plus de siguranta atunci cand achizitionati un cuptor cu microunde precum cel din oferta eMAG. Cuptorul are 10l volum, 800W putere si este digital. Culoarea sa este SILVER si pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Combina frigorifica Whirlpool

Combina frigorifica Whirlpool face parte din gama foarte renumita 6th Sense Fresh Control care va ajuta sa pastrati alimentele proaspete mai multa vreme. COmbina e dotata cu doua usi, are 312l volum al celor doua compartimente, face parte din clasa energetica A+ si beneficiaza de functia Full No Frost pentru a nu produce gheata. Inaltimea combinei este de 188.5cm si e dotata si cu dozator de apa pe usa superioara. Exteriorul combinei frigorifice este din inox. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Black Friday electrocasnice - Masina de spalat frontala Bosch

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol din promotia pentru electrocasnice de la eMAG este la masina de spalat rufe Bosch. Masina are capacitate de incarcare a cuvei de 5.5kg, 1000RPM si face parte din clasa energetica A+, fiind foarte economicoasa atat din punct de vedere al consumului de energie, cat si al apei si al detergentului. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice – Combina frigorifica Arctic

Combina frigorifica Arctic e dotata cu doua usi, are un volum total de depozitare de 291l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 182cm. Pretul este redus in acest moment cu 410lei si oferta completa poate fi consultata AICI.

Black Friday electrocasnice – Masina de spalat vase Bosch

Masina de spalat vase ar trebui sa nu lipseasca din nicio bucatarie, este extrem de utila si preturile pentru un asemenea produs electrocasnic au ajuns foarte accesibile. Este si cazul masinii de spalat vase produse de Bosch care este incorporabila in mobilierul de bucatarie. Masina poate spala pana la 12 seturi de vase simultan, are 5 programe disponibile si 3 functii speciale. In plus, masina este foarte economicoasa din punct de vedere al consumului de energie si apa, facand parte din clasa energetica A++. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice – Plita incorporabila Whirlpool

Plita incorporabila Whirlpool are si ea un pret foarte avantajos, functioneaza pe gaz si are 4 arzatoare. Aprinderea ochiurilor plitei se face electric iar la exterior este acoperita de un strat de inox foarte usor de intretinut si curatat. Oferta completa si pretul le gasiti AICI.

Black Friday electrocasnice – Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble

Continuam prezentarea ofertelor cu masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble, o masina de spalat renumita care insa are in general un pret destul de mare, insa in cadrul promotiei de la eMAG oferta include un discount de 820 de lei. Masina de spalat face parte din clasa energetica A+++, are capacitate de incarcare foarte mare de 8kg si are 1400 rpm. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice – Hota traditionala Star Light

Producatorul Star Light este renumit pentru electrocasnicele foarte avantajoase pe care le produce, dar si de foarte mare calitate. Hota traditionala de la Star Light care are discount de 27% de la eMAG are o putere de absorbtie de 180mc pe ora, e dotata cu un singur motor si are 60cm latime. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Combina frigorifica Samsung

Prima oferta pe care v-o recomandam este pentru o combina frigorifica foarte moderna, produsa chiar de catre Samsung. Combina e dotata cu doua usi si are pe usa de sus atat un display care afiseaza diferite informatii relevante, ora, temperatura, dar si un dozator pentru acces rapid la lichidele reci din frigider. Volumul interior al celor doua compartimente este de 310l, combina face parte din clasa energetica A+, are functia fULL No Frost pentru a nu produce gheata si are inaltime de 185cm. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Frigider cu doua usi Beko

Continuam cu un frigider, dotat cu congelator si doua usi de la Beko. Acest frigider are si display si dozator pentru lichide reci, volumul sau de depozitare este de 435l, foarte generos, face parte din clasa energetica A+, are functia No Frost si inaltime de 193cm. Culoarea frigiderului este gri sidef. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Frigider Side by side Haier

Frigiderele de tip Side by side sunt cele mai moderne si am ales si noi un model foarte accesibil ca pret dar si de calitate pe care vi-l recomandam spre achizitie in special de Black Friday. Frigiderul Side by side este produs de Haier. are display pe usa si functie No Frost pentru a nu produce gheata si a pastra alimentele proaspete cat mai multa vreme. Frigiderul are o inaltime de 190cm si volum de 579l si culoarea sa este argintie. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint

