MENIU

ELEV atacat cu CUȚITUL de un coleg de școală, pe stradă

Elev atacat cu cuțitul

Un elev de gimnaziu a fost atacat cu un cuţit de către un alt coleg de şcoală, după orele de curs. Agresorul a plecat înainte de ultima oră, a luat un cuţit de acasă şi şi-a aşteptat colegul în stradă.

Incidentul a avut loc miercuri după-amiază, pe o stradă din localitatea olteană Crâmpoia, judeţul Olt. Au fost implicaţi doi băieţi, de 14, respectiv 15 ani, elevi de gimnaziu la şcoala din localitate.

Între cei doi ar fi avut loc un conflict în cursul zilei de miercuri, la şcoală, într-o pauză.

"Înainte de ultima oră, între cei doi a avut loc o neînţelegere. Momentul declanşării nu ar putea fi spus sigur, cert este că s-au înjurat şi cel de clasa a VII-a a plecat de la ultima oră. L-a aşteptat pe cel de la clasa a VIII-a, a fugit după el şi în drum spre casă l-ar fi lovit. Cel de clasa a VIII-a ar fi intrat într-un magazin şi de acolo s-a sunat la 112", a declarat inspectorul şcolar general al IŞJ Olt, prof. Victor Iacobescu.

Agresorul nu a mai intrat după conflictul verbal la ultima oră de curs, ci a mers acasă şi s-a înarmat cu un cuţit. "Din ce am înţeles eu de la doamna directoare, a plecat de la Matematică, a mers acasă, a luat cuţitul, şi...", a mai spus şeful IŞJ Olt.

Băiatul de 15 ani atacat cu cuţitul a suferit răni uşoare, conform informaţiilor culese de reprezentanţii şcolii, la scurt timp de la atac.