MENIU

ELEV DE LICEU, ARESTAT pentru tentativă de VIOL. Tânărul era recidivist

ELEV DE LICEU, ARESTAT pentru tentativă de VIOL

Un tânăr de 19 ani, elev la un liceu tehnologic din Buzău, a fost arestat preventiv după ce a încercat să violeze o fată în scara blocului în care aceasta locuiește, surse din rândul anchetatorilor afirmând că tânărul a fost reţinut şi anul trecut, pentru patru fapte similare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, comisar șef Florina Crucianu, tânărul de 19 ani a fost identificat ca fiind autorul unei agresiuni sexuale asupra unei tinere de 24 de ani, incidentul fiind semnalat de către victimă.

"Incidentul a fost sesizat Poliţiei Buzău în 23 martie, în jurul orei 14.00, de către o tânără în vârstă de 24 de ani din Buzău care a precizat că în timp ce se afla în scara blocului în care locuieşte a fost acostată de un necunoscut care a atins-o în mai multe zone ale corpului. Imediat după primirea sesizării au fost activităţile de cercetare şi s-a reuşit identificarea principalului suspect - tânărul în vârstă de 19 ani", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 ore, iar ulterior a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tânăra agresată susține că bărbatul a urmărit-o pe stradă până în scara blocului în care locuiește, iar acolo a încercat să o dezbrace și să o violeze, fiind salvată de către un vecin care i-a auzit țipetele. Bărbatul a reușit să fugă, fiind identificat apoi în baza imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere.

"Am deschis ușa blocului, am intrat în bloc, el a intrat în urma mea că nu se închisese ușa, iar când am ajuns în dreptul liftului m-a prins cu ambele brațe si a încercat să mă dezbrace. Eu m-am speriat și am început să țip, el mi-a pus mâna la gură, a încercat să mă dezbrace, eu l-am lovit, m-am luptat cu el", a declarat tânăra.

Tânărul de 19 ani este elev la un liceu tehnologic din Buzău.

Surse din rândul anchetatorilor spun că acesta a mai fost reținut de poliţişti și în cursul anului trecut, pentru patru fapte similare.