MENIU

eMAG. 10 Smart TV cu diagonală peste 100 de centimetri la mari reduceri

Pentru oferta completă accesați următorul link AICI și puteți comanda modelul dorit la mari reduceri.


Ați văzut ultimele oferte de pe site-ul marelui retailer online eMAG? Nu?! Pierdeți ultimele oferte cu prețuri mici la televizoarele smart ,cu diagonală peste 100 de centimetri. Noi am întocmit o listă pe care vi-o redăm mai jos.

Vă reamintim ca cei de la eMAG au stabilite cele mai atractive modalități de plată, inclusiv plata cu cardul fără dobândă. Informații detaliate găsiți AICI.

Televizor LED Curbat Smart Samsung
Primul model de televizor smart la care ne-am găndit să îl adăugăm pe listă este modelul curbat de la Samsung cu diagonal de 123 de centimetri. Este un televizor de ultimă generație ce are înglobată tehnologia 4K Ultra HD. Detalii despre preț și mai multe caracteristici puteți afla AICI.

Televizor Smart LED Sony Bravia
Brandul Sony este unul dintre liderii de piața pentru acest segment. Performanțele extraordinare fac din acest model cu diagonal de 138,8 centimetri un aliat de nădejde care redă imagini la o calitate 4KUltra HD. Îl puteți prinde cu o reducere de 1.700 de lei acceând link-ul site-ului eMAG AICI.

Televizor LED Smart LG 43UJ620V
Iată și o variantă cu un display mai mic, doar 108 centimetri care poate fi utilizat în spațiile mai mici. LG este de asemenea o marcă apreciată care folosește piese de calitate și utilizează noile tehnologii. Prețul redus cu 650 de lei și cadoul oferit de eMAG, o telecomanda LG Magic Motion pot fi motive suficiente pentru achiziția sa AICI.

Televizor LED Smart Philips 55PUS6162/12
-1.700 de lei și cadou Tastatura Wireless Logitech K400 Plus Dark, Touchpad, USB, Black pentru televizorul Philips cu diagonală de 139 de centimetri și imagini 4K Ultra HD. Oferta completă AICI.

Televizor Smart Android LED Sony Bravia
Cu o procesare 4K X-Reality Pro nu se mai vede niciun pixel pe displayul de 123, 2 centimetri al televizorului Sony Bravia 49 XE8005. Are caracteristici superioare pentru sunet, are un preț redus cu 1.600 de lei și are un design modern.

Televizor LED Smart Sharp LC-40CFG6452E
Toate televizoarele Sharp peste 32 inch , sunt dotate cu sisteme de sunet proiectate special si integrate prin sistemul harman/Kardon pentru o adevarata experienta cinematografica.

Televizor LED Curbat Smart Samsung 65MU6202
Dacă vă plac displayurile curbate, iată un model apreciat de la Samsung cu o diagonal de 163 de centimetri, Wi Fi integrat, tehnologie 4K Ultra HD. AICI veți găsi produsul la o reducere de -2.300 de lei și mai există 2 modele resigilate la prețuri mult reduse.

Televizor OLED Smart LG 55EG9A7V
Televizorul celor de la LG dispune de tehnologie OLED, este Full HD și are o diagonală de 139 de centimetri pentru imagini clare și culori vibrante. Detalii AICI.

Televizor Smart Android LED Sony Bravia 75XE8596
Ce spuneți de propriul cinema la dumneavoastră acasă? Cu toții ne dorim imagini clare, culori natural și o redare pe un ecran mare, cu sunet bun pentru filmele de Oscar. Sony Bravia cu o diagonal de 189.3 centimetri este opțiunea perfecta. Iată oferta AICI


Televizor OLED Smart LG
Tot din categoria experiențe cinema este și modelul celor de la LG, OLED 65B7V care are un preț fabulous de mic pee MAG, redus cu 5.000 de lei. Vă puteți convinge AICI.

Pentru oferta completă accesați următorul link AICI și puteți comanda modelul dorit la mari reduceri.

Mai multe articole despre:
emag televizoare