MENIU

eMAG – 8 Masini de spalat rufe care merita cumparate chiar acum. Reduceri de 1 Decembrie

eMAG are o promotie speciala pentru mai multe categorii de produse, de 1 Decembrie. Noi am aruncat o privire peste ofertele de masini de spalat rufe.

eMAG – Lista cu toate masinile de spalat rufe aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG a dat startul promotiei de 1 Decembrie ceva mai devreme in acest an si a venit cu o suma de oferte mai diversificata ca niciodata. Preturile sunt reduse chiar si cu 50%. Am selectat si noi in cadrul acestui articol 8 dintre cele mai bune oferte de masini de spalat rufe. Iata ce ne-a atras atentia:

eMAG – Whirlpool

Prima masina de spalat rufe pe care v-o recomandam este de la un brand demn de toata increderea in materie de electrocasnice: Whirlpool. Masina de spalat rufe 6th Sense Colours are capacitate de incarcare de 6kg, 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Pretul ei redus cu 450 de lei poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat SLIM Beko

Un alt brand de incredere este Beko, iar modelul care ne-a atras atentia este o masina de spalat rufe SLIM, cu dimensiuni reduse si usor de plasat intr-o locuinta cu spatiu restrans. Masina are capacitate de incarcare a cuvei cu pana la 6kg de rufe murdare. 1000 RPm si face parte din clasa energetica A+++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Star Light

Star Light este un brand renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica, situatie valabila si in cazul aceste masini de spalat rufe. In plus, masina Star Light are o reducere si de la eMAG de 1 Decembrie. Aceasta masina poate fi incarcata cu 6kg de rufe, are 1000 RPM, display de tip LED pe care afiseaza programele si timpul ramas si face parte din clasa energetica A++. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Masina de spalat SLIM Whirlpool

Revenim la Whirlpool pentru o masina de spalat rufe SLIM ce are dimensiuni mult reduse dar capacitati la fel de puternice. Pe langa functia speciala 6th Sense Colours, masina de spalat rufe are capacitate de incarcare de 7kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – SLIM Arctic

Oferta foarte buna de 1 Decembrie de la eMAG tocmai pentru o masina de spalat rufe produsa in Romania care este si foarte performanta si foarte avantajoasa. Masina de spalat rufe, model SLIM, produsa de Arctic are capacitate de incarcare de 5kg, 800 rotatii pe minut la centrifugare si face parte din clasa energetica A+. Pretul, unul dintre cele mai mici pentru o masina de spalat rufe, poate fi gasit AICI.

eMAG – SLIM Indesit

Costa sub 1.000 de lei si este o masina de spalat rufe foarte buna si cautata de clienti. Masina SLIM Indesit are capacitate de incarcare a cuvei cu pana la 6kg de rufe murdare, face parte din clasa energetica A+ si are 1200 RPM. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Heinner

Masina de spalat rufe de la Heinner are o latime de 60cm, capacitatea sa de incarcare este de 7kg, are 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+. In plus, masina este dotata cu display foarte util care va arata timpul ramas din efectuarea unui ciclu de spalare. Pretul este AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash

Ultimul model de masina de spalat rufe pe care vi-l prezentam de la eMAG este cea mai noua tehnologie de la Samsung: Add-Wash. Masina de spalat rufe are capacitatea de a i se adauga rufe chiar si in timp ce ciclul de spalare a inceput, datorita unei usi secundare a cuvei. Masina are capacitate de incarcare de 7kg, 1400 RPM si face parte din clasa energetica A+++, fiind foarte economicoasa atat din punct de vedere electric cat si al consumului de detergent si apa. Pretul exact al masinii poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag masini de spalat rufe