MENIU

ELEV DE LICEU, în stare gravă LA SPITAL după o bătaie cu COLEGII

ELEV DE LICEU, în stare gravă LA SPITAL după o bătaie cu COLEGII

Nici bine nu a început un nou an şcolar că spiritele încinse dintre elevi au şi băgat în spital un copil în vârstă de 16 ani, elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic “Tomşa Vodă”, din Solca.

Se pare că patru băieţi, doi elevi în clasa a X-a şi doi în clasa a XI-a la această unitate de învăţământ, s-au luat la bătaie în recreaţia de la ora 10, în dimineaţa de vineri, 19 septembrie, chiar în incinta şcolii, sub ochii colegilor.

De frica elevilor agresivi, unul dintre ei, elev în clasa a XI-a, a luat-o la fugă în curtea şcolii şi s-a lovit de un stâlp, după care a căzut cu capul de trotuar. Directorul adjunct al Liceului din Solca a fost cel care a sunat la 112, iar o Ambulanţă s-a prezentat la faţa locului pentru a-l prelua pe elevul lovit, scrie obiectivdesuceava.ro.

Acesta a fost transportat în primă fază la Spitalul Municipal Rădăuţi, dar, din cauza traumatismelor grave, medicii de la această unitate spitalicească au decis să-l transfere pe adolescent la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

Mai multe articole despre:
bătaie altercaţie bataie scoala bătaie elevi