MENIU

eMAG. 5 oferte-surpriză de duminică. Telefoane, laptopuri, televizoare, electrocasnice, haine

eMAG încheie săptămâna cu o serie de reduceri spectaculoase la mai multe categorii de produse. Apar la reduceri telefoane mobile, televizoare, laptopuri, îmbrăcăminte și încălțăminte și electrocasnice.

Mai jos, am preluat câteva dintre cele mai mari campanii eMAG din acest weekend:

Reduceri eMAG la telefoane. Cele mai râvnite modele, la preț redus

Toate reducerile eMAG la telefoane pot fi consultate AICI. iPhone 8 are prețuri chiar și cu 15% mai mici decât de obicei, Samsung vine la -16%, iar unele modele Huawei au reduceri de circa 30%. Peste 2000 de modele de telefoane sunt disponibile pe eMAG, 1200 de ele fiind la reducere.

eMAG - laptopuri de top, reduse în ultima zi a săptămânii

Toate ofertele eMAG la laptopuri pot fi consultate AICI. eMAG are în colecție 1184 modele de laptopuri, dintre care aproape 500 sunt echipate cu performantul procesor Intel Core i7. Dacă vă doriți să consultați exclusiv lista de laptopuri cu procesor i7 la reducere, o găsiți AICI.

eMAG - Ziua televizoarelor ieftine

Toate reducerile eMAG la televizoare pot fi consultate AICI. Sunt peste 500 de modele disponibile, 473 dintre ele fiind la promoție. eMAG vinde o serie de mărci celebre ca Samsung, Philips, LG, Toshiba, Panasonic, Sony, NEI sau Star Light.

Frigiderele și mașinile de spălat, ”vedetele” de weekend la eMAG

Sunt mari reduceri și la electrocasnicele mari, eMAG având în colecție sute de modele de mașini de spălat și frigidere la reducere. Găsiți toate reducerile la frigidere AICI. Lista de mașini de spălat aflate în promoția eMAG poate fi consultată AICI.

Reduceri mari și la haine și încălțăminte. Consultă ofertele eMAG

60% reducere la o mulțime de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte atât pentru ea, cât și pentru el. Categoria Fashion are cele mai interesante reduceri din acest weekend pe eMAG. Puteți găsi toate produsele reduse AICI.