Hotpoint este un brand renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica pentru electrocasnicele pe care le produce, iar cu discounturile de la eMAG, pretui unei masini de spalat rufe devine unul foarte atractiv. Masina pe care v-o recomandam este un model SLIM pentru a salva o multime de spatiu in locuinta, insa masina nu face rabat la calitate si capacitati: incarcarea cuvei se poate face cu pana la 7kg rufe murdare, face parte din clasa energetica A+++ si consuma foarte putin curent, apa si detergent, si are display de tip LED pe care afiseaza durata programelor. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Masina de spalat rufe cu uscator

O solutie foarte avantajoasa pentru cei care au o locuinta fara balcon sau pur si simplu ii deranjeaza uscarea rufelor este masina de spalat dotata cu uscator. O astfel de masina de la Indesit Innex are un pret excelent si merita cumparata de Black Friday. Masina are 1400 RPM, capacitate de incarcare la spalare cu 7kg, la uscare de 5kg, face parte din clasa energetica A si are disponibile 16 programe diferite. Pretul masinii poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Cuptor incorporabil Arctic

Cuptorul incorporabil produs de Arctic este fabricat chiar in Romania, are un pret excelent si este de foarte mare calitate. Cuptorul este electric, multifunctionar si dotat cu functia speciala de curatare catalitica. Volumul din interiorul cuptorului este generos, de 71l si face parte din clasa energetica A+. Culoarea sa este negru si se potriveste in orice bucatarie. Oferta poate fi gasita AICI.

Black Friday electrocasnice - Plita incorporabila Hansa

Am ales pentru voi o recomandare de plita foarte eleganta, de culoare neagra, dotata cu touch control si o multime de functii speciale de la Hansa. Plita este electrica si e dotata cu 4 arzatoare. Oferta poate fi gasita AICI.

Black Friday electrocasnice - Aragaz Beko

Aragazul Beko functioneaza pe gaz si este o adevarata afacere sa il cumparati la reducere de Black Friday deoarece este performant, sigur si de mare calitate. Aragazul are 4 arzatoare, aprindere electrica, functie de grill si rotisor si o latime de 50cm. Suprafata exterioara a aragazului este din inox foarte usor de curatat si intretinut. Pretul il gasiti AICI.

Black Friday electrocasnice - Masina de spalat vase Bosch

Masina de spalat vase ar trebui sa nu lipseasca din nicio bucatarie moderna pentru ca este un electrocasnic foarte util si care va salveaza o multime de timp. Avem si o recomandare de masina de spalat vase care este usor incorporabila in mobilierul de bucatarie si este produsa de Bosch. Masina de spalat vase are capacitate de a spala pana la 12 seturi simultan, 5 programe diferite disponibile si 3 functii speciale. Latimea masinii de spalat vase este de 60cm si face parte din clasa energetica A++. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Espressor manual DeLonghi

Espressorul manual DeLonghi este dotat cu dispozitiv de spumare, sistem cappuccino, lucreaza sub presiune de 15bar si are un rezervor de apa cu volum de 1l. Oprirea espressorului se face automat, iar oferta la reducere poate fi gasita AICI.

Black Friday electrocasnice – Combina frigorifica Gorenje

Combina frigorifica de la Gorenje are o reducere record de pret de 43%. Combina este foarte performanta, dotata cu doua usi, are un volum de 334l, face parte din clasa energetica A+++ si este foarte economicoasa si are inaltimea de 200cm. Oferta completa si pretul pot fi gasite AICI.

Black Friday electrocasnice – Uscator de rufe Gorenje

Orice locuinta moderna este dotata cu un uscator de rufe. Uscatorul de rufe va ajuta foarte mult daca nu aveti un spatiu pentru uscarea rufelor, dar este foarte util si pentru ca va salveaza o multime de timp si energie. Uscatorul de la Gorenje are pompa de caldura, capacitatea de incarcare este de 7kg, face parte din clasa energetica A+ si are culoare alba. Oferta include un discount de 41% pe care il gasiti AICI.

