MENIU

eMAG Black Friday 2016 – Au fost anuntate informatii foarte importante despre Vinerea Neagra

eMAG Black Friday 2016 se anunta deja o promotie cu reduceri mai mari ca niciodata. Primele informatii oficiale au si inceput sa apara.

eMAG Black Friday 2016 va avea loc pe data de 18 noiembrie si va fi ziua cu cele mai multe reduceri din an. Sarbatoarea de Black Friday a fost adusa in Romania chiar de catre eMAG, cel mai mare retailer online din tara, din 2011. Dupa cinci editii, a ajuns cel mai cunoscut si mai asteptat eveniment de shopping al anului, la care participa milioane de romani, care pot achizitiona din sute de mii de produse.

Black Friday - Surpriza mare de la eMAG! Astazi au anuntat ce produse vor avea reduceri

eMAG Black Friday 2016 va avea loc pe 18 noiembrie si promite ca va fi cel mai mare eveniment de acest gen de pana acum. Cateva informatii oficiale au fost date publicitatii chiar de catre cei de la eMAG, despre Black Friday, zilele acestea, iar vestile sunt foarte bune.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

eMAG Black Friday 2016 – Care sunt noutatile si ce articole vor avea reduceri

eMAG Black Friday 2016 va fi promotia cu cele mai mari reduceri de pana acum, spune general Managerul eMAG Romania: ‘Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de pana acum. Anul acesta am depasit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu fata de perioada Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi in oferta noastra de Black Friday de anul acesta’, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG Romania.

eMAG – Preturile electrocasnicelor o iau razna la Stock Busters – Reduceri de peste 50% - 10 oferte

Ofertele vor acoperi produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete si laptopuri, produse IT, produse smart (bratari, smartwatch-uri), frigidere, masini de spalat, la produse pentru copii, imbracaminte si incaltaminte, cosmetice, produse pentru casa si gradina, articole sportive, produse si accesorii pentru masina, mobila.

eMAG Black Friday 2016 – Numar dublu de magazine participante la Black Friday

‘Black Friday este o singura zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru ca asa putem sa oferim clientior eMAG cele mai bune oferte de pret si un moment de care sa se bucure toata familia’, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG Romania.

La evenimentul eMAG Black Friday 2016 vor participa si cei 2.000 de comercianti din eMAG Marketplace, mai mult decat dublu comparativ cu editia de anul trecut, cu produse din cele mai diverse categorii.

eMAG Stock Busters – Reduceri de 50%, timp de 3 zile. Cele mai bune oferte

Mai multe articole despre:
black friday emag