MENIU

eMAG – 5 laptopuri foarte bune din promotia IT Mobile Days – Reduceri de peste 30%

eMAG are o promotie foarte interesanta prin care reduce preturile foarte mult pentru telefoane mobile, tablete dar si laptopuri.

eMAG – Lista completa cu toate ofertele din promotia IT MOBILE DAYs poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG a dat startul in aceasta saptamana promotiei IT MOBILE DAYs, o promotie foarte avantajoasa ce vizeaza doar cateva categorii de produse, printre care si laptopurile. Noi am ales mai jos 5 modele foarte avantajoase de laptopuri ce pot fi achizitionate si cu bugete reduse, dar si pentru cei care vor sa faca o investitie mai consistenta.

eMAG – Laptop Kiano Intelect X3 HD

Prima oferta din promotia de la eMAG pe care v-o prezentam este pentru laptopul 2 in 1 de la Kiano Intelect X3 HD. Acest laptop are procesor Intel Atom cu frecventa de pana la 1.92 GHz. Ecranul este unul restrans, de doar 10.1 inch, insa ofera avantajul ca e foarte usor de transportat, avand si greutate restransa dar si dimeniuni mici. Ecranul laptopului este de tip IPS HD, memorie de 2GB, spatiu de stocare de 32GB de tip eMMC, placa video este Intel HD Graphics si vine cu sistemul de operare Windows 10 preinstalat. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – LAPTOP Dell Inspirion

Gama Inspirion de la eMAG este una foarte cunoscuta, a inregistrat vanzari bune si are configuratii foarte bune, mai ales pentru urmatoarea oferta: Dell Inspirion 3552 cu proceor Intel Celeron de 2.48Ghz, ecran standard de 15.6 inch, memorie de 4GB si spatiu de stocare de 500GB. Laptopul e dotat cu unitate optica de tip DVD-RW, placa video Intel HD Graphics si are sistemul de operare Ubuntu Linux, pe care puteti insa sa-l schimbati ulteiror. Acest laptop are la eMAG un pret redus cu 16% si il gasiti AICI.

eMAG IT mobile days – HP

HP e un producator foarte renumit in materie de laptopuri si nu numai. Modelul de laptop pe care vi-l recomandam din promotia eMAG este unul ieftin dar cu o configuratie destul de puternica. HP 250 G6 are procesor Intel Celeron cu frecventa de pana la 2.48Ghz, ecran de 15.6 inch, reda imagini la o rezolutie HD, are memorie de 4GB si spatiu de stocare de 500GB. Laptopul are placa video Intel HD Graphics si sistem de operare Windows 10, iar designul e de tip Dark Ash Silver. Oferta completa cu un disocunt de 18% de la eMAG o gasiti AICI.

eMAG – Lenovo

Continuam cu un laptop de la Lenovo, brand recunoscut pentru preturile ceva mai joase pe care le practica in comparatie cu alti producatori renumiti. Este cazul si de aceasta data, plus o reducere de la eMAG de 22%. Laptopul Lenovo 320 e dotat cu procesor Intel Core de cea mai buna calitate i3 ce are frecventa de 2Ghz si e construit pe o arhitectura Skylake. Laptopul are ecran de 15.6 inch, 4GB memorie si spatiu de stocare de 1TB. Laptopul are in dotarea sa si unitate optica DVD-RW si placa video Intel HD Graphics. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Laptop Asus

Ultima oferta din promotia de la eMAG pe care v-o recomandam este cea mai scumpa dintre cele 5, insa si cea mai performanta, pentru un laptop de la Asus. Acest laptop are procesor de 2.5 Ghz de la Intel Core i5, arhitectura Kaby Lake, ecran cu diagonala de 15.6 inch ce reda imagini impecabile la o rezolutie Full HD, 4GB Memorie si 1TB spatiu de stocare. Laptopul are unitate DVD-RW si o placa video foarte performanta Nvidia GeForce 930MX de 2GB. Toate detaliile le gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
laptopuri emag