Black Friday electrocasnice – Plita incorporabila Zanussi

Aceasta plita de la Zanussi se poate incorpora cu multa usurinta in mobilierul de bucatarie dar are si un design deosebit, modern, culoarea neagra, 4 zone cu sticla. Plita functioneaza pe electricitate si are o reducere de 39% in acest moment la eMAG. Pretul exact poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice – Masina de spalat rufe Sharp

36% reducere de pret are aceasta masina de spalat rufe de foarte mare calitate produsa de Sharp, un brand cu vechime in electrocasnice. Masina de spalat are o capacitate de incarcare generoasa de 8kg, 1000 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+++. Oferta completa poate fi consultata AICI.

Black Friday electrocasnice – Hota incorporabila telescopica Gorenje

Va prezentam si o hota telescopica Gorenje Ora-Ito care are o putere de absorbtie excelenta de 400mc pe ora. Hota este dotata cu 2 motoare si are dimensiunea de 60cm. In plus, hota are culoarea neagra care se potriveste in orice bucatarie. Oferta poate fi consultata AICI.

Black Friday electrocasnice – Frigider Arctic

Ultima oferta foarte avantajoasa din promotia de la eMAG pentru electrocasnice pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol este pentru frigiderul Arctic. Acest frigider e dotat cu doua usi, congelator, are inaltimea de 151cm, iar volumul de depozitare pentru cele doua compartimente este de 253l. Pretul cu reducere de 35% poate fi gasit AICI.

Black Friday 2016; produse eMAG cu reducere de minim 50%

eMAG Black Friday - Telefon mobil Apple iPhone 7

Cu siguranta cea mai cautata oferta este pentru Apple iPhone 7. eMAG a venit cu o oferta speciala si un pret bun pentru varianta de telefon iPhone 7 care are memoria cea mai mare de 128gb si culoarea neagra. oferta v-o recomandam si o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Ceas smartwatch Vector Luna

Am gasit printre ofertele de Black Friday de la eMAG o promotie speciala pentru ceasul inteligent Vector Luna ce are aspectul unui ceas normal, foarte elegant, cu curea de piele neagra. Pretul la reducere de Black Friday poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday - Ochelari realitate virtuala

Ochelarii de realitate virtuala 3D  de la Approx are un pret absolut incredibil. Cu doar 60 de lei poti experimenta realitatea virtuala, multumita promotiei de Black Friday la eMAG. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Apple iPad mini 2

Reducere de 19% pentru tableta foarte performanta de la Apple. iPad Mini 2 este cea mai ieftina din categoria ei, are o memorie de 32gb si poate fi conectata la internet prin wifi, iar culoarea este space grey. Pretul tabletei la reducere poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday - Acumulator extern

Nu ai fi crezut vreodata ca poti cumpara un acumulator extern A+ de 10.000mAh cu doar 40 de lei. Pretul este redus cu 63% si il gasesti AICI.

eMAG Black Friday - Casti Avantree Audition

Castile prin Bluetooth de la Avantree Audition au o reducere foarte importanta de 28% si sunt mai accesibile ca niciodata. Aceste casti beneficiaza de un pret promotional si sunt in stoc limitat. Le gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Boxa portabila JBL GO

Oferta buna de tot cu 40% reducere de Black Friday pentru boxa portabila de la JBL GO. Tehnologia bluetooth ofera muzica de calitate de pe dispozitive audio mobile. Alimentata de un acumulator reincarcabil, boxa portabila reda muzica pana la 5 ore, indiferent daca sursa de sunet este un telefon mobil, tableta sau laptop. Oferta pentru boxa portabila ce costa mult sub 100 de lei poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday - Laptop 2 in 1 de la Allview

Produs chiar in Romania, laptopul de tip 2 in 1 de la Allvie este dotat cu procesor Intel Atom Quad Core de 1.33 Ghz, are display cu diagonala de 8.9 inch de tip IPS si dotat cu touchscreen si se poate transforma foarte usor in tableta. Memoria laptopului este de 2GB si spatiul de stocare de 32GB, iar sistemul de operare preinstalat este Windows 10. Pretul dupa reducerea de 28% ajunge sa fie sub 500 de lei. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Sistem Desktop Serioux Classic

