MENIU

Elicoptere SMURD, intervenții urgente la Iași și Târgu Mureș - Au fost salvați 2 bebeluși, dintre care unul de 8 zile - FOTO

Elicoptere SMURD, intervenții urgente la Iași și Târgu Mureș - Au fost salvați 2 bebeluși, dintre care unul de 8 zile

Intervenție urgentă cu elicoptere SMURD din Iași și Târgu Mureș pentru salvarea a doi bebeluși, dintre care unul are doar 8 zile.

Elicopterele SMURD din Târgu Mureş şi Iaşi au intervenit sâmbătă pentru salvarea a doi bebeluşi, dintre care unul de 8 zile, anunță Departamentul pentru Situații de Urgență.

„Astăzi, 25 martie, elicopterul SMURD Târgu Mureș a efectuat o intervenție la Odorheiu Secuiesc pentru salvarea unui bebeluș de 8 zile.
 
 
Echipajul medical a preluat de la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc un nou-născut, în vârstă de 8 zile, pe care l-a transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, penrtru continuarea investigațiilor.
 
 
Micuțul a prezentat convulsii, ceea ce i-a determinat pe medici să solicite transferul la Târgu Mureș.
Pe tot parcursul zborului, care a durat 25 de minute, nou-născutul a fost asistat și monitorizat de o echipă medicală asigurată de UPU-SMURD Mureș, fiind predat în siguranță medicilor din Târgu Mureș.
 
 
Tot astăzi, elicopterul SMURD Iași a preluat, de la echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă nou-născuți, un bebeluș intubat în vederea transportului la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” Iași”, a transmis Departamentul pentru Situații de Urgență, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.
 
„Cuvintele sunt prea puține pentru a putea să cuprindă aprecierea pentru ceea ce faceți pentru semenii voștri.
Misiuni ușoare tuturor!”, a mai transmis DSU.