MENIU

eMAG – 5 telefoane care au de azi preturile scazute. Ofertele se epuizeaza rapid

eMAG a anuntat promotiile speciale pentru aceasta saptamana si sunt incluse si 5 oferte pentru telefoane mobile. 

eMAG – Lista tuturor ofertelor din aceasta saptamana poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie excelenta pentru mai multe telefoane mobile, in aceasta saptamana. Noi am ales 5 oferte pe care vi le detaliem, mai jos:

eMAG – Samsung Galaxy S7

Incepem cu probabil cea mai puternica dintre oferte, este vorba despre reducerea de 700 de lei pentru telefonul mobil Samsung Galaxy S7. Acest telefon e dotat cu functie 4G, dar si cu o memorie de 32GB. Oferta disponibila in aceasta saptamana la eMAG o gasiti AICI.

eMAG – Huawei P9 Lite

Continuam cu o oferta la fel de interesanta, insa cu un pret aproape la jumatate din valoarea primului telefon prezentat. Este vorba despre modelul Huawei P9 Lite care are capacitatea de a administra doua cartele SIM deodata, memorie de 16GB si functie 4G pentru transfer de date si viteza mare pentru internet. Pretul cu discount de 16% poate fi gasit AICI. 

eMAG – Allview P9 Energy Lite

Tot un model P9, de aceasta data produs chiar in Romania de catre Allview, are o reducere record de 38%. Acest telefon mobil este unul foarte performant, e dotat cu capacitate de a administra doua cartele SIM deodata, are memorie de 32GB, functie 4G, culoare gold, iar bateria rezista 2 zile chiar daca este folosita intens. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy J7

Un alt model de la Samsung are reducere mare de pret, este vorba despre Galaxy J7 ce costa mult sub 1.000 de lei dupa aplicatea discountului de 24%. Telefonul are memorie de 16GB si functie 4G. Restul detaliilor pot fi gasite AICI.

eMAG – Telefon mobil Asus ZenFone 3 Max

Un alt telefon cu dual sim este acest Zen Fone, un model de telefon mobil recunoscut pentru faptul ca este rezistent. Acum, acest telefon are reducere de 23% si e dotat cu o memorie generoasa de 32GB. Pretul poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
telefoane emag