Daca vreti sa cumparati un desktop pentru un elev sau un incepator in calculatoare, sistemul desktop Serious Classic C5 are un pret cu 27% discount de Black Friday. Sistemul e dotat cu procesor Intel Celeron Dual Core N3050, frecventa sa este de 1.6 Ghz, 2GB memorie si 500 gb spatiu de stocare HDD. Oferta cu pret putin peste 500 de lei poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday - Monitor LED  TN AOC

Acest monitor LED TN AOC are o reducere record de 42% si ajunge sa coste sub 200 de lei. Monitorul are o diagonala de 21.5 inch, este wide, rezolutie FHD, VGA si are culoarea neagra. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday - Laptop Acer Aspire

26% reducere pentru laptopul Acer Aspure care e dotat cu procesor foarte performant de la Intel Core i5. Acest procesor are o frecventa de 2.5 Ghz cu o arhitectura Kaby Lake. Display-ul laptopului este de 15.6 inch, la o rezolutie Full HD ce are memorie de 4GB. Spatiul de stocare este generos de 256GB SSD pentru transfer de date de mare viteza si in plus, laptopul are si unitate optica de tip DVD-RW. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday - Sistem Desktop Serioux Gamer

Sistemul desktop Serioux Gamer C6 este, dupa cum ii spune si numele, special pentru gameri. Sistemul are procesor Intel Core i5 cu o frecventa de 2.8 Ghz, 8GB RAM, 1TB HDD dar si SSD 240GB, iar ce este cel mai important pentru un calculator de gamer: placa video nVidia GeForce GTX 750 de 2GB. In plus, desktopul are si wifi. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Imprimanta Laser sub 100 de lei

Este cea mai ieftina imprimanta pe care o gasiti in orice promotie de Black Friday.  Costa sub 100 de lei si functioneaza pe laser Monocrom Ricoh. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Rucsac Wenger Ibex

Rucsacul pentru laptop de la Wenger Ibex este foarte rezistent, are un discount de 30% la Black Friday si suporta laptopuri ce au latimea display-ului de pana la 17 inch. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Televizor Star Light

Este cea mai buna oferta de Black Friday de la eMAG pentru un televizor. Particularitatea acestui televizor si punctul forte este diagonala foarte mare de 127cm. Rezolutia televizorului este Full HD si beneficiaza de 44% discount, constant sub 1.000 de lei. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Videoproiector Optoma

Este singurul videoproiector de talia sa care costa sub 1.000 de lei dupa reducerea de 39%. Videoproiectorul este produs de Optoma S331 SVGA si are o putere de 3200lumeni. Pretul exact il gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung

Mult sub 1.000 de lei costa sistemul Home Cinema 5.1 care are o reducere de30%. Sistemul este produs de Samsung deci aveti garantia calitatii sale. Toate detaliile tehnice dar si pretul exact pentru aceasta oferta le gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Consola Playstation 4

Pentru pasionatii de gaming avem o mare surpriza: consola Playstation 4 are o reducere de 30% si a ajuns sa coste sub 1.000 de lei. Consola are o memorie de 500GB si e dotata cu controller PS4 DUALSHOC V2. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - eBook Reader New Kindle

Oferta cu o reducere importanta de 31% pentru eBook-ul Reader New Kindle Glare 6 care e dotata cu touch screen, 8th generation, si are si functie de wifi pentru a va putea conecta la internet. Oferta pentru acest eBook o gasiti AICI.

eMAG Black Friday - Drona

Cea mai ieftina drona pe care o gasiti in oferta de Black Friday de la eMAG este modelul Parrot Airorne Cargo Mars. Drona beneficiaza de un discount de 40% si oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday - Aparat foto DSLR Canon EOS 1200D

Aparatul foto DSLR care costa sub 1.000 de lei este modelul EOS 1200D. Acest aparat foto de la Canon are un senzor de imagine de 18mp si vine dotat si cu obiectiv EF-S standard de 18-55mm DC III. Oferta pentru acest aparat este AICI.

