MENIU

eMAG biciclete – E vremea perfecta pentru o iesire cu bicicleta. Uite ce preturi au cele mai ieftine

eMAG are o multime de oferte foarte bune pentru biciclete, cu preturi incepand de la 500 de lei. 

eMAG – Lista tuturor modelelor de biciclete poate fi consultata AICI.

eMAG are o multime de biciclete foarte interesante la preturi mai bune ca niciodata. Acum, ca tot a venit vremea calda, este momentul ideal sa achizitionati o bicicleta care va va ajuta sa aveti un stil de viata mai sanatos si sa faceti miscare regulat.

eMAG – Bicicleta MTB Good Bike Seattle

Prima oferta pe care v-o recomandam are si o reducere de 30%. Bicicleta MTV Good Bike Seattle A 29 are culoarea neagra, cadrul de otel de 29 de inch, schimbator de buna calitate Shimano si frane din aluminiu. Rotile sunt Esperia de 29inch, iar ghidonul este din otel. Pretul bicicletei poate fi gasit AICI.

eMAG – Bicicleta de oras pentru femei

Continuam prezentarea noastra cu un model de bicicleta special dedicat doamnelor si domnisoarelor. Bicicleta de la DHS, modelul Kreativ este creata in 2016, este din otel rezistent si are anvelope de 28 inch. CUloarea este una foarte eleganta, crem. Detaliile ofertei le gasiti AICI.

eMAG – Bicicleta MTB

Un alt model de bicicleta, foarte performanta dar si foarte ieftina, este MTB, modelul cu full suspension care beneficiaza de un discount generos de 21%. Bicicleta are roti de 26 inch si este un model unisex. Bicicleta e dotata cu manere pentru frana din plastic, dar si cu aparator din plastic. Pretul bicicletei este cel mai mic pentru un asemenea model si poate fi gasit AICI.

eMAG – Bicicleta de oras Rich

Pret putin peste 500 de lei pentru bicicleta de oras de la Rich. Aceasta bicicleta are cadru din otel de 20 inch, pedale Tawian Neco Plastic, cauciuc de 24 de inch dar si aparatoare de noroi. Toate detaliile acestei oferte le gasiti AICI.

eMAG – Bicicleta Scirocco Foldo Street

O bicicleta cu adevarat chic este acest model de la Scirocco Foldo Street. Bicicleta este pliabila, ideal pentru oras, daca vrei sa poti intra la metrou cu ea sau in transportul public. Bicicleta este un model unisex, deci poate fi utilizata de oricare membru al familiei, iar culoarea sa este gri. Stocul pentru acest model de bicicleta este limitat si poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
emag biciclete