MENIU

eMAG – 45% reducere pentru electrocasnicele Bosch – Iata cele mai bune oferte

eMAG are o promotie foarte avantajoasa pentru mai multe electrocasnice produse de Bosch.

eMAG – Lista tuturor electrocasnicelor la promotie poate fi consultata AICI.

eMAG a dat drumul unei promotii foarte interesante ce vine cu reduceri de pana la 45% pentru electrocasnicele de cea mai buna calitate de la Bosch. Am ales si noi 6 oferte excelente si vi le descriem in cadrul acestui articol, mai jos.

eMAG – Masina de spalat vase incorporabila

Masina de spalat vase nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie, fiind un produs electrocasnic atat de util si care a devenit si accesibil dupa reducerile de la eMAG. Masina de spalat vase de la Bosch este incorporabila in mobilierul de bucatarie, poate spala pana la 12 seturi deodata, are 5 programe disponibile si 3 functii speciale. Masina de la Bosch face parte din clasa energetica A++ si oferta cu reducere poate fi consultata AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Bosch

Continuam prezentarea ofertelor cu cea pentru o masina de spalat rufe. Masina de la Bosch are un pret excelent si o capacitate de incarcare cu rufe murdare de 7kg, 1000 rotatii pe minut, face parte din clasa A+++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Hota incorporabila Bosch

Aceasta hota de la Bosch are un pret foarte bun, este telescopica si incorporabila si are putere de absorbtie de 400 mc pe ora. Dimensiunea hotei este de 60cm si are 3 trepte de putere. Pretul cu reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – Aspirator multifunctional Bosch 2 in 1 Vertical

Acest aspirator are o reducere record de 25% in acest moment la eMAG, este produs de Bosch si are maner rabatabil. Aspiratorul este vertical, multifunctional  si are un acumulator de 18V ni-mh si e dotat cu perie electrica. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG – Plita incorporabila Bosch

Aceasta plita incorporabila dela Bosch functioneaza pe gaz si e dotata cu 4 arzatoare, are aprindere electrica si suprafata sa este din inox foarte usor de intretinut si curatat. Pretul cu reducere de 350 de lei poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag Bosch