Tigaie Tefal Essential - 24 cm (reducere de 71%, de la 69 la 19 lei)

Telefon mobil Vonino Xylo X, Dual SIM, 8GB, Dark Blue (reducere de Black Friday 2016 de 58%, de la 239 la 99 lei)

Televizor LED Smart Samsung, 152 cm, 4K Ultra HD (reducere de la 5999 și 2999 lei)

Aparat foto digital Canon Ixus 175 (reducere de Black Friday la eMAG de 50%, de la 399 la 199 lei)

Smartwatch Vector Luna, argintiu, curea de piele (reducere de Black Friday 2016 la eMAG de la 1549 lei la 699 lei)

Ochelari 3D Trust Exos (reducere de 60% de Black Friday 2016 la eMAG, de la 199 la 79 de lei)

Acumulator extern A+ 10.000 mAh (reducere de 64%, de la 109 la 39 lei)

Kit gaming Redragon, compus din tastatură, mouse, căști și mousepad. Reducere de Black Friday 2016 de 57%, de la 229 la 99 lei.

Imprimantă laser Monocrom Ricoh, SP 2111, A4 (reducere de 71% de Black Friday 2016, de la 349 la 99 lei.

Bitdefender Internet Security 2017 (reducere de 69%, de la 159 la 49 lei)

Aspirator filtrare prin apa Zelmer, 1500 W, 4 l, tub telesopic din metal, filtu HEPA (preț special de Black Friday la eMAG redus cu 52%, de la 619 la 299 lei)

Espressor manual Breville Prima Latte VCF045X-01 (preț special redus cu 50% de Black Friday 2016, de la 999 la 499 lei)

Epilator Remington, lumină intens pulsată, pentru față și corp (preț redus cu 60% de Black Friday, de la 749 la 299 lei)

Rămâi pe realitatea.net pentru a afla ultimele noutăți despre Black Friday la eMAG.  Ofertele apar AICI

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

Toate ofertele eMAG de Black Friday 2016 apar AICI

ora 06:00 - am consultat cele mai interesante oferte eMAG de Black Friday 2016. Mai jos, puteți găsi o parte dintre produsele cu peste 50% reducere:

1. Telefon mobil Vonino Xylo X, Dual SIM, 8GB, Dark Blue (reducere de Black Friday 2016 de 58%, de la 239 la 99 lei)

2. Televizor LED Smart Samsung, 152 cm, 4K Ultra HD (reducere de la 5999 și 2999 lei)

3. Aparat foto digital Canon Ixus 175 (reducere de Black Friday la eMAG de 50%, de la 399 la 199 lei)

4. Smartwatch Vector Luna, argintiu, curea de piele (reducere de Black Friday 2016 la eMAG de la 1549 lei la 699 lei)

5. Ochelari 3D Trust Exos (reducere de 60% de Black Friday 2016 la eMAG, de la 199 la 79 de lei)

6. Acumulator extern A+ 10.000 mAh (reducere de 64%, de la 109 la 39 lei)

7. Kit gaming Redragon, compus din tastatură, mouse, căști și mousepad. Reducere de Black Friday 2016 de 57%, de la 229 la 99 lei.

8. Imprimantă laser Monocrom Ricoh, SP 2111, A4 (reducere de 71% de Black Friday 2016, de la 349 la 99 lei.

9. Bitdefender Internet Security 2017 (reducere de 69%, de la 159 la 49 lei

10. Aspirator filtrare prin apa Zelmer, 1500 W, 4 l, tub telesopic din metal, filtu HEPA (preț special de Black Friday la eMAG redus cu 52%, de la 619 la 299 lei)

11. Espressor manual Breville Prima Latte VCF045X-01 (preț special redus cu 50% de Black Friday 2016, de la 999 la 499 lei)

12. Epilator Remington, lumină intens pulsată, pentru față și corp (preț redus cu 60% de Black Friday, de la 749 la 299 lei)

Le găsiți pe toate AICI.

ora 05:30 Cei aflați în căutare de electrocasnice pot găsi interesante aceste reduceri de Black Friday 2016 la eMAG:

1. combina frigorifică Whirlpool BLF, clasa A+, 339 litri - 999 lei (preț special de Black Friday 2016 la eMAG)

2. combina frigorifică Samsung, 310 l, clasa A+, Full No Frost, 185 cm - 1549

3.  mașină de spălat rufe Slim Arctic, 5 kg, 800 RPM - 599 lei (preț special de Black Friday 2016 la eMAG)

