MENIU

ELEVI din Cluj, BĂTUŢI CU BESTIALITATE de un profesor, în şcoală

ELEVI din Cluj, BĂTUŢI CU BESTIALITATE de un profesor, în şcoală

Gaz deosebit de grav în comuna clujeană Mănăstireni. Doi elevi au fost luaţi la pumni de profesorul de istorie şi bătuţi până li s-a tăiat respiraţia. Dascălul le-a aplicat zeci de pumni în burtă şi pe urmă s-a dus la plimbare, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Parinţii nu au reuşit să dea cu ochii de bătăuş.

Incidentul a avut loc la Şcoala cu clasele I-VIII din Mănăstireni, cu puţin timp înainte de începerea cursurilor. Cei doi elevi agresaţi ar fi avut un conflict verbal cu un altul, favorit al profesorului de istorie, Gheorghe Luca. În apărarea celui din urmă a sărit dascălul şi le-a aplicat, pe rând, câte o corecţie celor doi elevi din clasa a VI-a.

“Pe mine m-a lovit cu pumnii în burtă şi aproape că nu am putut să mai respir. Ne-a prins pe holul şcolii pe amândoi. Nu am ştiut de ce ne bate. Un coleg de-al nostru a strigat după noi pe strada şi noi am strigat după el. Pentru asta am primit bătaie de la profesorul Gheorghe Luca”, a povestit, pentru ziarulclujean.ro, unul dintre băieţii bătuţi de profesor.

Inspectoratul Judeţean Şcolar Cluj a pornit o anchetă.