4.  mașină de spălat rufe 6th Sense Colours Whirlpool, 1200 RPM, clasa A+++, 6 kg - 949 lei

5.  uscător de rufe Hotpoint Aqualtis, 8 kg, clasa A++, preț 1699 lei (preț special de Black Friday 2016 la eMAG)

6. pachet promo incorporabile Bosch (plită + cuptor) - 1549 lei

7. aragaz Zanussi, 4 arzatoare, 50 cm - 549 lei (preț special de Black Friday 2016 la eMAG)

8. aspirator fara sac Dirt Devil, 800W, 2.2 litri, 4 accesorii, Filtru HEPA - 249 lei

9. mașină de tocat carne Zelmer, 1900 W, accesori cârnați, roșii, răzătoare - 269 lei (preț special de Black Friday 2016 la eMAG)

10. espressor manual Breville Prima Latte, 15 Bar, 1,5 l, recipient detașabil lapte - 499 lei

11. robot de bucătărie Bosch, 800W, 2.3 litri, 2 viteze - 339 lei (preț special de Black Friday 2016 la eMAG)

ora 05:00 - am ales pentru tine și super-ofertele la televizoare care vin live de Black Friday 2016 la eMAG:

1. Televizor LED Philips - 61 cm - 499 lei (preț special de Black Friday 2016 la eMAG)

2. Televizor LED Philips - 80 cm - 749 lei (preț special de Black Friday 2016 la eMAG)

3. Televizor LED Smart Samsung, Full HD, 80 cm - 1279 lei (preț special de Black Friday 2016 la eMAG)

4. Televizor LED Game TV LG, Full HD, 108 cm - 1299 lei (preț special de Black Friday 2016 la eMAG)

5. Televizor LED Smart Samsung, Ultra HD, 101 cm - 1699 lei (preț special de Black Friday 2016 la eMAG)

6. Televizor LED Smart Android Philips - Ultra HD, 108 cm - 1999 lei (preț special de Black Friday 2016 la eMAG)

7. Televizor Smart LED Sony Bravia, Full HD, 123 cm - 2199 lei (preț special de Black Friday 2016 la eMAG)

8. Televizor LED Smart Samsung - Ultra HD, 138 cm - 2499 lei

9. Televizor LED Smart Samsung - Ultra HD, 152 cm - 2999 lei

10. Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 4K Ultra HD, 139 cm - 3999 lei (preț special de Black Friday 2016 la eMAG)

11. Televizor SUHD Curbat Smart Samsung - 4K Ultra HD, 163 cm - 6999 lei (preț special de Black Friday 2016 la eMAG)

12. Televizor OLED Curbat Smart LG, 4K Ultra HD, 139 centimetri - 7999 lei (preț special de Black Friday 2016 la eMAG)

Le găsiți pe toate AICI.

ora 23:40 - eMAG a trimis un newsletter in care anunță cele mai bune oferte de Black Friday 2016. Revenim cu informații în scurt timp.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

- am studiat oferta eMAG la televizoare și am descoperit o mulțime de modele cu prețuri excelente:

Televizor LED Philips - 61 cm - 499 lei

Televizor LED Philips - 80 cm - 749 lei

Televizor LED Smart Samsung, Full HD, 80 cm - 1279 lei

Televizor LED Game TV LG, Full HD, 108 cm - 1299 lei

Mai multe televizoare la reducere de Black Friday 2016 pe eMAG găsiți în acest articol:

Black Friday 2016 eMAG. 12 televizoare cu preț special de Black Friday | Ghid

joi, ora 18: Am aflat noi oferte de Black Friday de la eMAG:

Consolă Microsoft Xbox ONE, 500 GB, neagră, 500 de bucăți la 599,99 de lei. Produsul va fi disponibil de Black Friday 2016 la eMAG aici.

Televizor LED Star-Light, 127 cm, 50DM5500, Full HD, 1.000 de bucăți la 999,99 de lei. Produsul va fi disponibil de Black Friday 2016 la eMAG aici.

Perie rotativă Rowenta CF9220D0, 1000 W, 2 accesorii, Alb/Roz, 5.000 de bucăți la 99,99 de lei. Produsul va fi disponibil de Black Friday 2016 la eMAG 

Mai multe articole despre:
emag black friday